03 / 05 / 2024

iett medya grubu durağı nerede

iett medya grubu durağı nerede

İETT, Sarıyer Ağazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerindeki Medya Grubu durağının hizmete başladığını duyurdu. Kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamada durağın konumu da bildirildi.

Artaş İnşaat'a Ekovitrin'den ödül!

Ekovitrin Medya Grubu tarafından her sene düzenlenen Uluslararası Yılın Starları Ödülleri'nde Artaş İnşaat ödül sahibi oldu.

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Bakan Pakdemirli'den açıklama geldi: Çiftçiye kolaylık sağlanacak!

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Turkuvaz Medya Grubu'nun amiral gemisi Sabah Gazetesi'nin Tarım ve Orman Bakanlığı bünyesinde düzenlediği 1. Türkiye Çiftçi Zirvesi'nde konuşarak sözleşmeli üretimle ilgili yasa tasarısının Meclis'te olduğunu açıkladı.

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan gurbetçilere özel indirim!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla gerçekleştirilecek olan olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılıyor.  

Hasanoğlu Şirketler Grubu'ndan Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya!

Hasanoğlu Şirketler Grubu, Demirören Medya ve ISTexpo ortaklığıyla düzenlenecek olan Evim Türkiye Gayrimenkul Fuarı’na katılım gösterecek. Hasanoğlu Şirketler Grubu Evim Türkiye Fuarı'na özel kampanya düzenledi.

Aydın Doğan Londra'dan 46 milyon sterline bina aldı!

Doğan Medya Grubu'nu, 916 milyon dolara Demirören Holding'e satan Doğan Holding Onursal Başkanı Aydın Doğan 46 milyon Sterlin'e Londra'da bina aldı.

Pana Yatırım Holding basın toplantısı 20 Ekim'de!

İnşaat, enerji ve medya grubu olarak farklı sektörlerde faaliyet gösteren Pana Yatırım Holding, kısa ve uzun vadede ekonomik stratejilerini paylaşacağı basın toplantısı düzenliyor. 

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Ergün Turan: İnşaat sektörü ileriye gitmeli!

SABAH gazetesinin düzenlediği 'Kentsel Dönüşüm ve Akıllı Şehirler Kurultayı'nın ardından Turkuvaz Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhat Albayrak'ın ev sahipliğinde inşaat sektörünün dev isimleri akşam yemeğinde bir araya geldi.

Japon medya grubu Nikkei Financial Times'ı satın aldı!

İngiliz Financial Times, 844 milyon sterlin karşılığında Japon Nikkei'ye satıldı. Japonyanın en büyük medya grubu Nikkei, Financial Times'ı İngiliz medya grubu Pearson'dan 844 milyon sterlin karşılığında satın aldı.

Etkinlik yönetim firmalarının tercihinde Ankara 4'üncü sırada!

Turizm Medya Grubu Genel Müdürü Volkan Ataman, Toplantı ve etkinlik yönetim firmalarının tercih ettiği kentin yüzde 24,3 ile Antalya olduğunu belirterek, Ankara'nın 12,9 ile takip ettiğini kaydetti.

İETT Medya Grubu durağı hizmete açıldı!

İETT, Sarıyer Ağazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi üzerindeki Medya Grubu durağının hizmete başladığını duyurdu. Kurumun resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklamada durağın konumu da bildirildi.

Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle buluştu!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sosyal medya fenomenleriyle kahvaltıda sohbet ediyor. Twitter'da kendisiyle temasa geçen sosyal medya kullanıcılarının isteğini geri çevirmeyen Ağaoğlu, hepsini evlerinden özel aracıyla aldırdı...

iett medya grubu durağı nerede Haberi

iett medya grubu durağı nerede

İETT'nin resmi internet sitesi www.iett.gov.tr üzerinden yapılan açıklama ve yeni durağın konumu şöyle;


"Medya Grubu” durağı hizmet vermeye başlamıştır


Sarıyer İlçesi, Ayazağa Mahallesi, Kemerburgaz Caddesi üzerinde bulunan “Cam Fabrikaları” isimli durak ile “Ayazağa Garaj Çıkışı” isimli durakların arasına “Medya Grubu” adında yeni bir durak...