06 / 05 / 2024

İdealist Cadde değeri

İdealist Cadde değeri

İdealist GYO, İdealist Cadde'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki İdealist Cadde'nin değeri ne kadar oldu? 

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

İdealist Cadde'nin değeri belli oldu!

İdealist GYO, İdealist Cadde'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki İdealist Cadde'nin değeri ne kadar oldu? 

İdealist Cadde'deki 9 bağımsız bölümün değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinde yer alan 9 gayrimenkulün değeri 19 milyon 665 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil toplam değeri ise 23 milyon 204 bin 700 TL olarak belirlendi.

İdealist Cadde'nin değeri belli oldu!

İdealist Cadde projesinin 2021 yılsonu değerleme raporu yayınlandı. Peki projenin değeri ne kadar oldu? 

Emlak Konut GYO İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut GYO, İstanbul Şile Çavuş Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında (İdealist Cadde) projesi ile ilgili olarak hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu'nu yayınladı. 

İdealist Cadde'de lansman öncesi fırsatları kaçırmayın!

İdealist Cadde projesinde 45 knut ile 13 ticari birim yer alıyor. Ön talep toplanan İdealist Cadde'de lansman öncesi fırsatları kaçırmayın. 

İdealist Cadde değerleme raporu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Şile İdealist Cadde projesinin değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Park Residence Cadde'de Pal Zileri rüzgarı!

İtalyan erkek giyim markası Pal Zileri ve erkek özel dikim konusunda dünya markaları arasında yer alan TAJİ’nin kişiye özel kıyafet ve ayakkabı tasarımları İstanbul’un en seçkin rezidanslarından Park Residence Cadde’de sunuldu.

Yaşam ve yatırım değeri Balance Güneşli!

Balance Güneşli, satın alınılabilir veya kiralanabilir ofis ve yaşam alanları ile ''yeni bir yaşam ve yatırım değeri'' olarak öne çıkıyor.Bölgeye prestij kazandıracak proje, değerli bir yatırım aracı olarak görülüyor...

Mecidiyeköy Galatasaray Oteli'nin ekspertiz değeri 140 milyon dolar!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Lig Radyo Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Ayan'ın sorularını yanıtladı. Özbek Mecidiyeköy'deki otelin ekspertiz değeri 140 milyon dolar olduğunu belirtti.

Tapu değeri nereden öğrenilir?

Gayrimenkullerin rayiç bedelin belirlenmesinde semt, ilçe mahalle, manzara, ulaşım, sokak gibi unsurlar göz önünde bulunduruluyor. Peki, bir taşınmazın tapu değeri nereden öğrenilir?

Park Residences Cadde'de metrekaresi 4 bin 500 dolara!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş’nin sahip olduğu, İstanbul Bağdat Caddesi’nde yer alan Park Residences Cadde’de hemen taşınılabilir veya kiraya vererek yatırım maliyetinin düşürülebilir ev seçenekleri yer alıyor.

Merkez Bankası'nın Levent'teki arazisinin değeri mi düştü?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi yaptığı plan değişikliği ile değeri en az 250 milyon dolar olan Merkez Bankası’na ait arazinin kıymetini sıfırladı.

İdealist Cadde değeri Haberi

İdealist Cadde değeri

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) İdealist Cadde/Koru Projesi Değerleme Raporu hakkında açıklama yaptı. 

İdealist Cadde projesi, İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş Mahallesi, 70 ada 82 parselde ve 91 ada 205 parselde konumlanıyor. Projenin, güneyinde İmrendere Mahallesi, kuzeyinde Hacım Kasım Mahallesi ve Karadeniz, doğusunda Balibey Mahallesi, batısında Ahmetli ve Kumbaba Mahalleleri bulunuyor. 91 ada 205 no.lu parsel, Cumhuriyet Caddesi’nin batısına uzanan ve bu caddeye bağlanan Bayrak Caddesi üzerinde yer alıyor. 70 ada 82 no.lu parsel ise Cumhuriyet Caddesi’ne paralel uzanan ve henüz tam olarak açılmamış olan imar sokakları üzerinde bulunuyor. 91 ada 205 no.lu parselde İdealist Cadde/Koru Projesi kapsamında inşaat faaliyetleri devam ediyor. 70 Ada 82 no.lu parsel ise halihazırda boş durumda. Projenin yakın çevresinde, Çavuş Mahallesi...