05 / 05 / 2024

iett 46 çy hattında hangi değişikliği yaptı

iett 46 çy hattında hangi değişikliği yaptı

İETT, 46ÇY numaralı Çağlayan-Topkapı hattının kodunu ve güzergahını değiştirdiğini duyurdu. İETT'nin 46ÇY Çağlayan-Topkapı hattındaki değişiklik kurumun internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapıldı. İşte o açıklama...

Faizler 20 yılın zirvesinde! 2 milyon liranın 3 aylık faiz getirisi ne kadar?

Son zamanlarda gündemden düşmeyen mevduat faizleri yüzde 46'yı aşarak 20 yılın zirvesine çıktı. Peki 2 milyon TL'nin 3 aylık faiz getirisi ne kadar? İşte banka banka faiz oranları...

İnşaat maliyetlerinde bomba artış! Bir yılda yüzde 67'ye yakın yükseldi! 

TÜİK tarafından açıklanan rakamlara göre, inşaat maliyet endeksi Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 4,62, bir önceki senenin aynı ayına göre yüzde 66,46 yükseliş kaydetti. İşte o rakamlar...

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam. Fiyatlar 46 yıllık rekor kırdı

Süt, şeker, un, poğaçadan sonra vatandaşların çok sevdiği bir ürüne daha zam geldi. Vatandaşların çok sevdiği bu üründe 46 yıllık rekor kırıldı. Artık eski tadını vermeyecek.

Tarımdaki maliyet artışı tam gaz: Bir yılda üçte bir arttı! 

Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE), Haziran ayında aylık bazda yüzde 3,46, yıllık bazda yüzde 27,7 yükseldi. İşte detaylar...

Borsa İstanbul yükselişini üst üste 5. haftaya taşıdı! Borsada beklenen rakamlar tek tek açıklandı! 

Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, artış eğilimini üst üste 5. haftaya taşırken, analistler, genel seçimlerin ikinci turu sonrasında endeksin yaklaşık yüzde 46 yükseldiğinie ve yatırımcıların temkinli hareket etmesinin yararlı olduğuna dikkat çekti.

Maraş’taki taşınmazlar için envanter çıkarılıyor!

46 yıl sonra açılan ‘hayalet şehir’ Maraş’ta bulunan taşınmazların kimlere ait olduğunu ortaya çıkarmak için envanter çalışmasına başladı. Mini İHA’lar havadan çektikleri fotoğraflarla çalışmaları destekledi.

Fuat Oktay'dan Kapalı Maraş açıklaması!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) sınırları içerisinde yer alan ve 46 yıl sonra bir bölümü halkın kullanımına açılan Kapalı Maraş'ı ziyaret etti.

Kapalı Maraş’ın ihtilaflı mülk sorunu çözülüyor!

46 yıl sonrasında kısmi olarak sahil şeridi açılan Maraş’ın ihtilaflı mülk sorununa Tam Çözüm Merkezi talip oldu. Uzun yıllardır kapalı olan bölgenin yeniden aktif olarak açılması ile şimdiden “hak sahipleri ne yapacak?” sorusu gündeme geldi.

Açılan Maraş, turizmin merkezi olacak!

KKTC’de önceki gün kısmen açılan Maraş’ta ‘hüzün turizmi’ merkezi haline gelmesi planlanıyor. 46 yıl önce kent sakinlerinin bıraktığı gibi kalan Maraş, açık hava müzesi görüntüsüyle turistlerin ilgisini çekecek.

Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere iş sahası açar mı?

46 yıl önce yerleşime ve ziyarete kapatılan yasak bölge Maraş bugün kısmi olarak açıldı. Peki Maraş'ın açılması ne anlama geliyor? Maraş’ın yeniden inşası Türk müteahhitlere yeni iş sahası açar mı?

Kapalı Maraş bölgesinin bir kısmı halkın kullanımına açıldı!

Kuzey Kıbrıs sınırları içerisinde bulunan ve 46 yıldır kapalı olan Maraş bölgesinin bir bölümü bugün itibarıyla halkın kullanımına açıldı.

Kapalı Maraş 46 yıl aranın ardından açılıyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) içerisinde yer alan 'hayalet şehir' olarak da bilinen kapalı Maraş 46 yıl aranın ardından kademeli olarak yarın açılıyor.

Yurt Dışı Üretici Fiyat Endeksi ağustosta arttı!

YD-ÜFE, ağustos ayında aylık bazda yüzde 7,46, yıllık bazda yüzde 30,23 artış gösterdi.

iett 46 çy hattında hangi değişikliği yaptı Haberi

iett 46 çy hattında hangi değişikliği yaptı

İETT, resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yaptığı açıklamada 46ÇY Çağlayan-Topkapı hattının kodunun değiştirildiğini ve güzergahın uzatıldığını duyurdu. İşte o açıklama;


"46ÇY numaralı Çağlayan-Topkapı hattının kodu 46T olarak değişmiştir


46ÇY numaralı Çağlayan-Topkapı hattı Kâğıthane-Çağlayan-Vatan Caddesi-Unkapanı-İstanbul Belediyesi-Yusufpaşa-Çapa-Topkapı güzergâhında hizmet vermektedir. Söz konusu hattının güzergâhı 04.07.2014 itibariyle Yenikapı yerine Topkapı’ ya uzatılmıştır ve hattın kodu 46T Çağlayan-Topkapı olarak...