07 / 05 / 2024

İdealist Gayrimenkul etkinlikleri

İdealist Gayrimenkul etkinlikleri

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım sermaye piyasaları birliğine üyelik başvurusu yapıyor.

İdealist GYO 2023 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan bir yıllık faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş dönemsel finans tabloları belli oldu. Peki İdealist GYO 2023 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

İdealist GYO 2022'nin ilk 6 ayında ne kadar hasılat elde ettiği açıklandı mı?

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 30 Haziran 2022 tarihi itibarıyla hazırlanan ara dönem faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş ara dönem finansal tabloları belli oldu.

İdealist GYO'nun sermaye artırımına SPK'dan onay!

İdealist Gayrimenkul'ün kayıtlı sermaye tavanının 2022-2026 yılları için geçerli olmak üzere 250 milyon TL'ye yükseltilmesi onay çıkarıldı.

İdealist GYO'nun öz kaynakları 13.7 milyon TL oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın öz kaynakları 13 milyon 702 bin 388 TL oldu...

İdealist GYO 2020 yılı Genel Kurul Toplantısı 30 Temmuz'da!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 2020 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

İdealist GYO 2020 yılı için kar payı dağıtacak mı?

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın mevcut borç durumu ve devam eden yatırımların finansmanı göz önünde bulundurularak kar payı dağıtılmamasına karar verildi.

Yusuf Şimşek, İdealist GYO'dan ayrıldı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nda Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi üyesi olarak görev yapmakta olan Yusuf Şimşek, görevinden ayrıldı.

İdealist GYO 2021 yılı için gayrimenkul değerleme şirketlerini seçti!

İdealist GYO'nun 2021 yılı için değerleme şirketinin Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. olarak belirlenmesine, ‘'Smart Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. ile ‘'Reel Gayrimenkul Değerleme A.Ş.'' firmalarına değerleme yaptırılmasına karar verildi. 

İdealist GYO Ümraniye'deki gayrimenkullerini 3.9 milyon TL'ye sattı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, F22D24C1D Pafta, 106 Parselde kayıtlı 92/65171 Arsa Paylı daire niteliğindeki gayrimenkulleri 24 Eylül 2020 tarihi itibarı ile 3 milyon 960 bin 396 TL'ye satıldı. 

İdealist GYO zorunlu pay alımı onaylandı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesinin  2 milyon 800 bin TL nominal değerli payların pay başına 2,80 TL fiyatla Mustafa Ekşi, Eyüp Ekşi ve Mehmet Akif Ekşi'ye devrine ilişkin kararlar kapsamında SPK'ya yapılan başvuru onaylandı. 

İdealist GYO Ümraniye'deki gayrimenkullerini 1.5 milyon TL'ye sattı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İstanbul ili, Ümraniye ilçesi, F22D24C1D Pafta, 106 Parselde kayıtlı daire niteliğindeki gayrimenkulleri 21 Temmuz 2020 tarihi itibarı ile 1 milyon 534 bin TL'ye satıldı...

İdealist GYO Karar Bağımsız Denetim ile anlaştı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı 1 Ocak 2020-31 Ocak 2020 faaliyet dönemi için Karar Bağımsız Denetim A.Ş.'yi bağımsız denetim kuruluşu olarak seçti.

İdealist Gayrimenkul etkinlikleri Haberi

İdealist Gayrimenkul etkinlikleri

İdealist Gayrimenkul tarafından yapılan açıklama şöyle;


Şirketimiz Yönetim Kurulu 10.04.2014 tarihinde şirket merkezinde toplanarak aşağıda belirtilen hususu karar altına almıştır:



6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'nun Geçici Madde 5 düzenlemesinin 2'nci fıkrasına uyum kapsamında, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği'ne üyelik başvurusunda bulunmak üzere gerekli işlemlerin başlatılmasına oybirliği ile karar verilmiştir.


Kamuoyuna saygı ile...