13 / 05 / 2024

İdealtepe Sani Malaz Yaya üst geçidi yıkılıyor

İdealtepe Sani Malaz Yaya üst geçidi yıkılıyor

Maltepe İlçesi İdealtepe semtinde yer alan Sani Malaz Yaya Üst geçidi kaldırılıyor. Eski üst geçidin kaldırılmasının ardından yerine daha kullanışlı ve güvenli bir üst geçit yapılacak.

2023'ün başında, bir evin satış fiyatı ne kadardı, şu an ne kadar? 'Çimento sudan ucuz' hesabı sosyal medyayı karıştırdı

TÜRKÇİMENTO Yönetim Kurulu Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu, çimentonun sudan ucuz olduğunu söyleyerek ev fiyatlarıyla karşılaştırma yaptı. Gazeteci Barış Esen, X sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşım yaptı. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Mtn Mlz Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mtn Mlz Turizm Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 250 bin TL sermaye bedeli ile Metin Malaz tarafından kuruldu.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

TÜRKÇİMENTO'nun acı günü! İnci Konukoğlu vefat etti!

TÜRKÇİMENTO Birliği Başkan Vekili Adil Sani Konukoğlu'nun annesi İnci Konukoğlu hayatını kaybetti.

Türkiye, Kabil Havaalanı'nın onarımı için Katar'la ortak çalışıyor!

Katar Dışişleri Bakanı Şeyh Muhammed bin Abdurrahman el-Sani, ülkesinin, Afganistan'ın başkenti Kabil'deki havaalanının yeniden uygun hale getirilmesi amacıyla Türkiye ile çalıştığını belirtti. 

TAV Havalimanları, yatırım için gözünü Orta Asya ve Afrika'ya dikti!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, yeni yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulundu. Şener, “Yolcu büyümesinin olacağı yerlerle ilgileniyoruz. Gelişmiş ülkelere değil, gelişmekte olan ülkelere bakıyoruz. Orta Asya ve Afrika’ya odaklanıyoruz” dedi.

Sani Şener'den havalimanlarının kiralarına ilişkin açıklama!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Vahap Munyar bugünkü köşesinde TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, Levent Erden’in havalimanlarına ilişkin açıklamalarını kaleme aldı.

Beyazıt Camisi’ndeki hünkar kasrı onarılacak mı?

Gezi Parkı’nın İBB’den, Beyazid Han-ı Sani Vakfı’na devredilmesi tepkilere neden olmuştu. Vakıf 2011’de yanan Beyazıt Camisi’ndeki tarihi hünkar kasrını hâlâ onarmadı, hünkar kasrı atıl durumda kaldı. 

TAV Havalimanları'nda 2022 kira ödemeleri 2024'e ertelendi!

TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener yaptığı açıklamada, "Türkiye’de işlettiğimiz tüm havalimanlarının işletme süreleri ikişer sene uzatıldı ve 2022 kira ödemeleri 2024’e ertelendi." dedi.

Sani Şener: Havalimanı sayımızı 15'e çıkardık!

''Havalimanlarımıza son olarak Almatı’yı ekledik. Bununla birlikte işlettiğimiz havalimanı sayısı 15 oldu'' diyen TAV Havalimanları Holding CEO’su Sani Şener, ''Afrika’da ve Balkanlar’da takip ettiğimiz projelerimiz var'' dedi.

İstanbul'a Katar imzası!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Katar Emiri Şeyh Temim Bin Hamad Al-Sani arasındaki yakın ilişki İstanbul'a damgasını vurdu. Gayrimenkul, medya ve bankacılık sektöründeki Katar imzası şehre yayıldı. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi İdealtepe Sahil Şubesi bugün Maltepe'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

TAV Havalimanları'ndan kira erteleme açıklaması!

TAV Havalimanları, 3'üncü çeyrek sonu finansal sonuçlarını açıkladı. Buna göre, TAV Havalimanları, bu yılın 9 ayında dış hatlarda 10 milyon, iç hatlarda 11 milyon yolcuya hizmet sundu. TAV Havalimanları İcra Kurulu Başkanı Sani Şener, konuya ilişkin konuştu.

İdealtepe Sani Malaz Yaya üst geçidi yıkılıyor Haberi

İdealtepe Sani Malaz Yaya üst geçidi yıkılıyor

Maltepe İlçesi İdealtepe semtinde yer alan Sani Malaz Yaya Üst geçidi kaldırılıyor. Eski üst geçidin kaldırılmasının ardından yerine daha kullanışlı ve güvenli bir üst geçit yapılacak.


İstanbul Büyükşehir Belediyesi yayaların rahat geçişlerini sağlayabilmek amacıyla Maltepe İlçesi İdealtepe semtinde yer alan Sani Malaz Yaya Üst geçidi yeniliyor.


Yaya üstgeçidini kaldırma çalışmaları 10 Temmuz 2015 Cuma gece 24.00'te (bu gece) başlayacak, 11 Temmuz sabahı 06.00'da tamamlanacak.


Çalışmalar kapsamında Bağdat Caddesi Sani Malaz Pakı Mevkii gece saat 00.00-06.00 süreyle araç trafiğine kapatılacaktır. Bu mevkide ulaşım alternatif yollardan sağlanacaktır.


Üst geçidin güvenli bir şekilde kaldırılması çalışmaları, İBB Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Altyapı Hizmetleri Müdürlüğünce...