10 / 05 / 2024

Ideal Standard Tesi serisi

Ideal Standard Tesi serisi

Ideal Standard’ın yeni serisi Tesi.. Tesi vitrifiye seramik ve armatür serisi tüketicilere banyolarında aradıkları konforu; tasarım ve fonksiyonellik arasında kurduğu mükemmel bir denge ile sunuyor.

ATEM Başkanı Hakan Akçam: Ev almak hayal ötesi!

TÜİK’in konut satış verilerini değerlendiren Ankara Tüm Emlakçılar Esnaf Odası (ATEM) Başkanı Hakan Akçam, 2024’te de konut satışlarının düşeceğini öngördüklerini ifade ederek, “Ne yazık ki ev almak hayal ötesi oldu” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği uygulama ilk kez Bursa'da hayata geçti! Örnek proje...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kentsel dönüşümde ideal gösterdiği zemin+5 uygulamasının uygulandığı Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi, Bursa’nın çarpık ve plansız görüntüyü yok ederek dönüşümün önünü açan Türkiye’de ilk ve örnek proje oldu.

Standard & Poor’s’dan Türkiye'ye ilişkin olumlu haber! Türkiye’nin kredi notu yükseltildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard & Poor’s’dan (S&P) Türkiye’ye ilişkin güzel bir haber geldi. S&P, Türkiye’nin kredi notunu ‘negatif’ten ‘durağan’a yükseltti.

Standard-Poor's küresel ekonomik büyüme tahminini 2,9'a çıkardı!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard-Poor's (S&P), küresel ekonomik büyüme tahminini 2023 yılı için yüzde 2,7'den yüzde 2,9'a çıkardı.

Öğrenciler için en ideal karne hediyesi Acer Aspire 3 uygun fiyatıyla satışta!

Karneler için geri sayımı başlarken velilerde hediye arayışına başladı. Bu kapsamda tatilinin keyfini çıkarmaya hazırlananlar için Acer Aspire 3 en ideal karne hediyesi olarak dikkat çekiyor.

Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi!

Yalın, sadeleştirilmiş bobber tarzı ve özelleştirilme için yazısız branda ile dikkat çeken Harley Davidson Softail Standard fiyatları ne kadar? İşte Harley Davidson Softail Standard 12 Ekim 2022 fiyat listesi...

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Elif Ertem, Hakan Deniz ve Rüştü Atakan Dumral ortaklığında kuruldu.

İktidardan sınır ötesi harekat hazırlığı Ekonomi ibreleri ne gösteriyor?

Türkiye adeta ekonomik bir buhran yaşarken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kabine toplantısı sonra sınır ötesi harekat sinyali vermesi piyasalarda tedirginliğe yol açtı. Suriye hattında uzun süreli bir müdahalenin Türkiye’nin risk değerlerini tamamen tepetaklak etmesi kaçınılmaz olur…

Standard - Poor's: Avrupa Merkez Bankası, faiz artışına kapı açıyor!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Standard - Poor's (S&P) yaptığı açıklamada son zamanlarda sık sık gündeme gelen Avrupa Merkez Bankası’nın (ECB) Mart 2022'den itibaren piyasaları para politikası normalleşmesi için hazırlamaya başlayabileceğini belirtti.

Bitcoin ile Standard and Poors ayrıştı: Düşüş başladı!

Haziran'dan bu güne hep aynı yönde seyreden Bitcoin ve Standard and Poors 500, 6 aydan sonra ilk kez Aralık’ta ayrıştı.

Şehir sorunlarından kaçış: İdeal şehir denemeleri başladı!

Titizlikle planlanan şehirlerin bile belli bir süre sonra tanınmaz hale gelmesi, sorunların çoğalması sebebiyle alınan derslerden de yararlanarak, geleceğin sığınakları olarak kabul edilen “ideal şehir” denemeleri başladı. Peki ideal şehir nedir? Nasıl olmalıdır?

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deniz Ötesi İnşaat Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Deniz tarafından kuruldu.

Malatya ve Elazığ'da zemin etütleri en ideal noktada yapılacak!

Elazığ ve Malatya depremleri hakkında konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Şehir merkezlerinde gerek Malatya gerek Elazığ'da zemin etütlerini en ideal noktada yapacağız." dedi...

Ideal Standard Tesi serisi Haberi

Ideal Standard Tesi serisi

İnovatif yaklaşımı ve geliştirdiği son teknolojilerle sektörde adından sıkça söz ettiren Ideal Standard'ın yeni serisi Tesi kullanıcıların ihtiyaç ve beklentileri esas alınarak tasarlanmış olup mükemmel bir dengeye sahip.

Ideal Standard’ın ünlü tasarımcılarından Robin Levien tarafından tasarlanan Tesi, tasarımındaki zarif çizgileri ve net tasarımı ile banyolara ayırt edici ve estetik bir görünüm kazandırıyor.

Aquablade donanımlı klozet!

Devrim niteliğindeki Aquablade teknolojisi ile donanımlı Tesi Asma Klozet, üstün tasarımı ve su sıçratmayan özelliği ile diğer kanalsız klozetlerden farklılaşıyor. Aquablade ile, su tıpkı bir şelale gibi tüm hazneye eşit dağılarak, klozetin arka, ön ve yan olmak üzere tüm bölgelerine ulaşıyor ve %100 temizlik ve hijyen sağlıyor. Tesi Asma Klozet, aynı zamanda kullanıcıların gündelik hayatını kolaylaştırmak için her ayrıntı özenle düşünülerek tasarlanmış. Yavaş kapanan klozet kapağı ile...