17 / 05 / 2024

İda Yalıtım adres

İda Yalıtım adres

İda Yalıtım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aykut Güngör tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta Büyükçekmece, Ulus Mahallesi, İsmet Paşa Caddesi'nde kuruldu.

Fransa'da yalıtımı olmayan eve kira artışı yapılamayacak!

Fransa'da yürürlüğe giren yasa ile yalıtım seviyesi F ve G olan evlerde kira artışı yapılamayacak. 

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nurzek İnşaat Yalıtım Sistemleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammedali Tarhan tarafından kuruldu.

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Beta Isı Yalıtım Sistemleri İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Serin tarafından kuruldu. 

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Hermes Yalıtım Sistemleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Kartal'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Hüseyin Er tarafından kuruldu.

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Benna Yalıtım İzolasyon ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Sezgin Özer tarafından kuruldu.

Sprey Plus Yalıtım Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sprey Plus Yalıtım Mühendislik ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gök ve Hüseyin Çatak tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm sürecinde yangın yalıtımına da öncelik verilmeli!

İZODER Başkanı Levent Pelesen, "Kentsel dönüşümde yangın güvenliği ve hayati önem taşıyan yangın yalıtımı uygulamaları göz ardı edilmemelidir" diye konuştu...

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!             

Nova Uzman Yalıtım Çözümleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Cem Türk tarafından kuruldu.

Konutta gerçek tasarrufun yolu ısı yalıtımından geçiyor!

İZODER Başkanı Pelesen, “Isı yalıtımı sadece kış aylarında değil, yaz aylarında da sıcağa karşı alınabilecek en etkili önemlerin başında geliyor" dedi...

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zemitek Yalıtım Sistemleri Tekstil Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçeşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile M.Heribert Hesse ve Zeynep Dağlı Erdoğan ortaklığıyla kuruldu. 

Levent Pelesen: Erzurum'da yalıtım hayati öneme sahip!

İZODER, yalıtım bilincini artırmak, kamu ile sektör temsilcilerini buluşturmak ve vatandaşlara çözüm önerileri sunmak amacıyla Anadolu’da ‘Tüm Yönleriyle Yalıtım Seminerleri’ düzenlemeye devam ediyor. İZODER, 2019’un ilk seminerini Erzurum’da gerçekleştirecek.

Isı yalıtım sektörü 2019'da verimliliğe odaklandı!

Isı yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Austrotherm Türkiye’nin Genel Müdürü Özgür Kaan Alioğlu’nın 2018 yıl değerlendirmesi ve 2019 öngörülerini paylaştı.

İda Yalıtım adres Haberi

İda Yalıtım adres

İda Yalıtım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Aykut Güngör tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 23 Ocak'ta kuruldu. 


İda Yalıtım ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a.       Her  türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b.       Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c.        Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...