03 / 05 / 2024

icralık gayrimenkul 2015

icralık gayrimenkul 2015

Piyasadaki durgunluk sebebiyle karşılıksız çek oranı ilk 3 ayda yüzde 72 artarken icra ihalesi sayısı da yüzde 10 artışla 27 bini buldu. İcralik.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, 4 ayda 5 milyar liralık gayrimenkulün icralık olduğunu söyledi

5 milyar liralık gayrimenkul icralık!

İcralik.com ve İstatistik Genel Müdürlüğü’nün verilerine göre; 2015’in ilk çeyreğinde 26 bin 939 icra ihalesi yapıldı. İcralık gayrimenkullerin toplam değeri 5 milyar lirayı buluyor.

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Yb Danışmanlık Gayrimenkul Anonim Şirketi güngören'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe boztemir ve Mahmut Boztemir ortaklığında kuruldu.

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Methaq Group Danışmanlık Gayrimenkul Turizm Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Majid Alsabag tarafından kuruldu.

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ed Dinçer Emlakçılık Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Esra Dinçer tarafından kuruldu.

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Picasso Mimarlık Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Keklik tarafından kuruldu.

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pendik Kök Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Özkan Koç tarafından kuruldu.

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi kuruldu!

Ottoman Grup İç Mimarlık Gayrimenkul İnşaat Ve Oto Alım Satım Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Dinçer tarafından kuruldu.

Kylie Jenner'dan 40 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı!

Kylie Jenner'ın bir senede yaptığı gayrimenkul harcamaları ortaya çıktı. Forbes Dergisi'nin, sahtecilik yapmakla suçladığı ve servetini kendi yapan en genç milyarder bir senede 40 milyon dolarlık gayrimenkul harcaması yaptı...

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dn Varlık Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Çelik tarafından kuruldu.

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asel Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Küçükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Torun tarafından kuruldu.

Moomoo Danışmanlık Gayrimenkul Ve Bilişim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Moomoo Danışmanlık Gayrimenkul Ve Bilişim Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mert Muslu tarafından kuruldu.

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şen Şehir Planlama Mimarlık Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Merve Şen tarafından kuruldu. 

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi kuruldu!

Megapol Danışmanlık Gayrimenkul Ekspertiz Limited Şirketi bugün Ataköy'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kara tarafından kuruldu.

AAB Mimarlık Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi kuruldu!

AAB Mimarlık Gayrimenkul Pazarlama İnşaat Taahhüt Dekorasyon Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayşenur Bülbül tarafından kuruldu.

icralık gayrimenkul 2015 Haberi

icralık gayrimenkul 2015

Piyasadaki durgunluk sebebiyle karşılıksız çek oranı ilk 3 ayda yüzde 72 artarken icra ihalesi sayısı da yüzde 10 artışla 27 bini buldu. İcralik.com’un Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, 4 ayda 5 milyar liralık gayrimenkulün icralık olduğunu kaydetti.


2014’ün ilk dört ayında 24 bin 540 olan icra ihale sayısı, 2015’in aynı döneminde yaklaşık yüzde 10 artarak 26 bin 939’a yükseldi. İcralik.com ve İstatistik Genel Müdürlüğü’nün ortak verisine göre bu yükselişte 5 milyar 26 milyon liralık gayrimenkulün icralık olması etkili oldu. Türkiye’nin ilk icra sitesi ve 600 bin üyesi olan icralik.com’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Can Emrah Özoral, icralık malların büyük bölümünün arsa, bina, dükkan, daire başta olmak üzere gayrimenkul ilanlarından ve motorlu taşıtlardan kaynaklandığını açıkladı. Bu sürede 406 milyon...