04 / 05 / 2024

ido deniz seferleri iptal

ido deniz seferleri iptal

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) Bostancı - Yenikapı - Armutlu Tatil Köyü - Armutlu deniz otobüsü, Bursa - Yenikapı hızlı feribot, Yalova - Kartal deniz otobüsü, Yalova Yenikapı seferleri iptal edildi..

İstanbul'da yaşayanlar için uyarı: Bazı seferler iptal edildi. Yola çıkmadan önce lütfen güncel listeyle kontrol edin!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle deniz seferleri etkilendi! Hangi seferlerin iptal edildiği ve ne zaman normale döneceği hakkında bilgiler burada...

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İDO, Marmara Adası'na sefer başlatacak!

Yaz turizminde önemli bir yeri bulunan Marmara Adası'na, İstanbul'dan tatil ve gezi amaçlı gitmek isteyen yolcuları için çalışma yapan İDO, 17 Nisan -14 Haziran tarihleri arasında deniz ulaşımı seferleri gerçekleştirecek.

İDO 8 Mart sefer iptalleri!

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, bölge genelinde etkili olan fırtına nedeniyle bir çok sefer iptal edildi..

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

İDO-BUDO sefer iptalleri 17 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş (İDO) ve Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi..

İDO'dan sefer iptalleri! 10 Şubat 2015

İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO), olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı seferleri iptal edildi. Bandırma- Yenikapı, Yenikapı - Bursa seferi, Bostancı - Bandırma seferleri iptal edildi

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

İDO olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Öte yandan, il genelinde sabaha kadar etkili olan şiddetli lodosun ardından sabah saatlerinde yağış başladı.

İDO sefer iptalleri 1 Şubat 2015!

Yapılan açıklama şu şekilde; Olumsuz hava koşulları nedeniyle tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile Eskihisar-Topçular ve Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri karşılıklı olarak geçici süreyle iptal edildi

İDO ve Şehir Hatları'ndan sefer iptalleri!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO'nun Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri ile iç hat deniz otobüsü seferlerinin tamamı, geçici süreyle iptal edilirken, hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferlerinin bazıları yapılamayacak

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti!

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

İDO sefer iptali 13 Ocak 2015!

İDO bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, yarın sabah 07.30'daki Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferi iptal edildi.

ido deniz seferleri iptal Haberi

ido deniz seferleri iptal

İSTANBUL Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri şiddetli yağış nedeniyle yapılamadı. 


Bostancı - Yenikapı - Armutlu Tatil Köyü - Armutlu deniz otobüsü, Bursa - Yenikapı hızlı feribot, Yalova - Kartal deniz otobüsü, Yalova Yenikapı deniz otobüsü seferleri...