02 / 05 / 2024

İder Mobilya 2017

İder Mobilya 2017

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sundu.

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları!

Lokum Evler Aydınlı 2017 fiyatları minimum 290 bin TL'den başlıyor. DKY İnşaat imzasıyla yükselen projede kira öder gibi ev sahibi olunabiliyor...

Sonbahardan ilham alan İder ile evlerde güz etkisi!

İder Mobilya, sonbaharın tüm enerjisini evinize taşıyor. Kreatif tasarım anlayışı ve doğadan ilham alan koleksiyonlarıyla İder Mobilya, sonbahar tonlarını eşsiz bir renk kartelasıyla sunuyor.

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umutay Metal Çelik Dekorasyon Mobilya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adnan Yiğit tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Eylül 2017 tarihinde kuruldu.

Mobilya sektöründe fonlar kaldırılacak mı?

Şubat 2017 tarihinden itibaren TOBB Türkiye Mobilya Ürünleri Sektör Meclisi Başkanlığı görevini yürüten OMSİAD Başkanı Ercan ATA, Ağustos ayı meclis toplantısını TOBB Orman Ürünleri Meclisi ile birlikte TOBB İstanbul Hizmet Binasında gerçekleştirdi

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 2017!

TOKİ Bursa İznik kura çekilişi 11 Eylül 2017 tarihinde çekilecek. Toplamda 165 adet dairenin kura çekilişi ile satışa sunulduğu projede kira öder gibi ev sahibi olunuyor.

İder Mobilya'dan Lidya TV Ünitesi!

İder Mobilya, detayların yarattığı etkilerden ilham alarak hayat verdiği tasarımlarla yaşam alanlarını özelleştiriyor. İder, Lidya TV Ünitesi ile yenilikçi çizgileriyle buluşuyor…

Mesken kira gelir vergisi 2. taksiti hesaplama 2017!

Kira gelir vergisini belirlenen istisna sınırından yüksek oranda gelir elde eden kimseler ödüyor. Peki mesken sahipleri ne kadar vergi öder? İşte mesken kira gelir vergisi 2. taksiti hesaplama 2017 örneği..

Kiradaki evin çevre temizlik vergisini kim öder?

2017 yılı çevre temizlik vergisi için 1. taksit dönemi 31 Mayıs'ta sona eriyor. Peki, vergide mükellef kimdir? Kiradaki evin çevre temizlik vergisini kim öder?

İder Mobilya'dan Anneler Günü’ne özel berjer!

İder Mobilya, “Benim annem özel, hediyesi de özel olmalı” diyenler için birbirinden farklı modelle berjerleri beğeninize sunuyor.

Tapu masrafını kim öder 2017?

Gayrimenkul devir işlemleri için ödenen tapu harcı, emlak vergisi değerinden az olmamak üzere, beyan edilen devir ve iktisap bedeli üzerinden hesaplanıyor. Peki, bu tapu masrafını kim öder 2017?

Tapu harcı ne kadardır 2017?

Gayrimenkul devir işlemlerinde alıcı ve satıcının ayrı ayrı harç ödemesi yapması gerekiyor. Peki, tapu harcı ne kadardır 2017? Kimler ne kadar harç öder?

İder Mobilya Limyra TV ünitesiyle yaşam alanları şimdi daha iddialı!

İder Mobilya’dan geliyor. Limyra TV ünitesi, evinizin ve hayatınızın bir parçası olan televizyonlarınızı tamamlamaya hazırlanıyor. Limyra Tv Ünitesi'nin fiyatı 1.695 lira.

Ev vergisi hesaplama örneği 2017!

Emlak vergisi, 1319 sayılı Kanun gereğince her sene, iki eşit taksit halinde ödeniyor. Peki, ev sahipleri ne kadar vergi öder? İşte ev vergisi hesaplama örneği 2017..

İder Mobilya 2017 Haberi

İder Mobilya 2017

10-15 Ocak tarihleri arasında Tüyap’ta düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı’na katılan İder Mobilya, fuar boyunca 8. Salon ve 812.stantta yeni koleksiyonuna ait en seçkin tasarımlarını ziyaretçilerinin beğenisine sundu.


Türkiye’de ve yurt dışında bulunan toplam 26 mağazası ile kullanıcılarıyla buluşan İder Mobilya, evlerde yaşam alanlarını zenginleştiren koleksiyonlar sunuyor. Tasarım yönü güçlü olan marka, yenilikçi bakış açısıyla mobilyalarındaki işlevsellik farkını da ortaya koyuyor.


Koleksiyonlarda fonksiyonellik ön planda


İder Mobilya’nın yatak odası, yemek odası, koltuk takımı ve tv ünitesi gibi ürün gruplarının dışında çeşitli aksesuarların da sergilendiği standında, fuara özel koleksiyonlar yer aldı. İder Mobilya Genel Müdürü Mehmet Pınarbaşı, yeni koleksiyonlarında fonksiyonelliği daha ön plana çıkarttıklarını belirterek “Yeni ürün konsepti geliştirme, kaliteli hizmet sunma, kısa sürede teslimat ve uygun fiyat politikamızla sektörde oldukça iddialıyız, İSMOB Fuarı’nda...