06 / 05 / 2024

idris güllücenin projeleri

idris güllücenin projeleri

Güllüce, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.

İdris Güllüce Başakşehir projeleri hakkında bilgi aldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce Başakşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal’ı ziyaret etti. Belediye Hizmet binası fuaye alanında sergilenen proje maketlerini inceleyen Bakan Güllüce, projeler hakkında Başkan Uysal’dan bilgiler aldı.

İdris Güllüce kentsel dönüşümü değerlendirecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce yarın düzenlenecek Kentsel Dönüşüm Buluşması'nda “Kentsel Dönüşüm Projeleri”nde bugüne kadar gelinen noktayı, yeni başlayacak projeleri ve kentsel dönüşümdeki hedefleri kamuoyuyla paylaşacak.

İdris Güllüce: 26 bin 485 mimar ve mühendise denetçi belgesi verildi!

Bakan Güllüce, "Yeni Türkiye yolunda şehirlerin alt ve üst yapıları kadar, insan boyutuna daha çok ağırlık verecek, şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı projeleri hayata geçireceğiz" dedi.

İdris Güllüce, 2014 yılını değerlendirdi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce “Yeni Türkiye yolunda şehirlerin alt ve üst yapıları kadar, insan boyutuna daha çok ağırlık verecek, şehrin ruha, ruhun da şehre yansıyacağı projeleri hayata geçireceğiz.” dedi.

İdris Güllüce: Çeşme'de TOKİ'yi dar gelirli aileler istiyor!

Mimarlar Odası İzmir Şubesi'nin açtığı davada imar planları için yürütmeyi durdurma kararı verilen TOKl'nin Çeşme'deki 1153 konutluk projesi için Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'den önemli açıklamalar geldi.

İdris Güllüce: Beton denetimine uymayan ceza alır!

İstanbul Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından 758 konutluk kentsel dönüşüm projesinin temel atma töreni dün Çevre ve Şehircilik Bakanı Idris Güllüce'nin katılımıyla gerçekleştirildi. Güllüce törende, "Beton denetimine uymayan ceza alır" dedi...

İdris Güllüce 21 Ekim 2014 programı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın idris Güllüce 21 Ekim 2014 salı günü programı yayınlandı. İdris Güllüce İllerimiz Karabük Üniversitesi'nde Ay Yıldızın Altında Buluşuyor Programı'na katılacak.

İdris Güllüce'ye sunulan Fikirtepe son durum raporu!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve bakanlık müsteşarlarının gündemine sunulan Fikirtepe kentsel dönüşüm raporunu Emlakkulisi.com açıklıyor... Fikirtepe'de hangi firma ne durumda? 18 sorunlu adada yaşanan sıkıntılar neler?.. İşte detaylar...

İdris Güllüce, Safranbolu Uluslararası Çevre Konferansı için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Safranbolu'da uluslararası çevre konferansı düzenleyerek ilçeyi dünyaya tanıtmayı amaçladıklarını söyledi. İdris Güllüce, Safranbolu temaslarını sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabı üzerinden paylaştı...

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Karabük'te!

İdris Güllüce "Türkiye, Suriye ve Irak halkına kapılarını açmış, ayrım yapmadan terörden kaçanları kabul etmiş, insani bütün yardımları yapmaktadır. Bu konuda dünyanın bütün ülkelerinin önündeyiz" dedi.

İdris Güllüce bugün Safranbolu'yu ziyaret edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın İdris Güllüce bugün saat 12:00' de Safranbolu' yu ziyaret edecek.

İdris Güllüce'den arsası istimlak edilemeyen vatandaşa müjde!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, arsası istimlak edilemeyen mağdur vatandaş için imar transferi ile ilgili yeni bir düzenlemeye gidildiğini belirterek, "Oraların, şahsın imar hakkının bir başka yere transferi ile ilgili eline sertifika verilecek"

İdris Güllüce: İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlenen Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katıldı. Güllüce, burada yaptığı konuşmada "İmar plancılarının bir sözü var.İstanbul'un imarı Ağrı'dan başlar" dedi.

idris güllücenin projeleri Haberi

idris güllücenin projeleri

Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, "Bu ülkenin gelişmesine karşı çıkanlara, ülkeyi yakıp yıkanlara, yetmedi bütün bunları engellemek için kara çamur atamaya çalışanlara, sandığın başına gidip 'Al sana ders' demeye var mısınız?" dedi.


Bakan Güllüce, AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ile İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nca başlatılan "Sensiz Olmaz Projesi"nin Üsküdar Meydanı'nda düzenlenen tanıtım etkinliğine katıldı.


Güllüce, buradaki konuşmasında, Boğaz Köprüsü'nü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nü ve üçüncü köprüyü yaptırtmak istemeyen bir anlayışla "Bunlar yapılsın, bu memleket yükselsin" diyen anlayış arasında 133 saat sonra bir seçim yaşanacağını söyledi.


Bu hizmetlerin yapılmasını isteyenlerin sandığa gitmeleri gerektiğini belirten Güllüce, "Sandığa gidiniz ve 'Bu boğaz köprüleri niye yapılmasın' diye o sandığın böğrüne böğrüne oyunuzu atınız" diye konuştu.


Güllüce, Avrasya Tüneli'nin...