16 / 05 / 2024

İek İnşaat Turizm iletişim

İek İnşaat Turizm iletişim

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ersan Kaya tarafından kuruldu.

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tulpar Emlak İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Mustafa Çukurlu, Şükran Çiçek ve Yusuf Yaşar ortaklığında kuruldu.

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nçk İnşaat Turizm Otelcilik Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Çetin Karadağ ve Necat Karadağ ortaklığında kuruldu.

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi kuruldu!

Remb Ekşioğlu Yapı İnşaat Turizm Ve Gayrimenkul İhracat İthalat Anonim Şirketi bugün Şile'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sema Ebru Ekşioğlu ve Eyub Hayri Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Taahhüt İnşaat Turizm Medikal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Furkan Ekşi tarafından kuruldu.

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Livana Gayrimenkul İnşaat Turizm Gıda Pazarlama Organizasyon Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün 100 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Emre Şimşek tarafından açıldı.

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi açıldı!

Avartın Group Emlak İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Avartın Group İstanbul Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Soheıl Lashkarı tarafından açıldı.

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ersan Kaya tarafından kuruldu.

Sahrayek İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret Şirketi kuruldu!

Sahrayek İnşaat Turizm Ve Otelcilik Sanayi Ticaret  Çekmeköy’de  500 bin TL  sermaye ile SİNAN    EKİN, ŞÜKRÜ  ASLAN, YUSUF OĞUZ tarafından kuruldu.

İşçiler Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflasını istedi!

Uzun seneler boyunca İstanbul Ticaret Odası’nın başkanlığını gerçekleştiren Mehmet Yıldırım’a ait Yıltaş İnşaat Turizm AŞ’nin iflası talep edildi.

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi açıldı!

Altın Gayrimenkul Emlak İnşaat Turizm Pazarlama Ve Ticaret Anonim Şirketi Şirinevler Şubesi bugün 150 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Hakan Özelmacıklı tarafından açıldı.

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

N Home İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Memiş tarafından kuruldu.

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Metehan Dönüşüm Gıda Tekstil İnşaat Turizm Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Muhammed Kahır, Mohamad Mohamad Khaır, Moustafa Mohmad Khaıt ve Saleh Mohamad Kheır ortaklığında kuruldu.

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Mk Group İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Şimşek tarafından kuruldu.

İek İnşaat Turizm iletişim Haberi

İek İnşaat Turizm iletişim

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli’de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Ersan Kaya tarafından kuruldu.

İek İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:
1.Yurt içinde veya yurt dışında her tür ve neviden inşa sektörünün gerektirdiği yapı, taahhüt, montaj işleri yapmak, müstakil veya toplu konut, işyerleri, alt yapı, yol, baraj, gölet, şehir planlaması, park ve bahçe , çevre düzenlemesi, fabrika binaları, rafineri, dolum tesisleri, boru hatları, akaryakıt istasyonları, köprü, liman, havaalanı, kanal, depo, antrepo, sanayi, turistik, spor tesisleri inşa etmek, başkalarına yaptırmak, taahhütlerde bulunmak ve taahhütleri yerine getirmek, her nevi yapı veya inşaat yapmak, almak, satmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek. Yurt içinde veya yurt dışında kamu, özel sektör, kurum veya kuruluşlar tarafından düzenlenen her türlü...