04 / 05 / 2024

İÇGİAF

İÇGİAF

İCGİAF Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Yücel, başta Ankara ve tüm kentlerde sektörün çok hareketli olduğunu belirtti. Yücel, "3 milyon kişi ekmeğini inşaattan kazanıyor" dedi.

Ayşegül Yücel: İnşaat İç Anadolu bölgesini şahlandıracak!

İnşaat sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu söyleyen İÇGİAF Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Yücel, "İç Anadolu Bölgesi, sektörün en hızlı geliştiği bölgelerin başını çekiyor'' dedi.

İÇGİAF Eskişehir'de buluştu!

İç Anadolu Genç İşadamları Federasyonu 'nda ( İÇGİAF ) yeni yönetim ilk toplantısını Eskişehir Genç İşadamları Derneği ’nin ( ESGİAD ) ev sahipliğinde yaptı.

BİM’de Xiaomi robot süpürge 11 bin 499 TL’ye, tezgahaltı buzdolabı 2 bin 899 TL’ye, çift kişilik çarşaf 149 TL’ye düştü!

Teknolojiden gıdaya kadar her alandaki ürünlerine indirim uygulayan BİM, aktüel ürünler kataloğunu yayımladı. Bu kapsamda, 14 Temmuz Cuma günü Xiaomi robot süpürge 11 bin 499 TL’ye, tezgahaltı buzdolabı 2 bin 899 TL’ye, çift kişilik lastikli çarşaf 149 TL’ye düşecek. İşte Bim fiyat listesi 14 Temmuz

Mahkumlara Af Çıkacak mı? Açık Cezaevi İzinleri ve Son Durum Hakkında Adalet Bakanı'ndan Açıklama!

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, cezaevinde kalan mahkumlar için önemli açıklama yaptı. Yapılan açıklamaya göre mahkumlara af çıkıp çıkmadığı merak edildi. Açık cezaevi izinleri ve af çıkan mahkumlar hakkındaki detaylar paylaşıldı. İşte Adalet Bakanı tarafından mahkumlar için yapılan açıklamalar…

2023 af yasasında son durum ne? Yargı paketinde af yasası olacak mı?

Adalet Bakanlığı'nın yaptığı çalışmalar ve TBMM Genel Kurulu'nda kabul edilen 7. Yargı Paketi ile infaz indirimi konusu gündemde. Yeni yasada infaz düzenlemesi ayrıntıları netleşirken, pek çok kişi af yasası hakkında da bilgi sahibi olmak istiyor. Peki yargı paketinde af yasası olacak mı?

120 bin beklediği af kararı ne zaman çıkacak? İnfaz iyileştirmesi yapılacak mı?

Türkiye'de 120 bin mahkûmun erken tahliyesi için genel af yasasının çıkıp çıkmayacağı gündemde. Bakın erken tahliye için detaylar neymiş...

Fantom Master Fryer AF 4500 Yağsız Fritöz ne kadar, özellikleri ne? 10 Mart 2023 fiyat listesi...

Estetik görünümlü Fantom Master Fryer AF 4500 ile yemekler hızlı, az yağlı, sağlıklı ve lezzetli bir ziyafete dönüşür. Sıcak hava akışı ile çıtır çıtır yiyecekler hazırlamanızı sağlar. Peki, Fantom sıcak hava fritözü balık pişirir mi? İşte detaylar...

SGK ve vergi borcu olanlar yaşadı! İki ay içinde af çıkabilir!

Yükselişte olan enflasyon ve bütçelerin daralması nedeniyle pek çok vatandaşın yaşadığı ödeme güçlüğüne nefes aldıracak haber geldi. Şubat ya da Mart ayında af çıkabileceği belirtildi.

Yuki Afşin 250 fiyatları ne kadar? Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yuki Afşin 250'nin güncel fiyat listesi yeni bir touring almak isteyenler tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. İşte Yuki Afşin 250 11 Ekim 2022 fiyat listesi ve teknik özellikleri...

Hükümetten sürpriz af kararı! Kapsama kimler girecek af yasası ne zaman çıkacak?

Hükümet milyonlarca kişiyi kapsamına alması beklenen af çalışmasının haberini duyurdu. AK Parti Grup Başkanvekili Akbaşoğlu, Türk Ceza Kanunu ve Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’ni görüştüklerini açıkladı.

Af Gün Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Af Gün Mühendislik Müşavirlik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Naser Abdullah Mohammed tarafından kuruldu.

Konya Afşar Barajı'nın inşaatı yüzde 74 bitti!

Devlet Su İşleri (DSİ) Konya 4. Bölge Müdürlüğü ekipleri, Afşar Hadimi Barajı ve Göksu Havzası Yamaç Arazilerinin Sulanması İnşaatında incelemelerde bulundu. Yüzde 74’ü tamamlanan Afşar Hadimi Baraj inşaat sahası gezen yetkililer tesisin son durumunu değerlendirdi.

Tapuda bedeli düşük gösterilen gayrimenkullere af geliyor!

Büyük af düzenlemesinden bir müjde de konut sektörüne geliyor. Veraset ve Harçlar kanunlarında yapılan düzenlemeyle tapuda bedeli düşük gösterilen gayrimenkuller için bir çeşit beyanname affı getirilecek.

Kahramanmaraş Afşin Dağlıca ve İncirli Göletleri ne zaman bitecek?

Kahramanmaraş Milletvekili Fahrettin Oğuz Tor, Kahramanmaraş'ta yapılması planlanan sulama göletlerine ilişkin sorularını Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'ya iletti.

Mehmet Fatih Güven, Afşin'deki yatırımlar hakkında konuştu!

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, fidanlık arazisinde yapımına başlanan kapalı pazar yeri inşaatı ve diğer yatırımları konuştu.

İÇGİAF Haberi

İÇGİAF

İNŞAAT sektörünün Türk ekonomisinin lokomotif sektörlerinden biri olduğunu söyleyen' Ayşegül Yücel, "İç Anadolu Bölgesi, sektörün en hızlı geliştiği bölgelerin başını çekiyor. Yatırım ve istihdam artışında, sektör, bölgeye ivme kazandırmaktadır" dedi. İç Anadolu Genç îşadamları Federasyonu (İÇGİAF) Yönetim Kurulu Üyesi Ayşegül Yücel, bölge ekonomisinin gelişiminde inşaat sektörünün önemli rol oynadığım ifade etti. 



Sektörde hareket sürüyor 

Başta Ankara ve Ankara'ya yalan iller olmak üzere, bölgedeki neredeyse tüm kentlerde sektörün çok hareketli olduğunu kaydeden Yücel, "Bölgede tamaırilanan yatınmlarm yanı sıra halen müyarlarca dolarlık projeler devam etmektedir. Eskişehir'den Kırıkkale'ye, Tokat'tan Amasya'ya kadar, bölgenin her köşesinde inşaat yatınmlan dikkat çekmektedir. 3 müyondan fazla insanın geçimini sağladığı inşaat sektörünün, bu anlamda en hızlı geliştiği bölgelerin başmda Marmara'dan sonra îç Anadolu Bölgesi gelmektedir" diye konuştu. 



Yatırımlara talep var 

İnşaat sektöründe giderek...