05 / 05 / 2024

İdris Güllüce bugün ne yapacak

İdris Güllüce bugün ne yapacak

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün TED Kongresi, Arnavutköy Kongresi ve Başakşehir Kongresi'ne katılacak. İşte, İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı..

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce'nin 21 Ekim programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 21 Ekim Çarşamba günü açılış ve imza törenlerine katılacak.

Yunusemre dönüşüm projesine İdris Güllüce'den destek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret eden Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, ilçe için büyük önem arz eden kentsel dönüşüm projesiyle ilgili brifing verdi.

İdris Güllüce'den Ozon Tabakasının Korunması Günü mesajı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 16 Eylül Ozon Tabakasının Korunması Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. İşte o mesaj..

İdris Güllüce'nin 20 Temmuz programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce 20 Temmuz Pazartesi Günü Zonguldak'ın Devrek ilçesinde heyelan bölgesinde incelemelerde bulunacak.

İdris Güllüce'nin 25 Mayıs programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı A.Ş. tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre İdris Güllüce pazartesi günü Esenler Belediyesi Kentsel Dönüşüm Protokol Töreni'ne katılacak.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce Bağcılar’daki kentsel dönüşümü inceledi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bağcılar’da devam eden kentsel dönüşüm alanlarında incelemelerde bulundu. Güllüce, incelemelerinin ardından Mahmutbey’de kentsel dönüşüme başlanan alanda bir duvarın yıkımını izledi.

İdris Güllüce: Kentsel dönüşüm için 1 milyar 350 milyon lira harcandı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Altyapı ve Kentsel Dönüşüm Hizmetleri Genel Müdürlüğü tarafından İstanbul’da "Kentsel Dönüşüm Aileleri"nin katılımıyla düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı.

Bakan Güllüce Konyalı aileye kentsel dönüşüm hediyesi verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'Dönüşüm devam ediyor' başlıklı programda Meramlı aileye 'kentsel dönüşüm' hediyesi verdi. Programa Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin yanı sıra Meram Belediye Başkanı Fatma Toru da katıldı.

İdris Güllüce kentsel dönüşüm ailelerine hediye verdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, ’Dönüşüm devam ediyor’ başlıklı programda Konya Meramlı aileye ’kentsel dönüşüm’ hediyesi verdi. Bu kapsamda Konya Meram’dan gelen bir aileye de hediyeleri takdim edildi.

İdris Güllüce kentsel dönüşümü değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Buluşması'nda “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşacak.

İdris Güllüce bugün ne yapacak Haberi

İdris Güllüce bugün ne yapacak

İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı!


"TED Kongresi"


Saat :09.30

Yer   : Çatladıkapı Sosyal Tesisleri - Fatih / İstanbul


"Arnavutköy Kongresi"


Saat : 12.00

Yer   : Arnavutköy Kapalı Spor Salonu


"Başakşehir Kongresi"


Saat : 14.00

Yer   : Emin Saraç Anadolu İmam Hatip Lisesi Kültür...