01 / 05 / 2024

ido ve negmar

ido ve negmar

Yalova ile İstanbul arasındaki deniz ulaşımında önemli noktalardan olan Topçular ile Eskihisar arasında yapılan araba vapuru seferlerinde İDO'ya rakip geldi

Katra Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Katra Gayrimenkul Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  300 bin TL sermaye bedeli ile Gülşah Yiğidoğlu tarafından kuruldu.

İdo Tatlıses ve Derya Tuna Maslak 42′de restoran açacak!

Derya Tuna ve İdo Ocak ayında işletmesini yaptıkları mekanı kapatmak zorunda kalmıştı. Yeni bir mekan arayışına çıkan ikili, yönlerini Maslak’a çevirmiş. Edinilen bilgiye göre anne oğul, restoranı Maslak 42′de açmayı düşünüyorlar.

İDO turizm ve alışveriş sektörüne de el attı!

Yolcularına konaklama ve alışverişlerde ayrıcalık sunmaya hazırlanan İDO, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMİTT) kurduğu stantta, yeni projelerin tanıtımı yapıyor.

İDO ve BUDO sefer iptalleri 12 Ocak 2016!

İstanbul Deniz Otobüsleri ve Bursa Deniz Otobüslerinin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte İDO ve BUDO'dan açıklamalar...

İDO ve BUDO sefer iptali 10 Şubat!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu...

İDO ve Şehir Hatları'ndan sefer iptalleri!

Olumsuz hava koşulları nedeniyle İDO'nun Sirkeci-Harem araba vapuru seferleri ile iç hat deniz otobüsü seferlerinin tamamı, geçici süreyle iptal edilirken, hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferlerinin bazıları yapılamayacak

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti!

BUDO ve İDO bazı seferlerini iptal etti. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi (BUDO) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin (İDO) bazı seferleri, hava muhalefeti nedeniyle iptal edildi.

BUDO ve İDO sefer iptali 12 Ocak 2015!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), internet sayfasından olumsuz hava koşulları nedeniyle bu sabah yapılması planlanan tüm iç hat deniz otobüsü seferleri ile bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsleri seferlerini iptal ettiğini duyurdu.

İDO ve BUDO bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.Bu arada, Bursa Deniz Otobüsleri'nin (BUDO) bazı seferleri de olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO ve BUDO sefer iptali 10 Ocak 2015!

07.15 Yalova - Yenikapı ve 08.15 Yenikapı - Yalova hızlı feribot ile 08.00 Bursa-Armutlu-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ve 09.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO ve BUDO'dan sefer iptali!

İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ve Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) resmi internet sitelerinden, bugün yapılması planlanan bazı seferlerini, olumsuz hava koşulları nedeni ile iptal ettiğini duyurdu.

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri!

BUDO ve İDO'da sefer iptalleri meydana geldi. Bursa Deniz Otobüsleri İşletmesi ( BUDO ) ve İstanbul Deniz Otobüsleri AŞ'nin ( İDO ) bazı seferleri hava muhalefeti nedeniyle yapılamayacak

İDO ve BUDO'dan sefer iptalleri!

İDO da 07.00 ile 07.15 Yalova-Pendik, 07.00 Pendik-Yalova, 07.30 Bursa-Yenikapı, 07.30 Bandırma-Yenikapı, 08.00 Bursa/Armutlu - Yenikapı/Kadıköy deniz otobüsü seferlerini gerçekleştiremedi.

ido ve negmar Haberi

ido ve negmar

Marmara Denizi'nde TIR ve kamyon taşımacılığı yapan Negmar'ın 25 Ekim'de başlayacak Eskihisar- Topçular araba vapuru seferlerinde kullanılmak üzere üç gemi satın aldığı bildirildi


Negmar’dan yapılan yazılı açıklamada, şirketin hatta sefer başlatmak için 60 milyon liralık yatırım yaptığı belirtilerek, satın alınan Bahariye, Selimiye ve Muradiye vapurlarına ek olarak iki gemi daha alınacağı kaydedildi.


Negmar Yönetim Kurulu Başkanı ve Tarım Kredi Kooperatifleri Merkez Birliği Genel Müdürü Abdullah Kutlu, turizm ve ticaretin hızla geliştiği Marmara Bölgesi’nde mevcut kapasitenin ihtiyacı karşılamadığını gördüklerini ifade ederek, "Vatandaşın yeni arayışlarını tespit etmemizle birlikte de grubumuz böyle bir yatırım yapma kararı aldı. Bu kapsamda grubumuz Narlı Feribot İşletmeciliği’ni kurdu.


Eskihisar-Topçular arasındaki seferlerimizi 5 feribot ile gerçekleştireceğiz. Şu anda üç gemi satın alındı, önümüzdeki günlerde iki feribot daha alacağız. İstanbul Bursa...