06 / 05 / 2024

İdris Avcı

İdris Avcı

Avcılar İnşaat 7 projeye hazırlanıyor. İnşaat sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25. yılını birbirinden değerli 7 proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor

Avcılar Next'in yüzde 85’i satıldı!

Avcılar İnşaat’ın yeni projesi Avcılar Next projesinin yüzde 85’i satıldı. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Güven inşa ediyoruz, bu satışlar da Avcılar’a duyulan güvenin kanıtı” diye konuştu.

En kazançlı liman: konut yatırımı!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, faiz indirimi ile gayrimenkule olan talebin fiyat artışlarına neden olacağını kaydetti. Avcı, şuan da ev almanın tam zamanı olduğunu söyledi.

Konut almanın tam zamanı!

Ev almayı düşünen vatandaşlar faizlerde düşüş beklerken, Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, “Konut yatırımının tam zamanı. Bugün alanlar yüzde 200 kazanabilir” diye konuştu.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e 3 yeni proje!

30'uncu yaşını kutlayan Avcılar İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, İzmir’e önemli bir yatırım yapacaklarını 925 milyon TL'lik 3 yeni proje inşa edeceklerini söyledi.

Avcılar İnşaat'tan 420 milyon dolarlık yatırım hamlesi!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, bu yıl hayata geçirilecek projelerden bahsetti. Avcı, yeni projelerin konut satışlarını daha da artıracağını söyledi.

Avcılar İnşaat'tan İzmir'de yeni yatırım; Avcılar Effect!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "20 bin metrekare alanda inşaa edilecek karma projenin yaklaşık maliyeti 200 milyon dolar olacak" dedi. İşte projenin ayrıntıları...

Avcılar Prestij Projeleri yatırımcısına yüzde 70 kazandırdı!

Avcılar İnşaat, Effect'le bir çok özelliği bir araya getirdi. Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, çarşı, rezidans ve ofislerden oluşacak Effect'in yatırımcıya yüzde 100 kazandıracak bir tercih olduğunu belirtti.

Bornova Avcılar Prestij'de lansmana özel fırsatlar başladı!

Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Avcılar Prestij'de teslimler 20 ay sonra!

Bornova'da yükselecek Avcılar İnşaat, yeni projesi Avcılar Prestij ile Bornova'da yeni bir dünyanın kapılarını açacak. Avcılar Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, 260 daireden oluşan projeyi 20 ay sonra teslim edeceklerini belirtti.

Avcılar İnşaat'tan 25. yıla özel 7 yeni proje!

Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "25. yılımızda Cadde Teras, Avcılar Office, Avcılar SUites, Avcılar Prestige, Avcılar Residence, Avcılar Life, Avcılar Tower projelerimizle tüm İzmirlilerin ilgi odağı olacağız" dedi

Avcılar İnşaat'tan 25'inci yıla özel yedi proje birden!

Sektöründe hızla büyüyen ve iş hacminde çıtasını her geçen gün yükselten Avcılar İnşaat 25'inci yılını yedi proje ile taçlandırmaya hazırlanıyor. Avcılar inşaat Yönetim Kıırıılu Başkanı İdris Avcı konu ile ilgili konuştu.

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da gökdelen inşa edecek!

Avcılar İnşaat, Bayraklı'da 2015 yılında inşaatına başlayacağı projenin zemin etütlerini tamamladı. Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, Projeyi 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini söyledi

Avcılar İnşaat'tan İzmir'e 38 katlı gökdelen!

İzmir Bayraklı, bir gökdelene daha kavuşuyor. 38 katlı gökdelen projesini 24 ayda tamamlayarak hak sahiplerine teslim edeceklerini belirten Avcılar İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "mimari projemizi belirledik dedi...

İdris Avcı Haberi

İdris Avcı

SEKTÖRDE çeyrek asırdır hizmet veren firmanın Yönetim Kurulu Başkanı İdris Avcı, "Her projemizi ilk projemizmiş gibi ince eleyip sık dokuyoruz. Avcılar İnşaat'ın artık sadece bina yapıp satan bir firma olmadığını, İzmir'in tüm hassasiyetlerini içinde barındıran bir yapısı olduğunun altını çizen Avcı, projeleri şöyle anlattı: Cadde Teras - "Forum Bornova,Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Şifa Üniversitesi dörtgeninde yer alan projemizde sosyal ve ortak alan konusunda aklınıza gelen her şeyi içerisinde barındırıyor. Bölgenin öğrenci yoğunluğunu göz önüne alırsak ciddi bir yatırımcı kitlesinin şimdiden yerini aldığı projemizin en büyük avantajlarından biri de ofis-home ofis olarak da kullanılabileceğidir." Avcılar Office - "Yeni Kent Merkezi'nin tam kalbinde izmir'in yeni cazibe ve iş merkezinin içinde yer alan projemizi iş dünyasının ihtiyaçlarını analiz edip hiçbir detayı...