15 / 05 / 2024

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eldanız Jafarov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Terim Global Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Terim tarafından kuruldu.

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Bilgem Mimarlık Yapı Dekorasyon İnşaat Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Saruhan, Eray Karadeniz, İsmail Öztürk ve Ramazan Şamlıoğlu ortaklığında kuruldu.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi açıldı!

Myd Marmara Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye Şubesi bugün Ümraniye'de 570 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Karaoğlu tarafından açıldı.

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İpekyel Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Murat Soğancıoğlu tarafından kuruldu.

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hızıroğlu Yapı Dekorasyon Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Bahadır Hızıroğlu tarafından kuruldu. 

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mag Group İnşaat Yapı Dekorasyon Uluslararası Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi Hacı Mehmet Bölükbaşıoğlu tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eldanız Jafarov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

İhmam İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İhmam İnşaat Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İdris Polat tarafından 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Esenyurt, Yenikent Mahallesi, Gaziosmanpaşa Caddesi'nde kuruldu.

RA Tasarım Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

RA Tasarım Yapı Dekorasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Recep Aydın ve Faik Acar ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Bahçelievler, Zafer Mahallesi, Balçık Sokak'ta kuruldu.

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Çetinoğlu Yapı İnşaat ve İthalat İhracat Anonim Şirketi İstanbul Şubesi, Orhan Çetin Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL sermaye ile 11 Mayıs'ta Silivri, Gümüşyaka Mahallesi, Süzen Sokak'ta açıldı.

By Akoğlu Yapı İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

By Akoğlu Yapı İnşaat Turizm ve Tekstil Sanayi Anonim Şirketi, Yunis Emre Ak Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 2 milyon 500 bin TL sermaye ile 9 Mayıs'ta Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi'nde kuruldu.

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Erkan Akın tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi,Uğur Teras Park'ta kuruldu.

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi


İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Eldanız Jafarov tarafından kuruldu. 


İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler



İdrisoğlu Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Adres; Mahmutbey Mah.Taşocağı Yolu Cad.No.3/11...