17 / 05 / 2024

ıd.buzz

ıd.buzz

Dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından IAA Transportation, Almanya'nın Hannover şehrinde başladı. Fuara 40 ülkeden 1.200'ün üzerinde şirket katılırken, Alman otomotiv devi Volkswagen ikonik modeli T1’den esinlenerek tasarladığı tamamen elektrikli minibüsü ID.Buzz’u tanıttı.

Volkswagen ID Buzz, 20 binden fazla sipariş aldı!

Alman otomotiv devi Volkswagen, yaptığı bir açıklama ile ID Buzz adındaki tamamen elektrikli minibüs modelinin 20 binden fazla sipariş aldığını açıkladı.

Yılın ticari aracı Volkswagen ID Buzz Cargo oldu!

Bu sene 31’incisi gerçekleştirilen Yılın Ticari Aracı Ödülleri’nde ID. Buzz Cargo, rakiplerini solladı ve ödüle layık görülen model oldu.

Volkswagen Yeni Amarok ve ID. BUZZ Cargo ne zaman Türkiye’ye geliyor? İşte 22 Eylül 2022 Wolksvagen fiyat listesi

Volkswagen Ticari Araç, ID. BUZZ Cargo ve Yeni Amarok modellerini IAA Transportation 2022’de ilk kez tanıttı. ID. BUZZ Cargo Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) jürisince 2023 Uluslararası Yılın Ticari Aracı ödülüne layık görüldü. Peki bu iki model Türkiye’ye ye ne zaman geliyor ve halen satışta

Volkswagen’in ikonik minibüsü tamamen elektrikli oldu! İşte ID.Buzz ve özellikleri…

Dünyanın en önemli ticari araç fuarlarından IAA Transportation, Almanya'nın Hannover şehrinde başladı. Fuara 40 ülkeden 1.200'ün üzerinde şirket katılırken, Alman otomotiv devi Volkswagen ikonik modeli T1’den esinlenerek tasarladığı tamamen elektrikli minibüsü ID.Buzz’u tanıttı.

Volkswagen'in merakla beklenen elektrikli minibüsü ID Buzz tanıtıldı!

Alman otomobil üretici Volkswagen, elektrikli ID. Buzz isimli minibüsünü sonunda tanıtımını gerçekleştirdi. ID. Buzz modeli ID. Buzz Caygo ile birlikte iki farklı araç şeklinde piyasaya sürülecek. Detaylar haberimizde yer alıyor...

ABD'de yeni konut satışları mart ayında yüzde 8,5 düştü

Ticaret Bakanlığı, geçen ay yeni konut satışlarının yüzde 8,5 düşerek yıllık 526 bin adet olduğunu açıkladı. Bu Ekim 1991'den bu yana en düşük oran oldu. Yeni konut satışlarının geçen ay yıllık 580 bin adet olması bekleniyordu.

TOKİ'nin Çanakkale, Balıkesir ve Düzce'de açtığı konut yapımı ihaleleri sonuçlandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından daha önce duyurusu yapılan, Çanakkale-Biga, Balıkesir-Bandırma-Edremit ve Düzce'ye konut, sosyal donatı altyapı ve çevre düzenlemesi işleri için açılan ihaleler sonuçlandı

Başarılı yalıtımcılar YTÜ'de ödül alacak

Yalıtım sektörünün önemli kuruluşlarının, yatırım ve ürünlerinin değerlendirildiği Yalıtım Sektörü Başarı Ödülleri'nin bu yıl beşincisi düzenleniyor.

Zeynep Özal, Gayrimenkul Fuarı düzenleyecek

Arsa danışmanlığının yanı sıra iki yıldır gayrimenkul fuarı düzenleyen Özal, Zekeriyaköy'de konut inşaatına hazırlanıyor. Özal sektördeki faaliyetlerine karşın konuta yatırım yapmıyor..

İngiltere'de konut fiyatları düşüyor

İngiltere'de konut fiyatları Mart ayında 1992 yılı Eylül ayından bu yanaki en hızlı düşüşünü kaydetti.

'Konut kredisi faizi artacak ev fiyatları ise düşmeyecek'

Garanti Bankası Genel Müdür Yardımcısı Ali Fuat Erbil, konut kredisinde baz alınan faizin Hazine bonosu faizleri olduğunu kaydederek, ''Faizin artma ihtimali daha yüksek'' dedi.

Maltepe'de kiralık 2 dükkan

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Maltepe'de bulunan 12 metrekare büyüklüğündeki 2 dükkanı 1 yıl süre ile kiraya verecek.

Düzce'de satılık işyeri

Düzce Belediye Başkanlığı, Ceddiye Mahallesi'nde bulunan 57 ile 852 metrekare arasında büyüklükleri değişen 18 işyerinin satışı için ihale açtı.

ıd.buzz Haberi

ıd.buzz

Volkswagen’in hem ticari amaçlı hem de geniş aileler için ürettiği, elektrikli minibüsü ID. Buzz’un üretilmeye başlandığı Haziran ayından bu yana 6 binden fazla ön sipariş aldığı belirtildi.

Birçok farklı modeline sahip olabileceğiniz ID.Buzz, ambulans, kamyon gibi farklı konseptleriyle bugün ticari araç fuarı IAA Transportation’da görücüye çıktı. İçlerinden en çok dikkat çekeni ise zamanın efsane minibüsü olarak bilinen Volkswagen T1’e benzeyen modeli ID.Buzz Cargo oldu.

ID.Buzz Cargo modeli, 425 km’ye kadar menzil sunabilirken, 30 dakika gibi kısa bir sürede de şarj olabiliyor.

Beş koltuklu minivan modeli olan ID.Buzz’da 1.121 litre bagaj alan kapasitesi mevcutken, arka koltuklar katlandığında bagaj hacmi 2 bin 123 litreye kadar yükseltilebiliyor. Yeni modellerin 2023’ün son çeyreğinde Avrupa pazarında, 2024’ün ilk çeyreğinde ise Türkiye pazarında satışa çıkacağı belirtiliyor.

ID.Buzz’un...