04 / 05 / 2024

Iconova projesi basın lansmanı

Iconova projesi basın lansmanı

Şireci Açarsan yabani ortaklığı ile hayata geçirilen Iconova konut projesinde daire satışlarına başlandı. Projenin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar. Iconovanın Gaziantep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi.

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın ihaleye çıkıyor! Tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı!

TOKİ Trabzon Sürmene projesi yarın resmen ihaleye çıkıyor. Üzümlü Mahallesi'nde inşa edilecek olan tam 214 yeni konut için düğmeye basıldı.

Investvadi basın toplantısı 2 Haziran'da!

Invest İnşaat’ın merakla beklenen yeni projesi Investvadi görücüye çıkıyor. Investvadi'nin basın toplantısı 2 Haziran Perşembe günü gerçekleştirilecek.

Akzirve Gayrimenkul Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs'ta!

Akzirve Gayrimenkul'ün en yeni projesi Topkapı 29'un basın toplantısı 16 Mayıs tarihinde satış ofisinde gerçekleştirilecek.

Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecan yarattı!

Çinli Wanda Group'un, yurt dışında açtığı ilk oteli Wanda Vista İstanbul, Çin basınında heyecana neden oldu. Wanda Hotels - Resorts'un Çin'deki en güçlü turizm girişimi Wanda Vista'nın ilk yurt dışı projesi otel endüstrisinin geleceğine de umut oldu.

Ataşehir Modern basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) güvencesiyle, İstanbul Ataşehir’de inşa edilen gayrimenkul projesi Ataşehir Modern'in basın toplantısı 16 Mart'a ertelendi.

Basın Ekspres Yolu’nda 3 günde bir konut satılıyor!

Basın Ekspres Yolu yine markalı konutta tercih edilen bir bölge haline geldi. EVA Gayrimenkul Değerleme’nin bölgedeki 29 adet markalı konut projesi üzerinden yaptığı satış hızı analizinde ortalama 2,88 günde bir konut satılırken, bir günde ortalama 0,35 konut satılıyor.

Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da!

"Altın Aks’ın gözde projesi iş ve yaşam standartlarını zirveye taşıyor" sloganı ile tanıtılan Torkam E5 basın toplantısı 8 Nisan'da...

Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da!

İstanbul Avrupa yakası Eyüpsultan'da Oferka İnşaat Yatırım Ve A.Ş., EK ve BRK iş ortaklığında hayata geçirilen Baharyaka Eyüpsultan projesi basına lanse ediliyor. Baharyaka Eyüpsultan basın lansmanı 9 Nisan'da gerçekleştirilecek. 

Mesa Çubuklu 28 basın lansmanı 17 Ekim'e alındı!

İstanbul Anadolu Yakası Beykoz ilçesinde hayata geçirilen Mesa Çubuklu 28 projesi basına lanse edilmeye hazırlanıyor. Mesa Çubuklu 28 projesinin basın lansmanı tarihi öne alındı. 

Düşler Vadisi Riva basın lansmanı 18 Ekim'de!

Yılmaz inşaat tarafından Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Düşler Vadisi Riva projesi basına tanıtılacak. Düşler Vadisi Riva projesi Galatasaray'ın 869 bin 362 metrekare olan arsası üzerine inşa ediliyor. 

MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de!

Mesa Mesken Sanayii A.Ş. imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Beykoz'da hayata geçirilen MESA Çubuklu 28 projesi basına lanse ediliyor. MESA Çubuklu 28 basın lansmanı 18 Ekim'de yapılacak. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı 9 Mayıs'ta!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına lanse edecek. 

Akzirve Topkapı basın lansmanı ertelendi!

Strada Bahçeşehir projesinin ikinci etabının ardından, şimdi de uzun zamandır merakla beklenen Akzirve Topkapı projesi basına tanıtılacak. 

Iconova projesi basın lansmanı Haberi

Iconova projesi basın lansmanı


Şireci Açarsan yabani ortaklığı ile hayata geçirilen Iconova konut projesinde daire satışlarına başlandı. Hayaliniz hayalimiz sloganıyla konut piyasasına iddialı bir giriş yapan Iconova projesinin basın lansmanında konuşan yatırımcılar Hanifi Şireci ve Mesut Acar. Iconova'nın Gaziaııtep'in yeni çekim merkezi olacağını söyledi. 


Iconova konutlannm basın lansmanı yapıldı Gaziantep'te yapıldı.  Grand Otel'de yapıbn basın lansmanında Şireci Açarsan yatırım ortakları Hanifi " Şireci Iconova projesinin eşsiz mimari tasarımı ile sadece Gaziantep'in değil Türkiye'nin, hatta Avrupa'nın sembol konut projelerinden biri olduğunu söyledi.

Gaziantep Basın lansmanında konuşan Şirecı Açarsan Yönetim Kurulu Ovesi Hanifi Şirecı, Iconova'nın 'Gaziantep'in yeni silueti" olmaya aday bir proje olduğuna dikkat çekerek. "Iconova heı geçen gün gün büyüyen Türkiye'ye örnek olan Gaziantep'ın algısını bir basamak daha yükseltmeye aday bir proje. 


Mimari tasarımdan, uygulama aşamasına kadar...