09 / 05 / 2024

İDEV Fuarına hangi firmalar katıldı

İDEV Fuarına hangi firmalar katıldı

İdeal ev, evlilik ve konut fuarında (İDEV) konut projeleri alanında faaliyet gösteren firmalarla görüştük. Firmalar ikincisi düzenlenen İDEV fuarında ilgiden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Cityscape Global 2015 Fuarına hangi türk firmaları katılacak?

Dünya gayrimenkul sektörünün üç gün süre ile kalbinin atacağı Cityscape Global, bu yıl önemli gelişmelerle kapılarını aralayacak. Dubai’de 8 – 10 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan Cityscape Global 2015'te fuar alanı yeniden düzenleniyor.

Yurtbay Seramik CERSAIE Seramik Fuarı'na katılıyor!

Yurtbay Seramik, dünyanın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak. Fuar İtalya’nın Bologna Fuar Merkezi’nde 28 Eylül – 2 Ekim 2015 tarihlerinde düzenlenecek.

Türkiye, Dubai Cityscape 2015 Fuarı’na 50'den fazla firmayla katılacak!

Dünyanın en önemli gayrimenkul fuarlarından olan Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na Türkiye’den 50’nin üzerinde firma katılacak. 8-10 Eylül tarihlerinde düzenlenecek fuarda Türk şirketleri en yeni projelerini tanıtacak.

Piyalepaşa Gayrimenkul Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılacak!

Piyalepaşa, bu yıl 8-10 Eylül tarihlerinde gerçekleşecek Dubai Cityscape Global 2015 Fuarı’na katılıyor. Piyalepaşa İstanbul, gayrimenkul yatırımcılarının yanı sıra mimarların katıldığı bu önemli platformda görücüye çıkacak.

CNR Emlak Fuarı'na 40 bin ziyaretçi!

EMLAK sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015-Konut, işyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 40 bin ziyaretçi hedefleniyor.

İş GYO Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılacak!

8-10 Eylül 2015'te Dubai'de düzenlenecek Cityscape Global 2015 Fuarı'na katılmayı planlayan İş GYO, Manzara Adalar ve Nef ile ortak geliştirdiği Inistanbul'u ziyaretçilerle buluşturacak.

Ege Vitrifiye, CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

Ege Vitrifiye CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak!

Dünya’nın en büyük seramik fuarı olarak nitelendirilen CERSAIE Seramik Fuarı’na katılacak olan Ege Vitrifiye yeni ürünleri ile iddialı.

CNR Emlak Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor!

Emlak sektörünün önde gelen firmaları ve dev projelerin yer alacağı 'CNR Emlak 2015 Konut, İşyeri Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı'na 5 bin yatırımcının katılması bekleniyor.

Yalova Gayrimenkul Fuarı'na hangi firmanlar katıldı?

Yalova Gayrimenkul Fuarı ve Arap-Türk Zirvesi olaylı şekilde başladı. Fuar daha başlamadan yaşanan silahlı saldırıda 2 kişi yaralanınca, hareketlilik yerini durağanlığa bıraktı.

Araplar yatırım için EXPO Emlak Fuarı'na geliyor!

Araplar yatırım için geliyor Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye ye yatırım için CNR EXPO Yeşilköy'de düzenlenecek Emlak Fuarı'na geliyor.

Orta Doğu ülkeleri yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek!

Orta Doğu ülkelerinden büyük gruplar ve gayrimenkul fonları, Türkiye 'ye yatırım için CNR Emlak 2015 Fuarı'na gelecek.

İMMİB Yapı Malzemeleri, Bauma Conexpo Afrika fuarına katılacak!

İMMİB Yapı Malzemeleri Komitesi bu kapsamda 15-18 Eylül 2015 tarihleri arasında Güney Afrika'nın Johannesburg şehrinde düzenlenecek olan "BAUMA CONEXPO AFRİKA 2015" fuarına ilk kez milli katılım gerçekleştirecek.

İDEV Fuarına hangi firmalar katıldı Haberi

İDEV Fuarına hangi firmalar katıldı

İkinci İDEV Fuarına dev firmaların katılım göstermesi dikkatlerden kaçmadı. Üst Grup, Keleş inşaat, Çağlayanlar A.Ş ve Mamikler Grup gibi firmalar İDEV Fuarında boy gösterdiler. 


ÜSTÜBİ: KALİTELİ HİZMETE DEVAM

Üst Grup inşaat Taahhüt Ltd. Şti. sahibi Abdullah Üstübi İDEV Fuar'ındaki ilgiden memnun olduklarım belirterek,"Bu yıl düzenlene İDEV AVA Fuarında Üst Park Bahçecik ve Üst Park Yuvacık Projelerimizle yer alıyoruz. Güzel bir organizasyon. Kaliteli ve güzel yatırım projelerimizle müşterilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.'şeklinde konuştu.


ÜST GRUP İNŞAAT

Aile mesleği olan inşaat sektöründeki faaliyetleri 1994 yılında kurulan ÜST GRUP adı altında şirket halini almıştır. Kısa sürede büyük gelişme gösteren firma, faaliyetlerini hızlandırarak özel ve resmi olmak üzere birçok projede yer almıştır. Deneyimi, iş gücü, teknolojisi, kalitesi ve güvenilirliğiyle birçok alt yapı ve üst yapı işlerinde tercih...