04 / 05 / 2024

idris güllüce Hazır Beton Birliği fuarı açılış

idris güllüce Hazır Beton Birliği fuarı açılış

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 'Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı' Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla açıldı...

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce: Dönüşüm Yıldırım için mecburiyet!

Estetikten uzak yapıların yerine Yıldırımlıların modern, güvenli ve sosyal donatı alanları ile zenginleştirilmiş yapılarda yaşamalarını sağlayan Yıldırım Belediyesi, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile gençleri bir araya getirdi.

İdris Güllüce Çanakkale'ye çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Çanakkale’de ziyaret ettiği belediyelere çöp kamyonu, vidanjör ve itfaiye aracı hibe etti. Kentlerinde ilk kez bir bakan gördüklerini söyleyen Yeniceliler, Güllüce’ye yoğun ilgi gösterdi.

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

İdris Güllüce: Kent bilgi sistemleriyle 400 milyon tasarruf sağlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Güllüce: "Hedefimiz, en küçük belediyemizi bile bilgi teknolojilerini kullanır hale getirmek, kent bilgi sistemleriyle 400 milyon liranın üzerinde bir tasarruf sağlamak" dedi.

İdris Güllüce: Yeni bir imar planı hazırlayacağız!

Bakan İdris Güllüce, “ Herkesin ‘evet’ diyebileceği bir imar yönetmeliği ve ‘O’kilometrelik bir imar kanunu hazırlayıp toplumun huzuruna sunacağız ” ifadelerini kullandı.

İdris Güllüce: Sıfır kilometrelik imar kanunu hazırlayacağız!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bir otelde düzenlenen Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğü faaliyetleri açılış toplantısında "İmar Yönetmeliği ve sıfır kilometrelik bir İmar Kanunu hazırlayıp, inşallah toplumun huzuruna sunacağız" dedi.

İdris Güllüce Kemalpaşa kentsel dönüşüm programına katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, muhalefet ve bazı sivil toplum kuruluşlarının hükümetin yürüttüğü projelere karşı engelleyici bir tutum içinde olduklarını belirterek, milletin buna izin vermeyeceğini söyledi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşümü de önemsiyoruz!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunlarını anlattı.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşüm de önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlen

İdris Güllüce Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı!

Esenler Belediyesi ile AY-BİR'in ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı. Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi.

İdris Güllüce: Vatandaşlarımız riskli binalarda yaşamamalı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İçişleri Bakanlığı Valiler Buluşması 2015 toplantısına katıldı. Bakan Güllüce toplantıda başta kentsel dönüşüm olmak üzere gündeme ilişkin görüşlerini paylaştı.

idris güllüce Hazır Beton Birliği fuarı açılış Haberi

idris güllüce Hazır Beton Birliği fuarı açılış


Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) tarafından düzenlenen 'Beton Ankara 2014 Hazır Beton, Çimento, Agrega, İnşaat Teknolojileri ve Ekipmanları Fuarı' Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce’nin katılımıyla açıldı. Güllüce, açılışta yaptığı konuşmada, ''Hazır Beton Birliği'ni bakanlığımızın yan kuruluşu olarak görüyorum. Bize çalışıyorlar. Onların döktüğü her sağlam beton bizim ülkemizin tümüne baktığımız zaman, 'bu bina riskli değil, onunla ilgili kafamızı meşgul etmeyeceğiz.' diyoruz. Bu birlik sanki bizim partner kuruluşumuz gibi, size bu gözle bakıyoruz.'' şeklinde konuştu.


Birliğin gelişimi ile görüşlerini ifade eden Güllüce, ''Bu gelişmemize Türkiye yetmez, inanıyorum ki; siz de bunu biliyorsunuz. Amerika'ya, Avustralya'ya, Asya'ya, Afrika'ya, dünyada ne kadar insan yaşıyorsa oralara da ulaşmamız lazım. 787 bin kilometre kare bizim vatanımızdır. Ama ekonomik olarak da bütün dünyayı vatan kabul edip, bu...