02 / 05 / 2024

idealistpark avm çekmeköy adres

idealistpark avm çekmeköy adres

Gaya Gayrimenkul Geliştirme Araştırma Yatırım Alternatifleri tarafından kiralamaların yapıldığı İdealist Park AVM Çekmeköy 'de açılış gerçekleştirildi. Büyük açılışın ise etkinliklerle bahar aylarında düzenlenmesi planlanıyor.

Çekmeköy Taşdelen'deki askeri araziye yapılaşma izni!

İstanbul Çekmeköy'de bulunan yaklaşık 860 bin metrekarelik eski askeri alan yeni konut alanı olarak ilan edildi. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın onayladığı plan ile  bölgede AVM, otel ve rezidans yapılabilecek. 

Çekmeköy'deki belediye arazisine kültür merkezi yapılacak! 

Çekmeköy Belediyesi'ne ait arsada villa ve AVM yapılacağı ileri sürülmüştü. Eski milletvekili Nusret Bayraktar, konuya ilişkin açıklama yaptı. Bayraktar, araziye kültür merkezi inşa edileceğini belirtti...

Çekmeköy'de belediye arazisinde villa ve AVM inşaatı başladı!

Çekmeköy’de belediyeye ait arazide villa ve AVM inşaatına başlandı. İnşaat yaklaşık 15 bin metrekarelik arsa üzerinde yapılıyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park fiyatlar!

İstanbul Çekmeköy'de Ağaoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Çekmeköy Park projesi Metro Garden AVM'nin karşında yer alıyor. Çekmeköy Park projesinde toplam 739 daireye yer veriliyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu konut fiyat listesi haberimizde yer alıyor. Toplamda 739 daireden meydana gelen proje İstanbul Çekmeköy'de Metro Garden AVM'nin karşında bulunuyor.

Sur Yapı Marka AVM'nin yüzde 90'ı kiralandı!

Türkiye'nin en büyük gayrimenkul firmalarından biri olan Sur Yapı Kağıthane, Çekmeköy ve Bayrampaşa’dan sonra 4. AVM projesini açacak.

Çekmeköy’deki Ulus Pazarı AVM'ye mi taşınıyor?

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

İdealist Park AVM Çekmeköy'de son durum ne?

Gaya Gayrimenkul Geliştirme Araştırma Yatırım Alternatifleri tarafından kiralamaların yapıldığı İdealist Park AVM Çekmeköy 'de açılış gerçekleştirildi. Büyük açılışın ise etkinliklerle bahar aylarında düzenlenmesi planlanıyor.

AVM'ler yılbaşı döneminde cazip hediyeler veriyor!

AVM'ler yılbaşı döneminde tüketiciyi çekmek için birbirinden cazip hediyeler veriyor. Otomobil çekilişleri adeta müşteri mıknatısı gibi iş görüyor. Kampanyalarda tatil ve cep telefonunun yanı sıra ev hediye eden bile var...

Platin Evler Çekmeköy ulaşım!

İçerisinde 37 adet dairenin bulunduğu Platin Evler Çekmeköy ulaşım bilgileri kapsamında; Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede. Platin Evler'in toplu taşımaya uzaklığı ise 100 metre mesafede inş

Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları!

Doğa Koleji, Devlet okulları ile Buyaka AVM, Metrogarden AVM, Meydan AVM'ye oldukça yakın mesafede, toplu taşımaya ise 100 metre mesafede yükselen Platin Evler Çekmeköy ev fiyatları metrekare bazında 3 bin 750 TL'den başlangıç gösteriyor...

Metro Garden AVM Çekmeköy nerede?

Metro Garden AVM Çekmeköy nerede sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. Kapılarını bugün açan Metrogarden AVM projesi 400 milyon dolar yatırım bedeli ile inşa edildi.

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var?

Metrogarden AVM Çekmeköy 'de hangi mağazalar var sorusunun yanıtı haberimizin içinde yer alıyor. 80 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Metrogarden AVM bugün saat 16:00 'da Mustafa Sandal Konseri ile açılıyor.

idealistpark avm çekmeköy adres Haberi

idealistpark avm çekmeköy adres

Hektaş İnşaat tarafından hayata geçirilen İdealistpark AVM'nin açılışı gerçekleşti. Ancak etkinliklerle yapılacak büyük açılış baharda düzenlenecek. 


Çekmeköy'de yer alan İdealistpark AVM Küp Mimarlık tarafından tasarlandı. Alışveriş merkezinde toplam 17 bin metrekarelik kiralık alan bulunuyor. 





Gaya Gayrimenkul Geliştirme Araştırma Yatırım Alternatifleri tarafından kiralamaların yapıldığı İdealistpark AVM'de otoparkın toplam araç kapasitesi 230. 





DİSİ Turizm Yatırımları San. ve Tic. Ltd. Şti. tarafından yönetilen İdealistpark AVM mağazaları Ali Devran Döner, Bağ Pastanesi, Cadde Optik, Gloria Jeans ve Tekzen olarak belirlendi.


4 kata yayılan 60 mağazadan meydana gelen İdealistpark AVM toplam 34 bin metrekare alanda kuruldu. İdealistpark AVM'deki mağazaların alanları 32 ile 4 bin metrekare arasında değişiyor. 





İdealistpark AVM'de yer alan dükkanlar ise sadece kiralanıyor.


İdealistpark AVM'ye nasıl gidilir?


İdealistpark AVM'ye Üsküdar-Marmaray ile bağlantılı Üsküdar-Ümraniye-Çekmeköy metrosu ile Necip...