30 / 04 / 2024

ida seramik istanbul serisi

ida seramik istanbul serisi

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, dünyanın en büyüleyici şehrinden ilham alarak tasarladığı İstanbul serisiyle, tüketicilerin özenilesi mekânlar yaratmalarına olanak sağlıyor...

İstanbul Yeni Havalimanı'na NG Kütahya Seramik imzası!

Tasarımı ve geliştirdiği projeleriyle uluslararası arenda ödüller alan İstanbul Yeni Havalimanı projesinde yerli üretim tercih edildi. NG Kütahya Seramik, İstanbul Yeni Havalimanı’nı seramikleriyle donattı. 

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

3 S İstanbul Seramik Pazarlama Anonim Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Mahmut Yılmaz, Semih Sanlı Harputluoğlu ve Sinan Yıldız ortaklığından kuruldu. 

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi açıldı!

Proje Turkuaz Seramik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Kartal Şubesi, Şafak Barış Durmuş Şube Müdürlüğü'nde 750 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Kartal, Yakacık Çarşı Mahallesi'nde açıldı.

Piyalepaşa İstanbul proje ekibinden Ege Seramik'e ziyaret!

Piyalepaşa İstanbul proje ekibi Ege Seramik fabrikasını ziyaret etti. Polat Holding iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul tarafından 82 dönüm alan üzerine inşa edilen Piyalepaşa İstanbul projesi 800 milyon dolarlık yatırımla hayata geçti.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 tamamlandı!

Beşiktaş, Lokomotiv Moskova, Milano ve de Al Ahli takımlarının katıldığı Yurtbay Seramik ana sponsorluğundaki İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası tamamlandı. Turnuva, büyük çekişmeye sahne oldu.

Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası 13 Haziran'da başlıyor!

13-15 Haziran tarihleri arası İstanbul Anadolu Yakası'nda bulunan Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan Yurtbay Seramik İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Turnuvası için geri sayım başladı...

Yurtbay Seramik İstanbul CUP 2014'ün ana sponsoru oldu!

Türkiyede ilk kez İstanbul Caddebostan etkinlik alanında düzenlenecek olan İstanbul Cup 2014 Plaj Futbol Şampiyonası'nın Ana Sponsoru Türkiye' nin önemli markalarından biri konumunda olan Yurtbay Seramik oldu.

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Eryapı Dekorasyon Seramik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Hakan Coşkun tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 26 Mayıs'ta Loca Sitesi, B Blok'ta kuruldu.

NG Kütahya Seramik İstanbul'da yeni showroom açtı!

NG Kütahya Seramik' in 1987 yılında yapı sektöründe faaliyete geçen iş ortağı Fatih İnşaat, İstanbul ' un Büyükçekmece ilçesi, Mimaroba semtinde yeni bir showroom açtı...

NG Kütahya Seramik’ten İstanbul Mimaroba'da yeni showroom!

NG Kütahya Seramik İstanbul’da yeni showroom açtı. Evani Showroom’da ziyaretçiler muazzam ürün çeşitliliği içerisinde kendi beğenilerine uygun ürünleri kolayca bulabiliyor ve Fatih İnşaat’ın uzman ekibinden her konuda ayrıntılı bilgi alabiliyor.

NG Kütahya Seramik'ten İstanbul'a yeni showroom!

NG Kütahya Seramik Porselen Turizm Sanayi A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün ve Fatih İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emin Akdeniz’in katılımıyla İstanbul Büyükçekmece Mimaroba’da açıldı...

Liderler Granit Fayans Seramik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Liderler Granit Fayans Seramik İnşaat Nakliyat Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Özer Sayın tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 17 Ocak'ta Avcılar, Gümüşpala Mahallesi'nde kuruldu.

İDA Seramik Mila serisini tanıttı!

Yenilikçi tasarımları ve zengin ürün seçenekleriyle tüketicilerin hayallerindeki mekânları keşfetmelerini sağlayan İDA Seramik, Mila serisinde doğanın tüm dokularını buluşturduğu benzersiz fon ve dekorlarıyla banyolara canlılık kazandırıyor...

ida seramik istanbul serisi Haberi

ida seramik istanbul serisi

Seramik sektörüne yenilikçi bir bakış kazandıran İDA Seramik, dünyanın en büyüleyici şehrinden ilham alarak tasarladığı İstanbul serisiyle, tüketicilerin özenilesi mekânlar yaratmalarına olanak sağlıyor. 


Kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik tasarımlarıyla estetik çözümler üreten İDA Seramik, tarihi kentin yansımalarından ilham alarak yorumladığı İstanbul serisi ile, banyolarda benzersiz bir atmosfer yaratıyor. Altın ve platin dekorları, farklı ebat seçenekleri bulunan yer karolarının yanı sıra, gri ve bej tonlarında mermer dokusunu bire bir yansıtan fonlarıyla sunulan seri, etkileyici desenlere sahip İstanbul Yıldızı isimli zemin karolarıyla da (yer göbekleri) şehrin güzelliğini banyolara yansıtıyor. Daha sıcak dokulardan hoşlananlar için ise İstanbul serisinin duvar karoları, zeminde ahşap desenli Albero ile kombinlenebiliyor.

İstanbul serisinin altın ve platin dekorları 20x60 cm, yer karoları ile beyaz ve bej renklerinde üretilen İstanbul Yıldızı ise 45x45...