05 / 05 / 2024

icralık olan tokiye başvuru yapabilir mi

icralık olan tokiye başvuru yapabilir mi

TOKİ 2019 emekli başvuruları başladı. Peki TOKİ, başvuru yapacak emeklilerde hangi şartları arıyor? İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi? TOKİ emekli başvuru işlemleri nasıl yapılıyor? 

Dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afişi görenler inanamadı: 'Esnaf arkadaşlara tavsiyem...'

Kocaeli İzmit'te dükkan sahibiyle davalık olan kiracının astığı afiş adeta ağızları açık bıraktı. Söz konusu afişte, "Kimseye güvenip elden ödeme yapmayın, benim gibi mağdur olup aynı zamanda hem işinizden hem de paranızdan olursunuz" ifadeleri yer aldı.

1936'da Atatürk'ün yaşadığı iki köşk tamir edilmiş!

1936 yılında Diyarbakır'da yer alan ve Atatürk'ün kaldığı iki köşk olan, Semanoğlu ve Pamuk Köşkleri belediye tarafından tamir edilmiş.

Almanya'da kiralarda patlama yaşanıyor! İşte kiraların en yüksek ve en düşük olduğu şehirler!

Alman konut piyasasındaki kriz giderek daha da büyürken, Almanya'da en yüksek kira oranına sahip olan şehrin Münih, en düşük olanın da Saksonya'nın Erzgebirgskreis bölgesi olduğu belirtildi.

Kredi notu düşük olanlara müjdeli haber: Kredi sicil affı mı geliyor?

Kredi kartı borçları nedeniyle icralık olanların sayısı her geçen gün artarken, kredi notu düşük olanlara müjdeli haber geldi. Gündeme alınan kredi sicil affıyla, kredi notu düşük olan vatandaşlara yeniden kredi kullanma yolu açılacak.

Maaşı 10 bin TL ve daha düşük olan emeklilere müjde: 'Emekli kartı' geliyor! Doğalgaz, elektrik ve gıda yardımı..

Seçim öncesi seyyanen zam olasılıkları emeklilerin hala gündemindeyken, maaşı 10 bin TL ve daha az olan vatandaşlar için yeni bir formül gündeme geldi. Emekli kartı ile foğalgaz, elektrik ve gıda yardımı yapılması planlanıyor. İşte ayrıntılar...

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

İşe yerleştirme en çok hangi illerde oldu? En fazla açık olan meslekler hangileri?

İŞKUR 2023 Aralık ayına yönelik açıkladığı istatistiklere göre aralık ayında 83 bin 407’si erkek, 55 bin 482’si kadın olmak üzere 138 bin 889 işe yerleşme gerçekleşti. Peki en çok hangi meslek gruplarından eleman aranıyor?

Düşük KPSS puanı ile memur alımı yapılacağı açıklandı!

KPSS puanı düşük olan adaylar için açıklanan personel alımı ile ilgili açıklama yapıldı. Aktarılan son haberler kapsamında düşük KPSS puanı kapsamında kadın erkek düz memur alımının başlayacağı kaydedildi. İşte haberin ayrıntıları...

Düşük maaş alan emeklilere müjde! Geriye dönük iade yapılacak! Detaylar peş peşe açıklandı!

Maaşı düşük olan EYT’lilerin birçoğu maaşının düşük bağlanıp bağlanmadığını merak ediyor. Peki, emekli maaşını düşük bulan EYT'liler ne yapacak? İşte detaylar...

Diyanet İşleri Başkanlığı tamı tamına 2 bin 450 personel alacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Diyanet İşleri Başkanlığı, 2023’te taşra teşkilatında açık olan pozisyonlara 2 bin 450 sözleşmeli personel alımı gerçekleştirecek. Alımlar, sözlü sınav sonucuna göre gerçekleştirilecek.

Emekli maaşı 6 bin TL'den az olanların aylıkları artmayacak! Emekli zammında kök maaş şoku! 

Kök maaşı 6 bin Türk Lirası'ndan daha düşük olan emekliler maaşlarına fark alamayacak. İşte ayrıntılar...

Türk Telekom’dan yaza özel kampanya! 50 GB’lık paketin aylık fiyatı 80 liradan satılıyor!

Türk Telekom, faturasız hat kullanan müşterilerine özel yeni bir kampanyaya başladı. Yaz dönemine özel üç aylık olan paketlerin avantajlı fiyatlardan sunulduğu belirtildi.

Airfryer ve robot süpürgelerde son dakika gelişmesi! Resmi Gazete'de yayımlandı: Artık bu şekilde olacak!

Resmi Gazete'de yayımlanan düzenlemeye göre, birim gümrük kıymeti 100 dolardan düşük olan airfryer ve robot süpürgeler dahil olacak şekilde bazı elektronik eşyalar yeniden gözetim listesine dahil edildi. İşte ayrıntılar...

icralık olan tokiye başvuru yapabilir mi Haberi

icralık olan tokiye başvuru yapabilir mi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) Türkiye'nin tam 67 şehrinde toplam 140 projede talep topluyor. Kira öder gibi ev sahibi yapacak TOKİ, 2+1 ve 3+1 evleri çok uygun fiyatlarla alt-orta gelirli ailelere ve emeklilere özel satışa çıkardı. Peki TOKİ emekli başvuru şartları neler? İcralık olan ve borcu olan emekliler TOKİ'ye başvurabilir mi? İşte yanıtı;

İcralık olan emekli TOKİ'ye başvurabilir mi?

TOKİ, başvuru yapmak isteyen vatandaşlarda bazı şartlar arıyor. Başvuru yapacaklar eğer bu şartları yerine getiriyorsa, başka kurumlara olan borçları ya da icralık olmaları TOKİ'ye yapılan başvuru sürecini olumsuz olarak etkilemiyor. Yani icralık olan emekliler TOKİ'ye başvuru yapabilir. Borcu olan emekliler de TOKİ'ye başvuru yapabilir. Peki TOKİ emeklilerde hangi şartları arıyor?

TOKİ emekli başvuru şartları neler 2019?

Başvuru sahibinin;
1. T.C. vatandaşı olması,
2. Projenin...