29 / 04 / 2024

İdris Güllüce 5 eylül programı

İdris Güllüce 5 eylül programı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında imzalanacak protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçede 1850 konut üretilecek. Sakarya Erenler kentsel dönüşüm protokol imza töreni 5 Eylül'de...

İdris Güllüce'nin 5 Şubat programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce bugün Finlandiya Cumhuriyeti Avrupa İşleri ve Dış Ticaret Bakanı Lenita Toıvakka ile Görüşme yapacak.

İdris Güllüce: 5 bin 465 konut teslim edildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 2006-2014 yılları arasında devam eden ve tamamlanan işler için 317 milyon 824 bin lira harcama yapıldığını ve 5 bin 465 konutun teslim edildiğini bildirdi.

İdris Güllüce'nin 17 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce, yarın İstanbul Dedeman Otel'de saat 08.00'da "Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 5. Çevre Bakanları Toplantısı"na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 17 Aralık programı...

İdris Güllüce: Yeni kurulacak semtlerdeki kat sayısı 5-6'yı geçmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, konut fiyatlarındaki artışın arsa bedelinden kaynaklandığını belirterek, maliyetleri yüzde 60-65 oranında arsanın belirlediğini söyledi. Güllüce, yeni kurulacak semtlerde kat sayısının 5-6'yı geçmeyeceğini belirtt

İdris Güllüce Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı sayın İdris Güllüce 17 Ekim 2014 Cuma günü programı kapsamında Kars-Ardahan-Iğdır Günleri'ne katılacak. Bakan İdris Güllüce saat 13:30'da etkinlikte olacak.

Bakan Güllüce'den belediyelere ÇED uyarısı!

İdris Güllüce’nin talimatı ile Belediyeler tarafından ruhsatlandırma işlemlerinden önce Çevresel Etki Değerlendirilmesine ilişkin gerekli sorgulamaların yapılmasının önemine binaen İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne bir yazı gönderildi.

İdris Güllüce KEK imza atma törenine katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çevre Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamaya göre bugün KEK toplantısı konuk bakan onuruna öğle yemeği ardından KEK imza atma törenine katılacak.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşümde tarihi ve kültürel yapının korunması gerektiğini söyledi. Güllüce. Bursa ' da kentsel dönüşümün zor olduğuna işaret etti...

İdris Güllüce Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı Programı'na ardından da Pakistan Ticaret Bakanı-Türkiye-Pakistan KEK Eşbaşkanı Khurram Dastgir Khan onuruna akşam yemeğine katılacak.

İdris Güllüce: Taksim AKM yıkılmalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Taksim’de bulunan Atatürk Kültür Merkezi tartışmalarına ilişkin, 'Buranın yıkılıp, çok daha modern, çağa hitap eden bir bina yapılmalı' dedi.

İdris Güllüce, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan'a vekalet edecek!

İdris Güllüce, yarın Bakü-Tiflis-Kars İpek Yolu Koridorunun Gelişiminde Yeni Fırsatlar Konferansı ve Türkiye Azerbaycan - Gürcistan Demiryolu Projesi Bakanlar Üçlü Toplantısı için Lütfi Elvan'a vekalet edecek...

İdris Güllüce, Türkiye-Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısına katılacak!

Türkiye - Pakistan Karma Ekonomik Komisyonu 15. Dönem Toplantısı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ’ nin katılımıyla 15 - 16 Ekim 2014 tarihinde gerçekleşecek...

İdris Güllüce 5 eylül programı Haberi

İdris Güllüce 5 eylül programı

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Sakarya Erenler Belediyesi arasında imzalanacak protokolle, kentsel dönüşüm kapsamında ilçede 1850 konut üretilecek.


Proje alanı 35,80 hektarlık 1. Proje Alanı ve 12,40 hektarlık 2. Proje Alanından oluşuyor.


Proje kapsamında 48,2 hektarda 1097 konutun dönüşümü sağlanacak. 846 hak sahibinin bulunduğu bölgede, yerinde dönüşüm ilkesi uygulanacak.

Bölgedeki dönüşüm, kendi içinde tamamlanacak, proje etap etap uygulanacak, hak sahipleri evinden çıkmadan rezerv alanda konut üretimine başlanacak.


Proje ile kentle bütünleşen bölgede, bölgenin sosyal ve kültürel yapısı ile uyum içerisinde yeşil alanlar, spor alanları, sosyal donatılar ve geniş bir ticari yaya aksı ve az katlı konut bölgeleri düzenlendi.

2 Bölgede de farklı aile dokularına, büyüklüklerine ve yaşam tarzlarına uygun, bölge halkını talepleri doğrultusunda olacak. 93 m2 den 145 m2 ye kadar 9 farklı daire...