02 / 05 / 2024

İETT Levent Garajı arazisi

İETT Levent Garajı arazisi

2007 yılında İETT'ye ait Levent'teki garaj arazisinin satış ihalesi yapılacakmış. Toplam 46 bin 221 metrekare alana sahip arazi için Belediye Başkanı Topbaş, 1 milyar doların üzerinde rakam istediklerini bildirmiş.

2007 yılında İETT Levent Garajı arazisi satışa çıkarılacak!

2007 yılında İBB, İstanbul'un en değerli arazilerinden olan İETT Levent Garajı arazisini ihale yoluyla satışa çıkarmış. Kapalı teklif usulüyle satılacak araziye, KDV hariç 265.9 milyon lira bedel biçilmiş.

KİPTAŞ Maslak Koru resmen başlıyor! KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın yeni projesi Maslak Koru resmen başlıyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde hayata geçirilecek.

Maslak Koru ön talep topluyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine tam 704 konutluk yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için ön talep topluyor. Merakla beklenen proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

Maslak Koru geliyor! KİPTAŞ ve Invest'ten İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut ve 334 ofislik yeni proje!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ yeni projesi Maslak Koru için düğmeye bastı. Söz konusu proje İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek.

KİPTAŞ'tan İETT Ayazağa Garajı arazisine 704 konut 334 ofislik yeni proje!

İBB iştiraki KİPTAŞ yeni projesi için düğmeye bastı. İETT Ayazağa Garajı arazisinde yükselecek olan projede 704 konut 334 ofis yer alacak.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Ekrem İmamoğlu, İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması yönündeki kararın iptalini istedi! 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Levent'teki İETT garajı arazisinin de içinde olduğu İBB'ye ait parsellerin yeşil alan olması ve bazı parsellerin de AKP'li ilçe belediyelerine tahsis edileceği kararı mahkemeye taşıdı...

Levent İETT Garajı park yapılsın talebi!

İBB’nin iştiraki İmar A.Ş’ye ait 46 bin 241 metrekarelik Levent İETT Garajı arazisini Dubai şeyhine satılmıştı. Dubai şeyhi almaktan vazgeçince meslicten park yapılsın talebi geldi…

Topkapı İETT Garajı afet toplanma alanı oluyor!

İBB Başkanı İmamoğlu yeni belirlenen 800’ün üzerindeki deprem toplanma alanlarından ilkini açıkladı. Topkapı’daki 17 bin 567 metrekarelik İETT Garajı deprem toplanma alanı oluyor

Topkapı İETT garajı park olacak! 

İBB Meclisi Eylül toplantısında Topkapı'da bulunan İETT garajının imar planıyla ilgili bir değişiklik yaptı. Yaklaşık 50 yıldır İETT garajı olarak arazinin park olmasına karar verildi. 

Topkapı İETT Garajı'na yurt yapılcak!

İBB'nin kendi mülkiyetinde olan Topkapı İETT Garajı'na yurt inşa edilecek. Bu karar İBB Meclisi'nde onaylandı.

Topkapı İETT Garajı imara mı açılıyor?

Fatih Belediyesi Sirkeci Garı ve İETT Garajı’nı kapsayan karara itiraz etti. Belediye dilekçesinde Topkapı’daki İETT Garajı’nın ticaret alanı fonksiyonunda kalması gerektiğini savundu.

Üsküdar'daki eski İETT garajı kültür merkezine dönüştürüldü!

Eskiden İETT Garajı ve tramvay hangarı olarak kullanılan yapıyı restore ederek yeni bir soluk getiren Üsküdar Belediyesi, Nevmekan ismindeki yeni merkezin açılışını törenle gerçekleştirdi.

2007 yılında İETT garajı, emlak satışını durdurdu!

2007 yılında Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale yoluyla satılacak olan Levent'teki İETT garajı arazisi, Çeliktepe'de emlak satışını durdurmuş. Satılacak olan arazi hakkında bir söylenti bile rayiç bedeli artırıyormuş.

İETT Levent Garajı arazisi Haberi

İETT Levent Garajı arazisi



Topbaş: İETT arazisine 1 milyar dolar istiyoruz


İETT arazisinin bugün yapılacak ihalesinde 1 milyar doların üzerinde fiyat beklediklerini söyleyen Kadir Topbaş, 'İmar sorunu yok, irtifa serbest' dedi


İSTANBUL AA


    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İETT'ye ait Levent'teki arazinin bugün yapılacak satışında 1 milyar doların üzerinde rakam istediklerini bildirdi.

    İstanbul'un arazilerinin değerinin arttığını dile getiren Topbaş, ''Alan kazanır. Bu nitelikte başka yerimiz yok'' dedi. Topbaş, geçen yıl bu rakamları düşünemediklerini, telaffuz edilen rakamların bunun çok altında olduğunu hatırlatarak, ''Ama bu yıl Karayolları arazisinin 800 milyon dolara satılması umutlarımızı artırdı'' diye konuştu. 

    İETT arazisinin Karayolları arazisinden daha küçük...