05 / 05 / 2024

İGA Bilişim Şirketi

İGA Bilişim Şirketi

İstanbul Yeni Havalimanı’nda yer alan bilişim teknolojileri sisteminin altyapı ve yazılım hizmetlerini sağlamak üzere İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından İGA Bilişim şirketi kuruldu.

Bilişim dünyasının gelirleri yüzde 74 oranında arttı!

“Türkiye’nin İlk 500 Bilişim Şirketi Araştırması-Bilişim 500”ün ilk verilerine göre, 2022 yılında sıralamaya giren şirketlerin toplam geliri, 2021 yılına göre yüzde 74 büyüyerek 372 milyar TL oldu.

İska Bilişim Danışmanlık İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İska Bilişim Danışmanlık İnşaat Lojistik Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 300 bin TL sermaye bedeli ile İslam Kalkan tarafından kuruldu.

Troy Bilişim Teknolojisi Ve Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Troy Bilişim Teknolojisi Ve Turizm Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammet Ali Kara tarafından kuruldu.

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Clınıc Wıse Sağlık Turizmi Ve Bilişim Hizmetleri Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Veysel Murat Buharalı tarafından kuruldu.

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun3 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 1 milyon 831 bin 780 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan Gökman tarafından kuruldu.

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun1 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon 786 bin 712 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Denizolgun2 Emlak İnşaat Turizm Ve Bilişim Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 2 milyon 343 bin 360 TL sermaye bedeli ile İlkay Denizolgun, Zeynep Fatma Denizolgun ve Ali Hakan gökman ortaklığında kuruldu.

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztekler Proje Bilişim Danışmanlık Kimya Ve Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talih Cengiz tarafından kuruldu.

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçolar Grup Organizasyon Reklam Bilişim İnşaat Kimya Metal Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Uğur Korkusuz tarafından kuruldu.

Mynkey Danışmanlık Bilişim Sistemleri Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mynkey Danışmanlık Bilişim Sistemleri Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Yahya Koç tarafından kuruldu.

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Azhal Yapı Bilişim Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bulut tarafından kuruldu.

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Moon İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Ve Danışmanlık Bilişim Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Erol tarafından kuruldu.

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bion Proje Bilişim Yapı Malzemeleri Kimya Ve Laboratuvar Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye2de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kolukırık tarafından kuruldu.

İGA Bilişim Şirketi Haberi

İGA Bilişim Şirketi

Tamamlandığında dünyanın sıfırdan yapılan en büyük havalimanı olacak olan İstanbul Yeni Havalimanı'nda bulunan bilişim teknolojileri sisteminin altyapı ve yazılım hizmetlerini sağlamak üzere İGA Havalimanı İşletmesi AŞ tarafından İGA Bilişim şirketi kuruldu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre toplam 780 kişilik bir ekip ile havalimanının, altyapı, güvenlik, havacılık, iş uygulamaları ve yazılım geliştirme gibi 5 ana sisteminden sorumlu olacak olan İGA Bilişim, yerli mühendislerin geliştirdiği milli sistemleri kullanacak. İGA Bilişim Şirketi, İGA Ana Yerleşkesi’nde gerçekleştirilen bir basın toplantısıyla tanıtıldı. 

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, İstanbul Yeni Havalimanı’nın bilgi teknolojileri (IT) altyapısını üstlenecek İGA Bilişim şirketini yerli ve milli kaynaklar ile kurmaktan dolayı gururlu olduklarını dile getirdi. 

Bir teknoloji üssü gibi hizmet verecek ve dünyanın en akıllı havalimanlarından...