18 / 05 / 2024

içmimar Ece Yalım

içmimar Ece Yalım

İçmimar Ece Yalım kimdir? İçmimar Ece Yalım, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ece Yalım, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte içmimar Ece Yalım...

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

E İçmimar Mimarlık Mühendislik Kurumsal Hizmetler Sanayi Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Serkan Payzun tarafından kuruldu.

Şişli'deki Levazım Deposu binasının arazi meclis gündeminde!

CHP Uşak Milletvekili Özkan Yalım, İstanbul Şişli'de yıkılan Levazım Deposu binasının arazisine ilişkin soru önergesi verdi. 

Körfez Belediyesi'nden iş yerlerine yıkım kararı!

Kocaeli Körfez Yarımca Mimar Sinan Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde bulunan kira sözleşmeleri yenilenmeyen 3 iş yeri için yıkım kararı verildi.

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart!

İZODER’in Yönetim Kurulu Başkanı Levent Pelesen, Türkiye’de güvenli ve nitelikli binaların sayısının hızla artırılması gerektiğini belirtti. Pelesen, ''Depreme karşı güvenli binalar için su yalıtımı şart'' diye konuştu.

Dursun Özbek: Riva ve Florya için zamana ihtiyacımız var!

Dursun Özbek, "Ben sizden projeler için yetki alırken, Riva ve Florya'dan 1,5 milyar lira elde edeceğimizi söyledim. Şu anda bu rakamı da geçeceğiz. Florya'da daha ihaleye dahi çıkmadık. Bu projeler için zamana ihtiyacımız var." dedi.

Mahmutbey serbest geçiş sistemi 20 Kasım'da başlıyor!

ULAŞTIRMA, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Mahmutbey gişelerinde trafiği yüzde 30 azaltması beklenen serbest geçiş sisteminin 20 Kasım’da hayata geçeceğini söyledi.

Emre Aydın iç mimar Eda Köksal'la evlendi!

Rock müziğin sevilen ismi Emre Aydın, uzun süredir beraber olduğu iç mimar nişanlısı Eda Köksal ile Ordu'da gerçekleşen nikah töreni ile evlendi…

Kalekim İzolatex Plus ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözüm!

Kalekim, yüksek tutunma gücüne sahip ekstra esnek su yalıtım ve beton koruma harcı ‘İzolatex Plus’ ile iç ve dış mekanlarda mükemmel çözümler sunuyor.

İç Mimar Hakları Platformu kuruldu!

İç Mimar Hakları Platformu, iç mimarların haklarını aramak için Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği’nin (TMMOB) yönetmelik değişikliğine karşı bir araya geldi.

Telefon uygulamaları ile tüketiciler iç mimar oluyor!

Yaratıcı aplikasyonlar sayesinde tüketiciler cep telefonu ve bilgisayar üzerinden iç mimar haline geldi. Pazardaki bu değişimi yakalayan şirketler de rekabet için yatırım atağına kalktı.

Kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı nasıl alınır?

Konutu veya işyeri riskli olarak tespit edilen hak sahipleri; kira yardımı için bulundukları ildeki Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne başvuru yapacaklardır. Peki, kentsel dönüşüm işyeri kira yardımı nasıl alınır?

Yeni satın alınan riskli ev için kira yardımı alınabilir mi?

Kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan riskli binalar için hak sahipleri kira yardımı alabiliyor. Yeni satın alınan riskli ev için kira yardımı alınabilir mi? Kentsel dönüşüme giren evi yeni satın alan malikin hakları nelerdir?

içmimar Ece Yalım Haberi

içmimar Ece Yalım

Ece Yalım kimdir?

Ece Yalım 1988 yılında ODTÜ Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümü' nden mezun oldu. 1992 yılında New York Pratt Institute of Technology' de iç mimari alanında yüksek lisans derecesini tamamladı. 


1990 - 1994 yılları arasında çalışmalarına New York' da devam etti. New York' da yaşadığı dönemde 'Naomi Leff and Associates Interior Design' firmasında iç mimar olarak, Pentagram firmasında tasarımcı olarak çalıştı. 


1996 yılından bu yana kendi firmalarında iç mimari ve ürün tasarımı projelerini ekip halinde yürütmekteler. Profesyonel işlerinin yanında 2004 yılından itibaren Orta Doğu Teknik Üniversitesi Tasarım Bölümü' nde "Endüstriyel Tasarım' da Renk" konulu ders vermekte, mezuniyet projelerine destek olmaktadır.


Ece Yalım projeleri

Arkadaş Kitabevi

Pimeks...