06 / 05 / 2024

İdris Aydın aday

İdris Aydın aday

MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın kimdir? İdris Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın'ın biyografisi bu haberde...

Ulaş Aydın'dan barınma krizi açıklaması: Kamu eliyle dar gelirlilerin erişebileceği sosyal konutlar yapılmalı!

İzmir Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Ulaş Aydın, barınma krizi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Satılık ve kiralık ev fiyatlarında yaşanan artışları rakam rakam açıklayan Aydın, barınma sorununun çözümü için önerilerini de sıraladı...

Aydın'a 500 dönümlük yeşil alan projesi!

Kent için vizyon projelerini açıklayan CHP’li Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve yeni dönem ‘Millet İttifakı’ adayı Özlem Çerçioğlu, yeşil alan projesini anlattı.

Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itiraz!

AK Parti Efeler Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sabuncu, askıda bulunan Aydın'ın 1/25000’lik imar planına itirazda bulundu. Sabuncu, yapılan planın 1/100000’lik üst ölçekli plana uymadığını iddia etti.

Barış Aydın'a İMKOM'dan sıcak karşılama!

AK Parti Ankara 3. Bölge Milletvekili adayı Barış Aydın, İnşaat Müteahhitleri Konfederasyonu (İMKON)’da organize edilen toplantıya katıldı.

Aydın Afrodisias Antik Kenti UNESCO yolunda!

UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Öcal Oğuz, Çankırı'da komisyonla ilgili bilgiler verdi. Oğuz, "ıslık dili"nin, Hıdırellez'in ve Aydın'daki Afrodisias Antik Kenti'nin UNESCO'ya aday olduğunu söyledi.

Ertan Aydın: 200 yataklı devlet hastanesi yakında yapılacak!

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ertan Aydın, Gölbaşı'nın iki yakasını yer altından birleştirecek geçit ve 200 yataklı devlet hastanesi projelerinin yakında hayata geçirileceğini söyledi

Mustafa Savaş Aydın'da inşaat sektörü temsilcileriyle buluştu!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Aydın Milletvekili adayı Mustafa Savaş, Kuşadası'nda inşaat sektörü temsilcileriyle bir araya geldi.

İbrahim Aydın, İbradı'daki tünel inşaatını inceledi!

AK Parti Antalya Milletvekili Adayı İbrahim Aydın, seçim çalışmaları için gittiği İbradı'da Kesikbeli-Demirkapı Tüneli şantiyesine ziyaret etti. Aydın, Antalya-Konya karayolunun yaklaşık 100 km kısalacağını belirtti.

Barış Aydın kimdir?

BA Grup isimli şirketiyle de inşaat sektörüne faaliyet gösteren Barış Aydın, AKP'den Ankara Milletvekili Adayı oldu. Peki, Barış Aydın kimdir? Barış Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Barış Aydın...

Ender Vardar: Aydın'a hizmet etmek istiyorum!

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanlığı Belediye İlişkileri ve Fonlar Daire Başkanı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığında teknik uzman olan İnşaat Mühendisi Ender Vardar MHP Aydın Milletvekili aday adaylığını açıklarken, 28 yıllık siyasi tecrübemle Aydın’a hizmet

Aydın Arkeoloji müzesi Avrupa'da Yılın Müzesi'ne aday!

Arkeoloji Müzesi, Avrupa'da Yılın Müzesi'ne aday gösterildi. Kültür Ve Turizm İl Müdürü Nuri Aktakka, 10 bine yakın eserin bulunduğu Aydın Arkeoloji Müzesi'nin Türkiye'den Avrupa'da Yılın Müzesi'ne aday olan tek müze olduğunu söyledi.

Fikirtepe'de inşaat firmalarına tepki: İmzalarınız bitti, hadi yıkın adayı!

FİDEM Başkanı Ercüment Oruç, yaptığı yazılı açıklamada Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin Fikirtepe müteahhitlerine yönelttiği "Neredesiniz?" sorusunu daha sert bir tondan yineledi: İmzalarınız bitti, hadi yıkın adayı iş yapın!..

İdris Aydın kimdir?

MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın kimdir? İdris Aydın, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Bayburt Belediye Başkan Adayı İdris Aydın'ın biyografisi bu haberde...

İdris Aydın aday Haberi

İdris Aydın aday

İdris Aydın kimdir?

Bayburt Merkez Darıca köyü nüfusuna kayıtlı olan İdris AYDIN, 1968 doğumludur. İlk, orta ve lise öğrenimini babasının işi dolayısıyla Artvin-Hopa'da tamamladı.1987 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Jeodezi ve Fotogrametri bölümünü kazandı.


1991 yılında Harita Mühendisi ünvanı ile mezun olan AYDIN aynı yıl DSİ bünyesindeki Aşkale-Ilıca arasındaki sulama kanallarının yapımında mühendis olarak görev yaptı.1992 yılında vatani görevi nedeniyle işinden ayrılan AYDIN, askerlik görevini yedek subay olarak yerine getirdi.


Askerlik dönüşünde Cominco'da (Kanada şirketi)harita işlerinden sorumlu proje mühendisi olarak çalıştı. Daha sonra Karadeniz Mühendislik' te yöneticilik yaptı.


1994 yılında Memoğlu Mühendislik Müş.Müt.İnş.Tic.Ltd.Şti'ni kurdu. Bu şirket bünyesinde Bayburt organize sanayi Bölgesinin harita işlerini yaptı.1996-1999 yılları arasında Bayburt Belediyesinde sözleşmeli personel olarak görev alan AYDIN, belediyedeki ilk harita mühendisi ünvanınıda taşımaktadır....