04 / 05 / 2024

İdilia yüzde on indirim

İdilia yüzde on indirim

SUR Yapı'nın yeni projesi İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim ve vade farksız ödeme seçenekleri ile ön satışlar başladı. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan İdilia'da fiyatlar 114 bin liradan başlıyor...

Araç kiralayanların sayısı her geçen ay yükseliyor! Yılın ilk on ayında toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı!

2023 Ocak – Ekim döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre araç kiralayanların toplam kira günü sayısı yüzde 38 arttı.

Akıllı telefon pazarı yüzde 8 daraldı

Akıllı telefon pazarı yüzde sekiz oranında daralarak son on yılın en düşük üçüncü çeyrek seviyesine geriledi. İşte ayrıntılar...

İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta! Yeni proje!

Ekmas Group tarafından İzmir ilinin Foça İlçesi Geren Köy'de hayata geçirilen İon Villaları yüzde 50 peşin kalanı 12 ay vade ile satışta. Peki İon Villaları fiyatları ne kadar? İon Villaları'nda hangi konut tipleri yer alıyor? İşte İon Villaları ile ilgili merak edilenler...

Migros vatandaşın yüzünü güldürdü: Selpak 4'lü tuvalet kağıdı yüzde 42 indirimle!

Bir zincir market, hayat pahalılığından etkilenen vatandaşların bütçesini rahatlatmak için Selpak 4'lü tuvalet kağıdını yüzde 42 indirimle sunmaya başladı. Bu market, Türkiye genelinde on binlerce mağazasıyla biliniyor ve en uygun fiyatlı tuvalet kağıdını sunuyor.

DKY Kartal'da yüzde 0,42 faiz kampanyası!

DKY İnşaat, İstanbul Kartal'da hayata geçirilen DKY Kartal, DKY Sahil ve Kağıthane'de yer alan DKY On projelerinde sonbahara özel kampanya başlattı. Şirket, kampanya kapsamında tüm projelerinde peşinatı yüzde 1'e faizi yüzde 0.42'ye düşürdü.

Çorum Yeni Şehir Stadı'nın yüzde 25 tamamlandı!

Çorum Belediyesi tarafından yaptırılan on beşbin kişilik yeni stadın yapımı hızla devam ediyor. İnşaatta temel bölümünün yüzde ellisi kaba inşaatında yüzde 25’i tamamlandı.

DKY On Kağıthane'de peşinde yüzde 15 indirim!

DKY On Kağıthane'de peşinde yüzde 15 indirim fırsatı sunuluyor. DKY On Kağıthane projesinde peşin fiyatlar 580 bin liradan başlıyor...

DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde!

"DKY On: Yüzde 10 peşin öde, gerisini taşın öde" kampanyası devam ediyor. 10 dönüm arsa alanı üzerinde inşa edilen projede 1+1,5 ve 2+1,5 daire tipleri bulunuyor.

Otellerdeki maliyet artışı yüzde 12 oldu!

AKTOB tarafından yapılan yet artışları ise enflasyon paralelinde hesaplamaya göre, Tüketici Fiyat büyüme gösterdi. Otellerdeki maliyet artışının on iki aylık ortalamalara göre yüzde 12 olduğu bildirildi.

Vaditepe Gölevleri'nin yüzde 40'ı satıldı!

Bahçeşehir’de hayata geçirilen Vaditepe Gölevleri’nde avantajlı fiyatlar devam ediyor. Yoğun ilgi gören projenin yüzde 40’lık bölümü satılırken, yatırımcıya faizsiz 24 aydan, 120 aya kadar on yıl vadeli cazip ödeme planları sunuluyor.

Sur Yapı'dan yüzde 5 indirim imkanı!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Konut alıcısı, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarında Sur Yapı'dan yüzde 15 indirim desteği alıyor..

Sur Yapı İdilia’da yüzde 15 indirimle konut desteği başladı!

İdilia’da Ödediğiniz Peşinat ve Banka Kredisi Tutarına yüzde 15 İndirimle Konut Desteği Fırsatı Sur Yapı’da! Böylece Ödediğiniz Peşinatı veya Kullanacağınız Kredi Tutarını Kendiniz Belirleyebilir, İndirim Tutarınızı attırabilirsiniz.

Sur Yapı'dan 2 projeye özel peşinatta yüzde 15 indirim desteği!

Sur Yapı, beklemeden ev sahibi olmak isteyenlere konut desteğinde bulunuyor. Müşteriler, İdilia ve Vitrin projelerinde ödediği peşinat tutarına Sur Yapıdan yüzde 15 indirim desteği alıyor. Kampanya Şubat 2015 boyunca geçerli olacak.

İdilia yüzde on indirim Haberi

İdilia yüzde on indirim

SUR Yapı'nın yeni projesi İdilia'da lansman öncesi yüzde 10 indirim ve vade farksız ödeme seçenekleri ile ön satışlar başladı. Binlerce konut, ofis, iş merkezi ve alışveriş merkezi projesini hayata geçiren Sur Yapı, kuruluşunun 22. yılında İdilia ile Sultanbeyli'de bir projeye daha imza atıyor. TEM Kartal gişelerine 1 km. mesafede olan İdilia, planlanan ve bittiğinde Avrupa'nın en büyük şehir hastanesi olması öngörülen 4 bin 100 yatak kapasiteli hastaneye komşu konumda yer alıyor. Peyzaj düzenlemesi ile dikkat çeken İdilia projesi 7 blok, toplam 442 konut ve 78 farklı daire tipinden oluşuyor. 1+1'den 4+1'e kadar daire seçenekleri bulunan İdilia'da fiyatlar 114 bin liradan başlıyor. 


Star...