06 / 05 / 2024

İdilia Sultanbeyli Sur Yapı

İdilia Sultanbeyli Sur Yapı

Toplamda 300 konutu bünyesinde barındıran ve 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan İdilia Sultanbeyli Sur Yapı projesi detayları... Projede taksitler 1.067 liradan başlıyor...

Sultanbeyli Gölbahçe Sur Yapı 2017 ödemeleri!

Gölbahçe Evleri Sur Yapı imzasıyla İstanbul Sultanbeyli'de yükseliyor. Gölbahçe Konutları için uygulanan Süperstar kampanyasıyla cazip ödeme seçenekleri sizleri bekliyor...

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli ödeme seçenekleri!

Gölbahçe Evleri Sultanbeyli Sur Yapı'nın yeni konut projesi olarak yükseliyor. 21 bin metrekare alanda yayılan proje 6 blokta 227 daireyi bünyesinde barındırıyor..

Sultanbeyli İdilia’da teslimler başladı!

Sur Yapı'nın Sultanbeyli’de yer alan projesi İdilia’da teslimler başladı. 7 blok 442 konuttan oluşan İdilia projesinin satışlarını geçtiğimiz yıl tamamlayan Sur Yapı, Sultanbeyli bölgesinde yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Sur Yapı İdilia, İtalyan ISVEA'yı tercih etti!

Sur Yapı, Sultanbeyli'deki yeni projesi İdilia'nın banyolarında, İtalyan asıllı vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA'yı tercih etti.

Sur Yapı Gölbahçe Evleri projesinde 275 bin TL'ye 2+1 daire!

Sur Yapı, Sultanbeyli’de yeni bir yatırıma daha imza atıyor. İdilia, İlkbahar ve İlkbahar 2 projelerinden sonra Sur Yapı, 150 milyon TL yatırımla Gölbahçe Evleri projesinin yapımına başlıyor. Projede 7 bin metrekare göl ve bahçe alanı bulunuyor.

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları!

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli fiyatları 315 bin TL'den başlıyor. Peşin ödemelerde indirim uygulanan proje 25 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi!

İlk etap teslimlerinin 2017 yılının Kasım ayında gerçekleşmesi planlanan projede Sur Yapı imzası bulunuyor. İşte 14 soruda Sur Yapı Sultanbeyli İlkbahar projesi...

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli'de 2+1 dairelere yüzde 5 indirim fırsatı!

Sur Yapı İlkbahar Sultanbeyli’de rengârenk meyve ağaçlarıyla bahar mevsimini bir değil, her mevsim yaşamanızı sağlayan sıcak bir yaşam alanı. Siz de çok geç olmadan İlkbahar’da yerinizi alın; bir ömür tadını çıkarın.

Sur Yapı İlkbahar'da 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla! Teslimler 2017'de!

Sur Yapı imzasıyla Sultanbeyli'de hayata geçirilen İlkbahar Evleri'nin daire tipleri 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 olacak şekilde tasarlandı. Fiyatların 184 bin TL'den başladığı projede teslimlerin 2017'de yapılması planlanıyor.

Sultanbeyli İlkbahar projesi ulaşım!

İlkbahar projesi Sur Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Sultanbeyli İlkbahar Evleri 5 blok halinde inşa ediliyor. Sultanbeyli İlkbahar projesi ulaşım bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Sur Yapı İlkbahar Evleri'nde 184 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Sur Yapı imzasıyla yükselen İlkbahar Evleri Sultanbeyli'de hayata geçiriliyor. Fiyatları 184 bin TL'den başlayan projenin teslimlerinin Kasım 2017'de yapılması bekleniyor.

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans'ta teslimler Kasım 2017'de!

Sultanbeyli'de Sur Yapı tarafından inşa edilen İlkbahar Evleri'nde toplam 304 adet konut bulunuyor. Projede teslimlerin 2017 yılı Kasım ayında yapılması planlanıyor.

Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları!

Sur Yapı imzası ile hayata geçirilen Sultanbeyli İlkbahar daire fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Satışları devam eden proje Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın konumda inşa ediliyor.

İdilia Sultanbeyli Sur Yapı Haberi

İdilia Sultanbeyli Sur Yapı

İdilia Sultanbeyli Sur Yapı projesi detaylarını haberimizde bulabilirsiniz. Proje, İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükseliyor. İçinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerini barındıran İdilia Sultanbeyli Sur Yapı projesi konut projesi olarak yükseliyor. 


İdilia Sultanbeyli Sur Yapı nerede?


İdilia Sultanbeyli Sur Yapı ulaşım bilgilerine göre proje, Sinpaş Liva projesinin hemen yanındaki arazi üzerinde yükseliyor. İdilia Sultanbeyli, TEM'e ve Sabiha Gökçen Havaalanı'na çok yakın mesafede konumlandırılıyor.


Taksitlerin  1.067 liradan başladığı Sultanbeyli İdilia'da; kapalı otopark, fitness, çocuk oyun parkı, oyun alanları, spor alanları, yüzme havuzu ve daha bir çok olanak yer alıyor.


İdilia Sultanbeyli Sur Yapı projesi iletişim bilgileri ne göre projeye 0216 508 28 00 numaralı telefondan ulaşılabiliyor.


İdilia Sultanbeyli Sur Yapı satış ofisi;


Telefon: 0216 508 28 00

Web: www.suryapi.com.tr


Melek...