08 / 05 / 2024

İDEV Fuarı 2016

İDEV Fuarı 2016

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

İstanbul Park’ın yerine dev fuar merkezi planlanıyor!

İstanbul Ticaret Odası'nın gündeminde fuar alanları bulunuyor. Konu hakkındaki dava bitince Yeşilköy’deki fuar alanı büyütülecek. 

Dev projeler 2016'da ekonomik büyümeye katkı sağladı!

Türkiye İMSAD Yönetim Kurulu Başkanı F. Fethi Hinginar, 2016'nın, siyasi ve ekonomik gelişmeler açısından kolay bir yıl olmadığını belirterek "Tüm olumsuz gelişmelere karşın 2016'yı kayıp yıl olarak değerlendirmeyi doğru bulmuyorum" dedi.

CNR Emlak Fuarı 2016 bugün başladı!

CNR Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı bugün kapılarını açtı. 20 Kasım'a kadar devam edecek olan CNR Emlak Fuarı'nda ziyaretçilerin yanı sıra Ortadoğu, Körfez ve AB ülkelerinden gelen yatırımcılar ağırlanacak.

Acun Ilıcalı, Antalya EXPO alanına talip!

Türkiye; tarihinin ilk EXPO’sunu Antalya’da gerçekleştirdi. 30 Ekim’de sona erecek organizasyon sonrası dev fuar alanının özelleştirilmesi yönünde bir formül üzerinde çalışılıyor. 3 milyar dolara mal olan EXPO alanının özelleştirileceği, talibinin de Acun Ilıcalı olduğu konuşuluyor.

Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı için İngilizce ek çıkarıldı!

Yeni Şafak, birçok yatırımcıyı bir araya getiren dünyanın en önemli gayrimenkul buluşmalarından biri olan Dubai Cityscape Global 2016 Fuarı'na özel İngilizce ek çıkardı.

Trabzon Ortahisar'a 8.6 milyon TL'lik 33 yatırım yapıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, ''Ortahisar’ımızda 8,6 milyon TL maliyetli 33 yatırımımızı tamamladık. 46 milyon TL maliyetli 6 ayrı yatırımımız süratle devam ediyor. 450 milyon TL bedelle 3 dev projemizde 2016 yatırım programımızdadır.''dedi.

Tendence 2016 Eşya Fuarı kapılarını açtı!

Uluslararası Tüketici Ürünleri ve Hediyelik Eşya Fuarı "Tendence 2016”da, sonbahar ve kış mevsimlerinde piyasaya sürülecek en yeni ev ve hediyelik eşya ürünleri sergileniyor.

KONTİMDER, Confair 2016 Fuarı'nda!

Konya Tesisat ve İnşaat Malzemecileri Derneği (KONTİMDER) Tahran’da bu yıl 16’ıncısı düzenlenen Confair 2016 Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katıldı.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

Türkiye'nin en büyük fuar organizasyonu olan İzmir Enternasyonal Fuarı'nın bu yılki ana teması inovasyon olacak. Peki İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2016?

İDEV Fuarı 2016 Haberi

İDEV Fuarı 2016

İkinci İDEV Fuarına dev firmaların katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Üst Grup, Keleş inşaat, Çağlayanlar A.Ş ve Mamikler Grup gibi firmalar İDEV Fuarında boy gösterdiler. 


ÜSTÜBİ: KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Üst Grup inşaat Taahhüt Ltd. Şti. sahibi Abdullah Üstübi İDEV Fuar'ındaki ilgiden memnun olduklarım belirterek,"Bu yıl düzenlene İDEV AVA Fuarında Üst Park Bahçecik ve Üst Park Yuvacık Projelerimizle yer alıyoruz. Güzel bir organizasyon. Kaliteli ve güzel yatırım projelerimizle müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.'şeklinde konuştu.


ÜST GRUP İNŞAAT

Aile mesleği olan inşaat sektöründeki faaliyetleri 1994 yılında kurulan ÜST GRUP adı altında şirket halini almıştır. Kısa sürede büyük gelişme gösteren firma, faaliyetlerini hızlandırarak özel ve resmi olmak üzere birçok projede yer almıştır. Deneyimi, iş gücü, teknolojisi, kalitesi ve güvenilirliğiyle birçok alt yapı ve üst yapı işlerinde tercih...