06 / 05 / 2024

İdealist GYO Neşe Pektaş Zurnacı

İdealist GYO Neşe Pektaş Zurnacı

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Mistral GYO'dan Çeşme'ye 88 konutluk yeni proje! Kumsal Boyalık için start verildi!

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor. “Kumsal Boyalık” doğa mirası Çeşme’nin en değerli koyu Boyalık’ta, bölgenin en özel ve en prestijli projesini hayata geçiriyor.

İdealist GYO 2023 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi'nin 31 Aralık 2023 tarihi itibarıyla hazırlanan bir yıllık faaliyet raporunda yer alan finansal bilgilerin, sınırlı denetimden geçmiş dönemsel finans tabloları belli oldu. Peki İdealist GYO 2023 yılında ne kadar hasılat elde etti? 

Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Son dönemlerde sık sık gündeme gelen Borsa İstanbul’da temettü rüzgarı hızla esiyor. Emlak Konut GYO'dan temettü ödemesi açıklaması geldi! Emlak Konut GYO ne kadar temettü dağıtacak? Şimdi bakın! 

Mistral GYO İzmir Çeşme projesi başlıyor!

Mistral GYO, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Sakarya Mah. Boyalık mevkiinde hayata geçireceği proje için Düzenleme Şeklinde Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi imzaladı. İşte ayrıntılar...

İdealist GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

İdealist GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 12 milyon 51 bin 522 TL hasılat elde etti. 

Halk GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

Halk GYO tarafından 1 Ocak 2021-31 Aralık 2021 dönemine ilişkin sorumluluk beyanı, faaliyet raporu ve finansal raporunu yayınlandı. Peki 2021'de Halk GYO ne kadar hasılat ve kira geliri elde etti? İşte ayrıntılar...

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

Kubilay Aykol, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu'nun 1 Ekim 2021 tarihinde yapılan toplantısında; Neşe Gülden Sözdinler'in istifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine, Kubilay Aykol'un seçilmesine karar verildi. 

TOKİ'nin Aliağa'daki arsası 13.8 milyon TL'ye İdealist GYO'nun oldu!

İdealist GYO, TOKİ'nin İzmir Aliağa'daki 10 bin metrekarelik arsasını 13 milyon 800 bin TL'ye satın aldı. Şirketin portföyüne dahil edilecek arsa üzerinde yeni proje geliştirilmesi planlanıyor.

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

İş GYO yönetim kurulu komite üyelerini seçti!

İş GYO'nun Kurumsal Yönetim Komitesi, Komite Başkanlığı'na Arzu Erdem'in, Komite Üyeliklerine Neşe Gülden Sözdinler'in, Murat Doğan'ın ve Ayşegül Şahin Kocameşe'nin seçilmesine karar verildi. 

Deniz GYO Bahçeşehir AVM'de 2 bağımsız bölüm 6 milyon TL'ye satıldı!

Deniz GYO'nun Başakşehir'de bulunan ana gayrimenkulde konumlu, toplam KDV dahil 5 milyon 156 bin TL ekspertiz değeri olan E Blok içerisinde yer alan 4 ve 5 nolu bağımsız bölümler KDV dahil 6 milyon 18 bin TL tutarında bedel ile satışı yapıldı. 

İdealist GYO Neşe Pektaş Zurnacı Haberi

İdealist GYO Neşe Pektaş Zurnacı

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Yatırımcı İlişkiler Bölüm Yöneticisi değişikliği hakkında açıklama yaptı. 

İdeaslit GYO'da Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak görev yapmakta olan Esengül Özge Özsoy görevinden ayrıldi. Yerine 6 Aralık 2021 tarihi itibariyle Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak Neşe Pektaş Zurnacı atandı. 

İdealist GYO'nun KAP açıklaması:
Sirketimizde Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi  olarak görev yapmakta olan Esengül Özge ÖZSOY görevinden ayrılmış olup, yerine 06.12.2021 tarihi itibariyle  Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi olarak Neşe PEKTAŞ ZURNACI atanmıştır.

  
Kamuoyunun ve paydaşlarımızın bilgilerine sunulur.