08 / 05 / 2024

ideal yaşame vleri fiyat

ideal yaşame vleri fiyat

Çiğli İdeal Yaşam Evleri fiyatları 120 bin liradan başlıyor, ana yollara ve toplu taşımaya 1 kilometre mesafede yükselen İdeal Yaşam Evleri 'nde banka kredisi ile konut sahibi olunabiliyor

MESA Gökada basın lansmanı 29 Kasım'da!

Yüksek kalite anlayışıyla inşa ettiği ideal yaşam alanları ile konutun referans markası MESA, Maltepe’de hayata geçireceği MESA Gökada projesi ile lansmana çıkıyor.

Bulvar Loft'un örnek dairesi görücüye çıktı!

Bulvar Loft projesinde örnek daire ziyaretçilere kapılarını açtı. Çekirdek bir aile için ideal yaşam alanı sağlayan 4+1 tip olarak tasarlanan örnek daire, yeni evlerde yerleşim fikri verecek mimari çözümleri de içeriyor.

Bursa'ya kentsel dönüşümle modern yapılar geliyor!

Bursa'da 196 bin 200 metrekare alanda yapılacak uygulamalarla birlikte mevcut 935 bina ve 212 iş yerinin yerinde depreme dayanıklı, ideal şehir yaşamına uygun yapılar yükselecek.

Kahramanmaraş ideal bir şehir haline gelecek!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Kahramanmaraş’ı daha yaşanılır bir kent haline getirmeyi amaçladıklarını kaydederek, “Kahramanmaraş herkesin ideal bir şehri haline gelecek” dedi.

Baymak’tan yüksek binalar için ideal çözüm!

Baymak Magnus yer tipi premix yoğuşmalı kazan, ileri teknolojisi sayesinde %109,6’ya ulaşan enerji verimliliği, montaj ve yönetim kolaylığı ile yüksek binalar için ideal ısınma sağlıyor.

Nidapark Başakşehir ideal bir şehir yaşamı sunuyor!

İstanbul’un yükselen değeri Başakşehir’de yeni bir yaşam alanı oluşuyor. Alışveriş caddesi, sosyal alanları ve parklarıyla fark yaratacak ve Tahincioğlu imzasıyla hayata geçirilecek

Business İstanbul ile ideal ofisler!

Geleceğin iş modeli için ideal ofisler, kent yaşamının merkez noktasında yer alan Business İstanbul'da yer alıyor. Business İstanbul, teknik özellikleriyle iş hayatının gerektirdiği tüm ihtiyaçların bir arada olmasını sağlıyor,

İdeal Yaşam Evleri Çiğli'de lüks anlayışını değiştiriyor!

Türksal İnşaat, "lüksün tanımını değiştiriyoruz" sloganıyla, gençler ve kendisini genç hissedenler için "Şanslı Evler" kuruyor. Proje, zemin + 6 katta 2+1 ve 1+1 daire seçenekleri sunuyor.

Yel Değirmeni Evleri 90 daireden oluşuyor!

İştirak Gayrimenkul Ortaklığı tarafından projelendirilen, Güzelbahçe Yelki'de konumlandırılan, mimarisiyle olduğu kadar kendi ortamında yarattığı doğa hayat ile ön plana çıkan Yel Değirmeni Evleri, ideal yaşam sunuyor.

Ankara Çankaya projesinde teslimler Mart'ta!

Yapı Kredi Koray Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın yürüttüğü Ankara Çankaya projesinde teslimler Mart'ta başlıyor. Erdem Tavas, farklı büyüklüklerdeki daireleri ile şehir yaşamından uzaklaşmak istemeyenlere ideal yaşam alanları sunduklarını kaydetti.

Ofton İnşaat’a ideal yaşam ödülü!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğa ile iç içe yaşamın kapısını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Elysium Serene Kandilli Ideal Standard Yaşam Alanı ödülünü aldı!

Ofton İnşaat’ın akıllı ev sistemleri ile doğada modern bir yaşamın kapılarını açan projesi Elysium Serene Kandilli, Ideal Standard Internatiol Uluslararası Proje Ofisi tarafından Ideal Standart Yaşam Alanı Konut Ödülü’ne layık görüldü.

Ormanada birlikte yaşam konseptiyle hayata geçirildi!

Sunduğu “birlikte yaşam konsepti” ile hayata geçirilen Ormanada, sadece yaşamak için ideal bir yer olmaktan öte, modern hayatın rahatlığıyla oluşturulmuş eşsiz bir yaşam noktası...

ideal yaşame vleri fiyat Haberi

ideal yaşame vleri fiyat

İzmir Çiğli'de 5 bin 359 metrekare alan üzerinde inşa edilen İdeal Yaşam Evleri fiyatları 120 bin liradan başlıyor. İdeal Yaşam Evleri 'nde 2+1 ve 3+1 konut alternatifleri bulunuyor.


İdeal Yaşam Evleri fiyatları 'na göre 2+1 daireler 120 bin lira ile 140 bin lira arasında, 3+1 daireler ise 150 bin lira ile 180 bin lira arasında değişen fiyatlarla satılıyor.



İzmir İdeal Yaşam Evleri kapsamındaki konutların 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor. 6 katlı 5 blok halinde yükselen İdeal Yaşam Evleri fiyatları 180 bin liraya kadar yükseliyor.


Çiğli İdeal Yaşam Evleri ; Konak'a 22 kilometre, havalimanına 33 kilometre, Mavişehir'e 8 kilometre, ana yollara ve toplu taşımaya 1 kilometre mesafede yaşama geçiriliyor.


İdeal Yaşam Evleri İzmir 'de; çocuk oyun alanları, yüzme havuzu, kamelya alanları, 24...