28 / 04 / 2024

icradan yazlık al

icradan yazlık al

Yaz geldi, havalar ısındı ve tatil zamanı geldi. Akdeniz ve Ege'ye tatile gitmeyi düşünüyorsanız 25 bin TL'ye villa alabilirsiniz

Yazlık ev projeleri iki kat arttı! Projelere çalışma odası ekleniyor!

Yazın gelmesine kısa bir zaman kala birçok yazlıkçı hem tatil yapmak hem de işlerini sürdürebilmek için yazlık evlerine çalışma odası yaptırıyor. 

Yazlık kiraları cep yakıyor!

Kovid-19 salgınıyla beraber turizm sektöründe zor günler yaşandı. Salgın turizm işletmelerinin ve işetme çalışanlarının yanında tatilcilerin ceplerini de yaktı. Yazlık kiraları, yaz sezonunun başlamasıyla beraber uçuşa geçti.

Yazlık evlerde kira fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını ile uzaktan çalışma sisteminin hayata geçmesiyle tatil bölgesine olan talep arttı.  Taleplerin artmasıyla yazlık bölgede satışların artmasıyla kira ücretleri de yüzde 58 arttı. 

Yazlık ev alırken nelere dikkat edilmeli? 

Pandemi nedeniyle otelleri tercih etmek istemeyen vatandaşlar yazlık evlere yönelmeye başladı. Peki, yazlık ev alırken nelere dikkat edilmeli. İşte yazlık ev yatırımın püf noktaları...

Yazlık bölgelerden ev almak isteyenler dikkat!

Koronavirüs ile beraber kalabalık şehirlerde yaşamak istemeyen vatandaşlar yazlık bölgeleri tercih etmeye başladı. Bu durum o bölgelerdeki ev fiyatlarının artmasına neden oldu. Peki, yazlık bölgelerden ev alırken nelere dikkat edilmeli? 

Yazlık evler kışlık oldu!

Normalleşme sürecinin başlamasıyla yazlıklara akın eden vatandaş, uzaktan çalışma ve online eğitim sebebiyle kışlık evine geri dönmedi. Yazlık bölgelerde konut talebinin artması fiyatların yüzde 30 artmasına sebep oldu. 

Yazlık fiyatları ikiye katlandı!

Koronavirüs salgını bu yılın tatil tercihlerini de değiştirdi. Kalabalık ortamlardan uzak durmaya çalışan vatandaşlar yazlık villaları tercih etti. Villalara talebin artmasıyla birlikte, villa fiyatları da yüzde 150 yükseldi...

Tatilciler yazlık ev kiralıyor!

Koronavirüs tatil alışkanlıklarını da değiştirdi. Salgın endişesi yaşayan ya da kalabalıktan uzak kalmak isteyenler yazlık ev kiralıyor. Sektör temsilcileri taleple birlikte fiyatların da yükseldiğini söylüyor.

Neşe Kangüleç, Atakum'daki yazlığını sağlık çalışanlarına tahsis etti! 

Atakum Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Neşe Kangüleç, yazlık evini koronavirüs salgını ile mücadelede görev yapan ve bulaşma riski sebebiyle evlerine gidemeyen sağlık çalışanlarının kullanımına sundu. Kangüleç, Atakum'da yazlığı veya ikinci konutu olan herkese, evlerini açması çağrısı yaptı...

Yabancı Boğaz'da yazlık alıyor!

Remax Gayrimenkul Danışmanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, en büyük alıcıların Ortadoğulular olduğunu söyledi. Kırmızıtaş, en çok talebin Katar'dan geldiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

Yazlık konut piyasasında sıcak fırsatlar!

Tapucom kurucu ortağı Erşahin, yazlık konutlardaki yatırım fırsatlarına dikkat çekerek "Didim, Bodrum ve Kaş gibi tatil lokasyonlarında yer alan yazlık konutlar geçtiğimiz 4 yılda alıcısına yüzde 120’ye varan oranlarda kazanç sağladı." dedi...

Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi!

Dünyaca ünlü yıldız Beyonce'nin 355 milyon dolarlık serveti dudak uçuklatıyor. Lükse düşkün olan 37 yaşındaki Beyonce, lüks malikaneler satın alıyor. İşte Beyonce'nin 26 milyon dolarlık yazlık evi...

icradan yazlık al Haberi

icradan yazlık al

Maaile tatil yapmak isteyenlerin tercihi yılın belli dönemlerinde kullanılabilinen devremülkler olurken hem ekonomik hem de kişiye özelmiş gibi hissettirdiği için tercih edilen devremülkler tek alternatif olmaktan çıkıyor.


Can Emrah Özoral devremülk tatil sistemi ile ilgili şunları söyledi:


Devremülk almak artık çok da mantıklı değil, kişilere yılın sadece belli bir döneminde hizmet eden devremülkler tatili sınırlayan ve şarta bağlayan bir alternatif olduğu için giderek gözden düşüyor. İcra ihaleleri sayesinde devremülk yerine bir mülk edinmek çok daha avantajlı.


Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi yazlık bölgelerinde de çok uygun fiyatlarla gayrimenkuller icra ihalelerinden satışa çıkıyor. 


Yazlık bölgelerin gözde mekanı olan Antalya ike ikinci sırada Muğla üçüncü sırada ise İzmir...