08 / 05 / 2024

İDEV Fuarı

İDEV Fuarı

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

CNR Emlak Fuarı 7-11 Eylül'de! Dev fuar için geri sayım başladı!

Merakla beklenen 6. Gayrimenkul Yatırımları, Projeleri ve Finansmanı Fuarı 7-11 Eylül 2022 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Elazığ Fuar ve Kongre Merkezi'nin ihalesi 5 Aralık'ta!

Elazığ'a fuar alanı kazandırılması için çalışmalara başlandı. Toplam 25 bin metrekare alan üzerinde kurulması planlanan dev merkezin ihalesi 5 Aralık 2019 günü gerçekleşecek.

Millet Bahçesi yanına dev fuar alanı yapılmalı!

Atatürk Havalimanı’nın kapatılması ile bölgede çoğunlukla uçak yolcularına hizmet veren 62 otelin geleceği düşünülüyor.  Atıl kalma endişesi yaşayan oteller Millet Bahçesi’nin yanı sıra bölgeye dev bir entegre fuar alanı yapılmasını önerdiler.

4. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ. ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) iş birliği ile  düzenlenen 4. Doğu Marmara İdeal Ev, Evlilik ve Konut Fuarı (İDEV) ile 2. Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

Ankara Fuar Alanı'na son nokta kondu!

Ankara'ya inşa edilmesi planlanan dev fuar alanının nereye yapılacağı tartışmalarına Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan son noktayı koydu. Uluslararası fuar alanı Esenboğa Havalimanı’nın yakınındaki Akyurt ilçesinde hayata geçirilecek.

İstanbul Park’ın yerine dev fuar merkezi planlanıyor!

İstanbul Ticaret Odası'nın gündeminde fuar alanları bulunuyor. Konu hakkındaki dava bitince Yeşilköy’deki fuar alanı büyütülecek. 

Çanakkale 1915 Köprüsü'nün maketi CNR Emlak Fuarı'nda!

Emlak sektörünün önde gelen firmalarının ve dev projelerin yer aldığı, ulusal ve uluslararası yatırımcıların ilgi odağı haline gelen ’CNR Emlak-5. Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’ CNR EXPO Yeşilköy’de açıldı.

CNR Ankara'da dev projeler görücüye çıktı!

Ankara'nın ilk ve tek emlak fuarı olan CNR Ankara Gayrimenkul Yatırımları, dev projeler ev sahipliği yaptı.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi!

TÜYAP Anadolu Fuarları AŞ ve Kocaeli Ticaret Odası (KOTO) tarafından düzenlenen 3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı sona erdi.

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı!

3. İDEV ve Doğu Marmara Gayrimenkul Fuarı kapılarını açtı. TÜYAP Anadolu Fuarları Genel Müdürü Alagöz: "Biz fuarların Kocaeli ticaretine, bölge ekonomisine katkılar sağlayacağı beklentileri içerisindeyiz" dedi.

Bursa'da inşaat fuarı devam ediyor!

Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı devam ediyor. Fuarda, Osmangazi Belediyesi standında sergilenen Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nin dev maketi ziyaretçi akınına uğradı.

Acun Ilıcalı, Antalya EXPO alanına talip!

Türkiye; tarihinin ilk EXPO’sunu Antalya’da gerçekleştirdi. 30 Ekim’de sona erecek organizasyon sonrası dev fuar alanının özelleştirilmesi yönünde bir formül üzerinde çalışılıyor. 3 milyar dolara mal olan EXPO alanının özelleştirileceği, talibinin de Acun Ilıcalı olduğu konuşuluyor.

İstanbul'un yeni havalimanına dev fuar alanı yapılacak!

İTO, yeni havalimanının yakınlarında dev bir fuar alanı kurmak için harekete geçti. Başkan Çağlar, “İGA ile görüşüyoruz. Fuar 500 bin metrekareden büyük olacak” dedi.

İDEV Fuarı Haberi

İDEV Fuarı

İkinci İDEV Fuarına dev firmaların katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Üst Grup, Keleş inşaat, Çağlayanlar A.Ş ve Mamikler Grup gibi firmalar İDEV Fuarında boy gösterdiler. 


ÜSTÜBİ: KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Üst Grup inşaat Taahhüt Ltd. Şti. sahibi Abdullah Üstübi İDEV Fuar'ındaki ilgiden memnun olduklarım belirterek,"Bu yıl düzenlene İDEV AVA Fuarında Üst Park Bahçecik ve Üst Park Yuvacık Projelerimizle yer alıyoruz. Güzel bir organizasyon. Kaliteli ve güzel yatırım projelerimizle müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.'şeklinde konuştu.


ÜST GRUP İNŞAAT

Aile mesleği olan inşaat sektöründeki faaliyetleri 1994 yılında kurulan ÜST GRUP adı altında şirket halini almıştır. Kısa sürede büyük gelişme gösteren firma, faaliyetlerini hızlandırarak özel ve resmi olmak üzere birçok projede yer almıştır. Deneyimi, iş gücü, teknolojisi, kalitesi ve güvenilirliğiyle birçok alt yapı ve üst yapı işlerinde tercih...