19 / 05 / 2024

İdemir Turizm Ve Turizm iletişim

İdemir Turizm Ve Turizm iletişim

İdemir Turizm Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Demir tarafından kuruldu.

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Latum Turizm Ve Gıda Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Beyoğlu'nda 2 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Demir tarafından kuruldu.

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi kuruldu!

Travelo Turizm Ve Otelcilik Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 milyon TL sermaye bedeli ile Ebedin Ergün ve Ali Taşdemir ortaklığında kuruldu.

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ferumedclınıc Sağlık Danışmanlığı Turizm Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli’de Ferdınand Steınhuber ve Mehmet Demir ortaklığında kuruldu.

İdemir Turizm Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdemir Turizm Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Demir tarafından kuruldu.

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Blg Demir Turizm Ve Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 519 bin 500 TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Şerife Ercantürk ve Sevil Bilgili ortaklığında kuruldu.

FYD Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

FYD Otelcilik Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yavuz Demir tarafından kuruldu...

Kaliforniya Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaliforniya Turizm Ve Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Soner Demir, Süleyman Saman ve Mehmet Temel ortaklığında kuruldu.

Meg Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Meg Danışmanlık Turizm Ve Pazarlama Limited Şirketi bugün Gülşah Demir ve Merve Karataş ortaklığında 10 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

MR Demir Turizm İnşaat ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

MR Demir Turizm İnşaat ve Gıda Pazarlama Limited Şirketi, Mustafa Remzi Demir 600 bin TL sermaye ile 7 Eylül'de Fatih'te kuruldu.

Öz Berat Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi kuruldu.

Öz Berat Turizm ve Seyahat Ticaret Limited Şirketi, Osman Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 20 Ağustos'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, 15.Yol Sokak 'ta kuruldu.

Hüsnü Demir Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hüsnü Demir Yat İşletmeciliği Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Hüsnü Demir tarafından 150 bin TL sermaye ile 5 Ağustos 2015 tarihinde Beylikdüzü'de kuruldu.

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceviz Altı Gıda Restaurant Turizm ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Özcan Demirçi ve Resul Ayaz ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Temmuz'da Kadıköy, Osmanağa Mahallesi'nde kuruldu.

İlim Turizm ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İlim Turizm ve Bilişim Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi, Kemal Demir, Bülent Temiz tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Kasım'da Fatih, Karagümrük Mahallesi'nde kuruldu.

İdemir Turizm Ve Turizm iletişim Haberi

İdemir Turizm Ve Turizm iletişim

İdemir Turizm Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile İzzet Demir tarafından kuruldu.

İdemir Turizm Ve Turizm Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
TURİZM VE SEYAHAT ACENTALIĞI ULUSLARARASI VE ŞEHİRLERARASI YOLCU TAŞIMACILIĞI a. Yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik, danışmanlık hizmetlerini yürütmek. b. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. c. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. d. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. e. Ticari amaçlı her türlü motorlu araç kiralama hizmetleri verebilir....