03 / 05 / 2024

ID Bodrum fiyat listesi

ID Bodrum fiyat listesi

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Pardo Gümüşlük Bodrum'da son 3+1 konut 18 milyon 850 TL'ye!

Pardo Gümüşlük Bodrum'da konut satışları devam ediyor. Projede son kalan 3+1 villanın fiyatı 18 milyon 850 TL. İşte Pardo Gümüşlük Bodrum ile ilgili merak edilen her şey...

Porto Mare Bodrum'da satışlar başladı! Teslimler Kasım 2023'te!

Mim Proje İnşaat tarafından hayata geçirilen  Porto Mare Bodrum projesi Muğla ili Bodrum ilçesinin Akçabük Koyu’nda inşa ediliyor. Tamamı villa konsepti ile yapılan proje satışa sunuldu. Peki Porto Mare Bodrum villa fiyatları ne kadar? Porto Mare Bodrum fiyat listesi.

Bodrum'da konaklama fiyatları cep yakarken bir lahmacunun fiyatı resmen uçtu! Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde, lüks işletmelerin konaklama fiyatları cep yakarken lahmacun fiyatı resmen uçtu. Bu fiyatları görenler ''yok artık'' dedi. 

Aliyev Ailesi Bodrum'daki yatırımlarını hızlandırdı! Mandarin Oriental'ın yüzde 50'si, Villa ve rezidans daireler...

Bodrum’un en değerli turizm tesislerinden Mandarin Oriental’in yüzde 50’sinin Aliyev Ailesi tarafından alındığı, bunun yanı sıra piyasa fiyatı 6-7 milyon euro arasında değişen 6 ila 9 villanın da aile tarafından alındığı gündeme geldi...

Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022! 

Anthaven Bodrum projesi Akyarlar'a bağlı, Turgutreis-Ortakent arasında, Kos Adası'nın hemen karşısındaki Aspat Koyu'nda konumlaanıyor. Anthaven Bodrum fiyat listesi merak ediliyor. İşte Anthaven Bodrum fiyat listesi Eylül 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede? ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022 haberimizde yer alıyor. İşte ID Bodrum Yalıları nerede sorusunun yanıtı ve ID Bodrum Yalıları fiyat 2022!

ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. Peki, ID Bodrum Yalıları'nda hangi konut tipleri var? Satışa çıktı mı? Fiyatları ne kadar? İşte ID Bodrum Yalıları projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

ID Bodrum Yalıları geliyor! Yeni proje!

Öztek Grubu, Bodrum’da eşsiz bir projeyi hayata geçiriyor. 1982 yılından bu güne 'kaliteden ödün vermeden başarı' vizyonuyla hareket eden Öztek Grubu bünyesindeki Öztek Yapı’nın Bodrum’daki ilk projesi olan ID Bodrum Yalıları, Gündoğan ve Küçükbük arasındaki eşsiz bir yarımadada inşa ediliyor. 

Türkiye konut fiyat artışında 5 çeyrektir lider!

Habertürk Gazetesi köşe yazarı Abdurrahman Yıldırım bugünkü köşesinde Bodrum'daki konut satışlarını ve ülke genelindeki konut fiyatlarını kaleme aldı. İşte Abdurrahman Yıldırım'ın 'Bodrum’da konut fiyat artışı yüzde 51' başlıklı yazısı...

Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye çıktı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınıyla yazlık bölgelere talep arttı. Gözde tatil bölgeleri arasında yer alan Bodrum ve Çeşme'de ortalama konut fiyatı 2 milyon TL'ye yükseldi.

Satılık dairene fiyatına, sezonluk villa!

Yaz aylarına girmemizle birlikte Bodrum'da hareketlilik başladı. İlçede satılık dairene fiyatına, sezonluk villalar kiralanıyor. Cennet Koyu'nda bir villa tam 50 milyon TL'ye kiralandı.

G-Beyond fiyat!

G-Beyond fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte G-Beyond Bodrum fiyat bilgisi ve proje detayları...

The BO Viera Bodrum fiyat!

The BO Viera Bodrum fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte The BO Viera Bodrum fiyat bilgisi ve proje detayları...

ID Bodrum fiyat listesi Haberi

ID Bodrum fiyat listesi

Öztek Yapı, Bodrum’daki ilk projesie imza atıyor. Öztek Yapı, Bodrum’da eşsiz bir yarımada hayatı sunan, butik bir yaşam projesi olan ID Bodrum Yalıları, Küçükbük’te, doğanın içinde Gündoğan, Apostol adası ve Tavşan adası manzaralı olarak hayata geçiriliyor.

Deniz ile iç içe bir yaşam imkanı yaratan projede, 50 bin metrekare büyüklüğe sahip alanda 32 özel yalı bulunuyor. Bodrum’un son yalıları “ID Bodrum Yalıları”nın, yaklaşık 1 kilometrelik sahil şeridi ve yaklaşık 250 metrelik kumsalı mevcut. 

Peki ID Bodrum Yalıları projesinde konut tipleri bulunuyor? İşte projeyle ilgili merak edilen tüm soruların yanıtları...

ID Bodrum, denize sıfır şekilde, doğaya ve çevreye duyarlı bakışla hayata geçiriliyor. Villalarda tamamı deniz gören odalar, geniş ve panoramik salon cephesi, 20 metrekarelik geniş mutfaklar, fonksiyonel alan kullanımları, infinity havuzlar, geniş bahçeler,...