07 / 07 / 2024

iflas eden yapı marketleri

iflas eden yapı marketleri

Son dönemlerde zor günler geçiren inşaat sektöründe kısmen düzelme yaşandığını gözler önüne seren verilere göre, temmuz ayındaki iflaslarda elektronik, mobilya ve yapı marketleri başı çekti...

Japonya'da 2023 yılında iflas eden inşat şirketlerinin sayısı 1.693 oldu!

Japonya'da 2023 yılındaki kurumsal iflaslar, bir önceki yıla göre yüzde 35.2 oranında artarken inşaat sektörü en çok iflasın gerçekleştiği ikinci sektör oldu. 

İflas eden müteahhite Bakanlık da acımadı! İnşaatı teslim etmedi, 300 bin TL ceza kesildi!

Ticaret Bakanlığı, Sakarya'da iflas eden bir müteahhite, yaptığı inşaatı zamanında teslim etmeyerek, sözleşmeye aykırı hareket ettiği gerekçesiyle 300 bin liralık ceza kesti.

Elektrik, su, telefon ve doğalgaz faturaları için son tarih 10 Ekim! Bunu yapan 170 TL kazanıyor

Son dönemde teknolojik ilerlemelerle birlikte otomatik fatura talimatı hizmetlerinde bir artış yaşandı. Bu konuyu yakından takip eden Yapı Kredi, müşterilerine özel bir teklifle karşımıza çıkıyor. Banka, bu kampanya dahilinde belirli şartları yerine getiren kullanıcılara 170 ödeme yapacağını duyurdu

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı oldu!

Borsa İstanbul, son 3 ayda en fazla kazandıran yatırım aracı olmayı başardı. Borsada hâlâ çok ucuz hisseler olduğunu ifade eden Yapı Kredi Portföy Genel Müdürü Müge Peker, yabancı yatırımcının da dönmesiyle endekste artışın devam edeceğini söyledi.

Almanya'da iflas dalgası! Şirket iflasları Mayıs 2020'den bu yana en yüksek seviyeye ulaştı!

Almanya'da Halle Ekonomik Araştırma Enstitüsü (IWH), iyileşen ekonomik beklentilere rağmen ülkede iflas eden şirket sayısının Mart ayında yaklaşık olarak son 3 yılın en yüksek seviyesine ulaştığını açıkladı.

2023 mazot ve gübre desteklerinde son durum ne? Tarım destek ödeme miktarları ne kadar?

2023 yılı tarım destek ödemeleri çiftçiler tarafından dört gözle beklenirken, bütçeden yapılacak olan mazot ve gübre desteği miktarı da merak konusu oldu. Yapılan açıklamalara göre, 2023 yılı için tarımsal üretimde kullanılan mazot ve gübre desteği gibi kalemlerde artış yapıldı.

Bankacılık Dünyasının Kâbusu: ABD Tarihinde En Büyük 10 Banka Çöküşü!

ABD ve Avrupa'da bankacılık kriziyle birlikte birçok büyük banka iflas etti. Washington Mutual ve Colonial Bank da dahil olmak üzere en büyük 10 iflas eden banka arasında yer aldı. 

İflas eden banka: Silicon Valley Bank UK sadece 23 TL'ye satıldı!

ABD'li banka devi SVB iflas başvurusunda bulundu. Silicon Valley Bank UK 1 sterline satıldı. Ayrıntılar için buraya tıklayın...

Çarpıcı rapor: 2023’te küresel iflaslar artacak! Türkiye de dahil...

Allianz Trade’in Küresel İflaslar Raporu’na göre, küresel çapta ticari iflaslarda 2022 yılında yüzde 10, 2023 yılında ise yüzde 19 artış ön görüldü. Rapora göre Türkiye için 2019 yılındaki seviyelerinin üzerinde iflas tahmini yapıldı.

İflas eden Onur Air’in uçağı satışa çıktı! İşte fiyatı!

Borçlarını ödeyemediği için iflas eden Onur Air’in A321 modelindeki yolcu uçağı 80 milyon TL'ye satışa çıkarıldı.

Akfen GYO, iflas eden otellerin radarında!

Akfen GYO Genel Müdürü Sertaç Karaağaoğlu, koronavirüs salgını döneminde sıkıntılarla karşılaşan Türkiye ve Rusya'daki otellerden 'bizi satın alın' diye teklif aldıklarını belirtti.

Almanya'da iflaslardan en çok inşaat sektörü etkilendi!

2021 Mayıs için Almanya'da iflas eden şirketlerin sayısı açıklandı. Sene içerisinde inşaat sektöründe 180 başvurusu gerçekleşti. 

İflas eden şirketler listesi 2021!

İnşaat sektöründe faaliyette bulunan ancak maddi sorunlar yaşayan şirketler iflas kararını açıklıyor. İşte iflas eden şirketler listesi 2021...

iflas eden yapı marketleri Haberi

iflas eden yapı marketleri


Ekonomik krizinden etkilenen ülkeler arasında yer alan Hollanda'da iflas eden şirket sayısında artış yaşandı. Merkezi İstatistik Bürosu (CBS) tarafından yapılan açıklamada, ülke genelinde temmuz ayında tek kişilik işletmeler hariç iflas eden şirket sayısının, bir önceki aya oranla 100 kadar artarak 779'o yükseldiği bildirildi. Ekonomik krizin başladığı 2008 yılından bu yana aylık bazda en yüksek iflas oranlarının yaşandığı ülkede, özellikle iç piyasaya yönelik iş yapan işletmelerin ihracat yapanlardan ziyade daha zor durumda olduğu belirtildi. Son dönemlerde zor günler geçiren inşaat sektöründe kısmen düzelme yaşandığını gözler önüne seren verilere göre, temmuz ayındaki iflaslarda elektronik, mobilya ve yapı marketleri başı çekti. Yaklaşık 5 yıldır ekonomik krizi aşmaya çalışan Hollanda'da geçen sene tek kişilik işletmeler dahil toplam 8 bin 616 şirket iflas etmişti....