05 / 05 / 2024

İdris Güllüce şehir vizyonu

İdris Güllüce şehir vizyonu

Esenler Belediyesi ile AY-BİR'in ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı. Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi.

İdris Güllüce Yıldırım'da kentsel dönüşüm sorularını cevaplandırdı!

İlçeyi ortak akılla yöneten Yıldırım Belediyesi, gençleri Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile buluşturdu. ‘Şehir ve Gençlik’ konulu programda Bakan Güllüce, gençlerin kentsel dönüşüm ile ilgili sorularını cevapladı.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı!

Esenler Belediyesi ile AY-BİR'in ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı. Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi.

Güllüce, yeni Türkiye'nin şehir vizyonunu anlatacak!

Esenler Belediyesi ile İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği’nin (AY-BİR) ortaklaşa düzenlediği konferanslar serisinde Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlatacak.

İdris Güllüce'nin 15 Ocak programı!

Çevre ve ŞehircilikBakanlığı tarafından bugün yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın Ceylanpınar Şehir Kimliği Çalıştayı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 15 Ocak programı...

İdris Güllüce Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümü inceledi!

İdris Güllüce Kahramanmaraş'ta kentsel dönüşümü inceledi. Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, şehir kimliği çalıştayı tanıtım toplantısı için geldiği Kahramanmaraş'ta bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Kahramanmaraş Şehir Kimliği Çalıştayı Tanıtım Toplantısı'na katılacak. İşte İdris Güllüce'nin 8 Ocak programı...

İdris Güllüce: Şehirler planlı büyüyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin insan dostu şehir anlayışını hâkim kılmak olduğunu ifade etti. Güllüce, kimlikli ve kişilikli şehirler oluşturmanın önemine değindi.

Bakan Güllüce: Kentler için özel projeler hazırlıyoruz

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, bakanlık olarak öncelikli hedeflerinin, "insan dostu şehir anlayışını hakim kılmak" olduğunu ifade etti. Güllüce, çalışmaları hakkında şu bilgileri verdi...

İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce bugün TED Kongresi, Arnavutköy Kongresi ve Başakşehir Kongresi'ne katılacak. İşte, İdris Güllüce'nin 21 Aralık programı..

Kırşehir Heyeti Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi ziyaret etti!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Abdullah Çalışkan başkanlığında ki heyet Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce'yi makamında ziyaret etti. Güllüce her zaman Kırşehir'e yatırım için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

İdris Güllüce talimat verdi, standart dışı demirler toplatılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, katıldığı Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca organize edilen Şehir Kimliği Çalıştayı'nda “Piyasada standartlara uygun olmayan demir varsa talimat vereceğim, pazartesiden itibaren toplatılacak”dedi

İdris Güllüce: Standart dışı demirler toplatılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde düzenlenen "Şehir Kimliği Çalıştayı"na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada, piyasaya sunulan demirlerde sıkıntı olduğuna dair bir haber aldığını belirtti

İdris Güllüce şehir vizyonu Haberi

İdris Güllüce şehir vizyonu

Esenler Belediyesi ile İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği’nin  (AY-BİR) ortaklaşa düzenlediği konferansta Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu'nu anlattı.  Bakan Güllüce, “Bizim hızlı bir şekilde, ivedilikle insan odaklı güzel şehirler kurmamız lazım” dedi. İslam Ülkeleri Akademisyen ve Yazarlar Birliği’nin  (AY-BİR) "Yeni Türkiye Konferansları" serisi devam ediyor. Bu konferanslardan birisi de Esenler Belediyesi ile AY-BİR işbirliğinde Esenler'de düzenlendi. Esenler Dr. Kadir Topbaş Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen konferansın konusu 'Yeni Türkiye'nin Şehir Vizyonu’ydu.


Çeşitli üniversitelerden öğretim üyeleri, mimarlık ve mühendislik fakültelerinden öğrenciler, imar ve şehircilikle ilgi duyan herkesin katıldığı konferansta konuşan Çevre ve  Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, sözlerine "Esenler biz, biz Esenleriz" diyerek başladı. Esenlilerin büyük sevgi gösterisinde bulunduğu Bakan Güllüce, vatan ve kutsal değerleri korumak...