28 / 04 / 2024

İdealist GYO projeleri

İdealist GYO projeleri

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) şirket mülkiyetindeki bağımsız bölümlerin tadilatı hakkında açıklama yaptı.

İdealist GYO Reel Gayrimenkul Değerleme ile çalışacak!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Reel Gayrimenkul Değerleme ile çalışacak.

İdealist GYO şirket hissesi C gubunda yer alıyor!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. şirket hissesi C gubunda yer alıyor.

İdealist GYO mali tablosunu yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu 'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. mali tablosunu yayınladı.

İdealist GYO Ümraniye'de yer alan gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Ümraniye'de yer alan gayrimenkulünün değerleme raporunu yayınladı.

Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Yusuf Şimşek İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi oldu.

İdealist GYO 2012'deki imtiyazlı pay sahipleri genel kurul toplantısını tescilledi!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yayınlanan yazılı açıklamaya göre İdealist GYO 2012' deki imtiyazlı pay sahipleri genel kurul toplantı tescilini yayınladı...

İdealist GYO geçici vergi beyannamesini yayınladı!

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklama ya göre İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı geçici vergi beyannamesini yayınladı. Beyannameyi haberimizde bulabilirsiniz...

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

Levent Hacıislamoğlu kimdir? SPK’da hangi alanda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Levent Hacıislamoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hazine Müsteşarlığı ve SPK’da hangi görevlerde yer aldı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Levent Hacıislamoğlu ile ilgili merak edilen her şey...

Peker GYO İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastı! 

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Peker, İstanbul ve Bodrum projeleri için düğmeye bastıklarını belirterek açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri geliyor! Yeni proje! 

Özak GYO, Göktürk 3 ve Balmumcu projeleri ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. İşte Özak GYO Göktürk 3 ve Balmumcu projelerinde yaşanan ilişkin o son dakika gelişmesi...

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı! Projeleri hangi firmalar inşa edecek? 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. ve 3. Kısım için imzalar atıldı. Projeleri hangi firmaların inşa edeceği merak konusu oldu. İşte ayrıntılar...

İdealist GYO Şile'deki 9 bağımsız bölümü kiraya verecek!

İdealist GYO, portföyünde yer alan İstanbul ili, Şile ilçesi, Çavuş Mahallesi, 91 ada 205 parselde yer alan 9 adet bağımsız bölümün kiralanması için kurumsal yatırımcılarla görüşmelerini sürdürüyor. 

İdealist GYO 2021'de ne kadar hasılat elde etti?

İdealist GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre, şirket, 1 Ocak 2021 - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında 12 milyon 51 bin 522 TL hasılat elde etti. 

Nişantaşı Koru projesi 2021 yılının satış şampiyonu oldu!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ve DAP vizyonuyla inşa edilen Nişantaşı Koru projesi, Emlak Konut GYO projeleri içinde 2021 yılında en fazla satış değeri sağlayan proje oldu. 

İdealist GYO İzmir Aliağa arsasının değeri ne kadar?

İdealist GYO'nun İzmir Aliağa arsası için 16 milyon 500 bin TL değer takdir edilirken, KDV dahil toplam değeri 19 milyon 470 bin TL olarak belirlendi. 

İdealist Cadde'nin değeri belli oldu!

İdealist GYO, İdealist Cadde'nin 2021 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. Peki İdealist Cadde'nin değeri ne kadar oldu? 

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

Neşe Pektaş Zurnacı, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu...

İdealist GYO ilk 9 ayda 11.1 milyon TL'lik konut sattı!

İdealist GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirketin 1 Ocak 2021-30 Eylül 2021 tarihlerinde elde ettiği hasılat 11 milyon 122 bin 927 TL olarak belirlendi. 

İdealist GYO, İdealist Cadde'den 16.9 milyon TL'ye 9 ticari ünite satın aldı!

İdealist GYO, Emlak Konut GYO tarafından satışa sunulan İdealist Cadde projesindeki 9 adet ticari üniteyi 16 milyon 965 bin TL'ye satın aldı. 

İdealist GYO projeleri Haberi

İdealist GYO projeleri

İdealist GYO mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Ümraniye İlçesi sınırları içinde yer alan İdealistkent 2.Etaptaki 11 adet bağımsız bölümün günümüz piyasa koşullarında pazarlanabilirliğinin arttırılması amacıyla; her bir bağımsız bölümün ikiye ayrılması şeklinde yapılacak olan tadilat sonucunda 22 adet bağımsız bölüm oluşturulması kapsamında ilgili mercilerden gerekli izinler alınmış olup bu doğrultuda tadilat çalışmalarına başlanacak.

İdealist GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimiz Mülkiyetinde bulunan İstanbul İli, Ümraniye İlçesi sınırları içinde yer alan İdealistkent 2.Etaptaki 11 adet bağımsız bölümün günümüz piyasa koşullarında pazarlanabilirliğinin arttırılması amacıyla; her bir bağımsız bölümün ikiye ayrılması şeklinde yapılacak olan tadilat sonucunda 22 adet bağımsız bölüm oluşturulması kapsamında ilgili mercilerden gerekli izinler alınmış olup bu doğrultuda tadilat çalışmalarına başlanacaktır.

Kamuoyuna saygıyla...