21 / 05 / 2024

İdeal Ev Evlilik ve Konut Fuarı

İdeal Ev Evlilik ve Konut Fuarı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. MARYAP A.Ş. fuarda, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi ve Anafartlar Caddesi arasındaki arazi üzerine kurulu Altın Şehir projesini tanıttı.

Kocaeli İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı 30 Nisan'da!

KOTO tarafından yürütülen proje kapsamında konut satın almak isteyenler ve evlilik hazırlığındaki çiftlere yönelik 22 sektörden firmaların bir araya geleceği fuar 30 Nisan - 3 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek.

Gülşen, Barselona'dan ev satın aldı: 500 bin dolarlık dev yatırım

Ozan Çolakoğlu'yla mutlu bir evlilik sürdüren Gülşen sahneden kazandığını gayrimenkule yatırıyor. Güzel şarkıcının son olarak eşi Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur'la sık sık gittiği Barselona'dan ev aldığı konuşuluyor. İşte Gülşen'in 500 bin dolarlık yatırımı...

Düğün mevsimi başladı! Kiralık ev bulmak iyice zorlaştı!

Konut kiralarında artış oranı yasal olarak yüzde 25 ile sınırlı ama uygulamada buna uyan yok. Emlak danışmanları hem kentsel dönüşüm hem de evlilik sezonunun açılması nedeniyle önümüzdeki günlerde kiralık ev bulmanın daha da zorlaşacağına dikkat çekiyor.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler için araştırdık! İşte en uygun beyaz eşya çeyiz paketleri 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evlilik arefesinde olan, ev kurarken bütçeyi sarsmak istemeyen çiftler en kaliteli eşyaları en uygun fiyata almanın yollarını ararken birçok markanın beyaz eşya setlerinden oluşan çeyiz paketi fiyatlarını araştırdık. İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Çeyiz alacaklar koşun: Karaca ‘Evlilik Paketi’ne 5 bin TL indirim yapıyor! İşte kampanya koşulları..

Ev tekstil ve mutfak ürünleri markası Karaca yeni evleneceklere özel ‘Evlilik Paketi’ kampanyasıyla karşımızda. Evlilik Paketi alacaklara tam 5 bin TL indirim var. Peki nasıl mı? İşte kampanya detayları..

Homend evlilik setlerinde 4348 TL'lik indirim! İşte Mart 2022 fiyat listesi... 

Homend ev yaşamına getirdiği yenilikler ve özgün fonksiyonel çözümlerle ön plana çıkıyor. Homend, şimdi de evlilik setlerinde büyük bir kampanyaya imza attı. İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Ezgi Eyüboğlu-Oğulcan Engin Acarkent'ten ev kiraladı!

2020 Mart ayından bu yana birlikte olan Ezgi Eyüboğlu- Oğulcan Engin, evlilik yolunda ilk adımı atarak lüks bir sitede ev kiraladı. 

İlk kez ev alacaklar dikkat! Konut hesabı nasıl açılır? 

Evlilik hazırlığı yapan ve ev sahibi olmak isteyen yeni evli çiftlere devlet desteği sürüyor. Peki konut hesabı nasıl açılır? Konut hesabı nedir? Konut hesabı nasıl açılır? İşte ayrıntılar...

Devletten ilk defa ev alacaklara 30 bin TL’lik destek!

Devlet, evlilik hazırlığında olan ve yeni evlenmiş ev sahibi olmak isteyen çiftlere konut hesabı kapsamında destek veriyor. Peki, Peki konut hesabı nedir? Konut hesabı nasıl açılır? Konut hesabı başvuru şartları nelerdir? Konut hesabı açılış ücreti ne Kadardır?

Devletten ilk kez ev alacaklara destek!

Devlet, evlilik hazırlığı yapan ve ev sahibi olmak isteyen yeni evli çiftlere destek veriyor. Peki konut hesabı nedir? Konut hesabı nasıl açılır? Konut hesabından kimler yararlanabilir?

İlk kez ev alacaklara müjde!

Evlilik hazırlığı yapan ve ev sahibi olmak isteyen yeni evli çiftlere devlet desteği devam ediyor. Peki konut hesabı nedir? Konut hesabı nedir? Konut hesabından kimler yararlanabilir?

Ezgi Mola Boğaz manzaralı ev arıyor!

Evlilik hazırlıklarına başlayan Ezgi Mola-Mustafa Aksakallı çifti yeni ev arayışına girdi. Arnavutköy'de bir evi çok beğenen çift, depreme dayanıklılık konusunda emin olamadıkları için evden vazgeçti.

Atabeyi Grup Konya Gayrimenkul Fuarı'nda!

Atabeyi Grup imzası taşıyan Atabeyi Villaları projesi Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı’nda yerini aldı.

Konya Gayrimenkul Fuarı 25 Nisan'da açılacak!

TÜYAP Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Gayrimenkul Fuarı, Konya İnşaat Fuarı, Konya Kent Fuarı ile Konya Mobilya, Dekorasyon ve İdeal Ev Fuarı 25 Nisan'da açılacak...

İdeal Ev Evlilik ve Konut Fuarı Haberi

İdeal Ev Evlilik ve Konut Fuarı

Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) İnterteks Fuar Alanında İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı düzenledi. Fuara ilçemizde 5 firmanın bir araya gelerek oluşturduğu MARYAP A.Ş damga vurdu. İlçemizi fuarda temsil eden tek firma olan MARYAP A.Ş, Donanma Mahallesi İlhan Tuğba Caddesi  ve Anafartlar Caddesi arasında bulunan arazi üzerine kurulu olan Altın Şehir projesini tanıttı. 


5 FİRMA BİR ARAYA GELDİ

Evlilik arifesinde olan çiftlere projelerini tanıtan MARYAP A.Ş çiftlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Olkar İnşaat'ın sahibi Mehmet Olhan, Mert Kuyumculuk'un sahibi İrfan Kesgin, Gemici Kuyumculuk'un sahibi Ceyhun Gemici, Ümit Usta'nın sahibi Ümit Karslıoğlulları ve Uzmet İnşaat'ın sahibi Yavuz Atalay'ın bir araya gelerek oluşturduğu MARYAP A.Ş'nin Altın Şehir Projesinden sonra Kentsel Dönüşüm Projesi yapmak istiyor. 


PROJE İLGİ GÖRDÜ


Altın Şehir Projesi adı gibi adeta altın gibi fırsatlar...