02 / 05 / 2024

idris güllüce Kötü niyetli müteahhit önlem

idris güllüce Kötü niyetli müteahhit önlem

n Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm sürecinde yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Kötü niyetli müteahhitte karşı önlem aldıklarını belirtti..

İdris Güllüce'den Mustafa Ak'a ziyaret!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Keçiören Kaymakamlığı Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen "E-Tahsilat Uygulaması KİOSK Cihazı'nın Tanıtım Programı"nın ardından Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ı makamında ziyaret etti.

İdris Güllüce: Türkiye'de 7 milyon riski yapı var!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, 'kentsel dönüşümde rant var' eleştirilerine cevap verirken ilginç bir istatistiği paylaştı. Güllüce Türkiye'de 7 milyon yapının riskli yani depreme dayanıksız olduğunu söyledi.

İdris Güllüce: 3. köprünün bitmesi için sandığa gidin!

Güllüce, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.

İdris Güllüce: Türkiye çok büyük hızla dönüşüyor!

Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu, İstanbul'da düzenlenen "Dönüşüm Devam Ediyor" programına katıldı. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce programda yaptığı konuşmada kentsel dönüşümde yaşanan başarıyı anlattı.

İdris Güllüce: 3 katlı tünel projesinin ÇED raporunu hallettik!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, boğaza yapılacak 3 katlı geçiş tüneliyle ilgili, "3 katlı tünelin dün ÇED Raporu’nu hallettik. 1-2 güne imzalıyorum" dedi.

İdris Güllüce: 3. köprü inşaatı konut inşaatı kadar basit değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 3.köprüyle ilgili, "Bir sürü detaylar söyleniyor. Bu bir konut inşaatı gibi basit bir şey değil. İşte görüyorsunuz, yol inşaatı devam ediyor" dedi.

İdris Güllüce Kemalpaşa'da kentsel dönüşümü başlatacak!

AK Parti'nin izmir'de Kılıçdaroğlu'na karşı liste başından milletvekili ak parti adayı göstereceği öne sürülen Bakan İdris Güllüce açılışlar yapacak.Güllüce, yarın saat 10.00'da Kemalpaşa'da kentsel dönüşüm protokol törenine katılacak.

İdris Güllüce Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 15 Mart Pazar günü yaptığı programda öncelikle Büyük Erzurum Şöleni'ne katılacak. Ardından saat 19:00'da Yeşil Ekran Kısa Film Yarışması Ödül Töreni'nde yer alacak.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşümü de önemsiyoruz!

Yapı Ürünleri Üreticileri Federasyonu, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunlarını anlattı.

İdris Güllüce: Kırsal dönüşüm de önemli!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'nin onur konuşmacısı olarak katıldığı "2023'e Doğru Kentsel Dönüşüm, Ulusal Çevre Politikaları ve Sektörden Beklentiler" konulu toplantıda sektörün sorunları, önümüzdeki döneme ilişkin hedef ve beklentiler değerlen

İdris Güllüce Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı!

Esenler Belediyesi ile AY-BİR'in ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı. Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi.

İdris Güllüce'den Büyük İstanbul Tüneli açıklaması!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce: "Sn.Başbakanımız ile birlikte İstanbul Mega Proje Tanıtım toplantısındayız.Bu muhteşem proje Türkiye'nin son 12 yılda geldiği noktayı göstermesi açısından çok önemli bir örnek.Gurur duyuyorum" dedi

Güllüce, yeni Türkiye'nin şehir vizyonunu anlatacak!

Esenler Belediyesi ile İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği’nin (AY-BİR) ortaklaşa düzenlediği konferanslar serisinde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlatacak.

idris güllüce Kötü niyetli müteahhit önlem Haberi

idris güllüce Kötü niyetli müteahhit önlem

ANADOLU Aslanları "İşadamları Derneği'nde düzenlenen "Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın 2015 Beklentileri ve Gelecek Vizyonu" toplantısında konuşan Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, kentsel dönüşüm sürecinde yapılan düzenlemeler hakkında bilgi verdi. Kötü niyetli müteahhitte karşı önlem aldıklarını belirten Güllüce, "Kötü niyetli müteahhitlerin, kötü işler yapmasını engelleyici bir yasa hazırlandı" dedi. 'Yapı denetimleri konusunda ellerinden geleni yaptıklarım belirten Güllüce, her gün 8-10 tane yapı denetimi İdris Güllüce cezası imzaladığım ifade etti. Yapı İşleri Genel Müdürlüğü üe ilgili bir takım değişiklikler olacağım söyleyen Güllüce, "Her bakanlık, kendi ihtiyacı olan binayı kendisi yapacak. Her bakanlığın kendi yapı işleri müdürlüğü olacak. 


Örneğin Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Kastamonu'da bir yurt, bir yoksul evi yapacaksa, oradaki kendi mühendislerine, yapı işlerine yaptırtacak" dedi. Bir başka soru üzerine...