02 / 05 / 2024

içerenköy yeni kültür merkezi

içerenköy yeni kültür merkezi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Gençler müjde! İçişleri Bakanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığı personel alımı yapacak! KPSS'den 70 puan alan...

Kamu personeli alım ilanları Resmi Gazete'de yayımlandı. İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğü çeşitli kadrolara personel alacağını açıkladı. İşte detaylar...

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi açıldı!

Selay Yurt İşletmeciliği Eğitim Ve Kültür Hizmetleri Limited Şirketi Mecidiyeköy Şubesi  Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Çelik tarafından açıldı. 

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi 28 Ekim'de açılacak!

Ankara sakinlerinin merakla beklediği Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi için geri sayım başladı. Yapı ve Yapı İnşaat Proje Müdürü Olcay Kazan, proje ile ilgili gelinen son durumu açıkladı.

Ataşehir İçerenköy ve Küçükbakkalköy planları Mayıs’ta Meclis’te!

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi yaptığı açıklamada, İçerenköy ile Küçükbakkalköy imar planları mayıs ayında meclise gelecek ve sonrasında planların çıkacağını söyledi.

Yıldırım'a yeni kültür merkezi kazandırılacak!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından Molla Fenârî'nin torunu Alim Alâeddin Ali Fenârî'nin Yıldırım’a miras bıraktığı 600 yıllık tarihi restore edilerek İncirli Kültür Merkezi olarak hizmete hizmete açılacak.

Yeni açılan Kağıthane Kültür Merkezi'nde 2.2 milyon TL'lik güçlendirme!

Kağıthane Belediyesi, 2019'da açılır açılmaz statik sorunlar yaşanan kültür merkezini acilen güçlendirdi. 42.6 milyon TL harcanarak yapılan yeni kültür merkezi için 2.2 milyon TL'lik güçlendirme çalışması yapılmasının kamu zararı yarattığını ileri süren Kağıthane Belediye Meclisi’nin İYİ Parti’li üy

Kültür ve Turizm Bakanlığı, imar planlarıyla alakalı yönetmelik çıkarabilecek!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapan Kanun Teklifi, Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda kabul edildi. Turizmi Teşvik Kanunu'nda yapılan değişiklik kapsamında Kültür ve Turizm Bakanlığınca tahsisi iptal edilen taşınmazların üzerinde yargılama yapabilecek…

Yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin kaba inşaatının yüzde 85’i tamamlandı!

10 Şubat’ta temeli atılan yeni Atatürk Kültür Merkezi’nin inşaatı devam ediyor. Genel inşaatının yüzde 25’i, kaba inşaatının ise yüzde 85’i tamamlandığı Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız tarafından açıklandı.

Çankaya Nazım Hikmet Kültür ve Sanat Merkezi açıldı!

Çankaya'nın en yeni kültür ve sanat merkezi Nazım Hikmet açıldı. Yeni açılan merkezde 7 ayrı dalda eğitim verilecek. Dersler 24 Haziran'da başlıyor.

Ankara Yenimahalle'ye 3 yeni kültür merkezi!

Ankara Yenimahalle Belediyesi Susuz, Karacakaya ve Memlik mahallelerinde yeni kültür merkezleri inşa etti. 

Ataşehir'in yeni kültür merkezi için protokol imzalandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi İçerenköy'deki yarım kalan kültür merkezini tamamlıyor.

Çekmeköy Alparslan Türkeş Kültür Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Çekmeköy Belediyesi artan nüfusa bağlı olarak mahallelere yeni kültür merkezleri inşa etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Arnavutköy Bolluca ve Boğazköy’e kültür merkezi müjdesi!

Arnavutköy Belediyesi'nin gerçekleştirdiği Arnavutköy Belediye Başkanı Haşim Baltacı, Bolluca ve Boğazköy’e Kadın Kültür Merkezi açılacağını söyled.

içerenköy yeni kültür merkezi Haberi

içerenköy yeni kültür merkezi

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ataşehir Belediyesi ile Gönüllü Hizmet Vakfı, İçerenköy'de yapımı için projelendirilen kültür merkezinin eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması için protokol imzaladı.

Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi ile Gönüllü Hizmet Vakfı’nı temsilen Mehmet İnal Aydınoğlu arasında imzalanan protokol kapsamında, yeni kültür merkezinin projelendirilip, eksik kalan kaba inşaatının tamamlanması sağlanacak.

Ataşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Ataşehir Belediyesi’ne bedelsiz olarak teslim edilecek kültür merkezinin tamamlanması sonrasında  “Ataşehir Belediyesi Gönüllü Hizmet Vakfı İnal Aydınoğlu Kültür Merkezi” adı verilecek.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından ruhsata aykırılık sebep gösterilerek yapımı durdurulan Kültür Merkezi’nin yapımına imzalanan bu protokol ile hızlı bir şekilde başlanarak Ataşehirlilerin hizmetine açılacak.

Protokolü imzalamasının ardından konuşan Başkan İlgezdi, “Ataşehir’de vatandaşlarımızın kültür ve sanatla daha çok buluşması için bu merkezimizin yapımını kısa sürede tamamlayıp...