12 / 05 / 2024

İder 2017 koltuk fiyatları

İder 2017 koltuk fiyatları

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları minimum 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzasıyla yükselen projede kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor...

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 2017!

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 11 Eylül 2017 tarihinde çekilecek. Toplamda 165 adet dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede kira öder gibi ev sahibi olunuyor.

Mesken kira gelir vergisi 2. taksiti hesaplama 2017!

Kira gelir vergisini belirlenen istisna sınırından yüksek oranda gelir elde eden kimseler ödüyor. Peki mesken sahipleri ne kadar vergi öder? İşte mesken kira gelir vergisi 2. taksiti hesaplama 2017 örneği..

Kiradaki evin çevre temizlik vergisini kim öder?

2017 yılı çevre temizlik vergisi için 1. taksit dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Peki, vergide mükellef kimdir? Kiradaki evin çevre temizlik vergisini kim öder?

Tapu masrafını kim öder 2017?

Gayrimenkul devir işlemleri için ödenen tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, bu tapu masrafını kim öder 2017?

Tapu harcı ne kadardır 2017?

Gayrimenkul devir işlemlerinde alıcı ve satıcının ayrı ayrı harç ödemesi yapması gerekiyor. Peki, tapu harcı ne kadardır 2017? Kimler ne kadar harç öder?

Ev vergisi hesaplama örneği 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince her sene, iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, ev sahipleri ne kadar vergi öder? İşte ev vergisi hesaplama örneği 2017..

Tapu harcını kim öder 2017?

492 Sayılı Harçlar Kanunu’na bağlı (4) sayılı tarifede yer alan tapu işlemleri, tapu harcına tabi oluyor. Peki, tapu harcını kim öder 2017?

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile keyfinize keyif katın!

İder Mobilya Alinda Köşe Koltuk ile dekorasyon trendlerini yakından takip ederek birbirinden farklı tasarımlarıyla sizin duygularınızı yansıtan yaşam alanları oluşturuyor.

İder Mobilya Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresi değişecek!

İder Mobilya, 2017 yılının trend renkleri ve desenlerinin kullanıldığı Milas Koltuk Takımı’yla evinizin çehresini değiştiriyor.

Konut hibe harcı 2017!

Bir dairenin bağışa konu olması durumunda ne kadar harç ödemesi yapılıyor? Konut hibe harcı 2017 ne kadar? Bu harcı kim öder?

MSY Pendik fiyat listesi 2017!

Kira öder gibi ev sahibi olunabilen MSY Pendix Evleri 212 daireden meydana geliyor. İşte MSY Pendik fiyat listesi 2017...

İder Mobilya Bubon Koltuk Takımı ile hayatınıza renk katın!

Rahat ve konforlu kullanım sunan; farklı tasarımları, zengin kumaş seçenekleriyle İder Mobilya, yeni modeli Bubon Koltuk Takımı’yla hayatınıza renk katmaya devam ediyor.

İder 2017 koltuk fiyatları Haberi

İder 2017 koltuk fiyatları

Sonbahar, en güzel renklerini doğanın ruhunda sergiliyor. Yeşilin ve sarının en güzel tonları tabiatı süslerken İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.


Güz mevsiminin şarkısı evinizde

Ev dekorasyonunda sonbahar etkisi Pinara Koltuk Takımı ile kendini gösteriyor. Zarif formu ve yumuşak geçişleriyle göz alıcı bir şıklık sunarken iddialı renkleri ve çiçek desenli minderleriyle sonbaharın ruhuna gönderme de bulunuyor. Güz renklerinin egemenliğinde doğanın tüm güzelliklerine meydan okuyan Pinara Koltuk, kapitone detayları ve beyaz ahşap ayaklarıyla da bu güzelliğe katkı sağlıyor. Klasik çizgilerin günümüz çizgilerle modernize olduğu tasarımın en dikkat çekici özelliği ise sıra dışı bir şıklık sunarken rahatlıktan ödün vermemesi. 


Sade tavrına inat, iddialı bir tasarım

Tarzıyla sade,...