04 / 05 / 2024

iga İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin

iga İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş.'nin İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin, yeni havalimanının işletme sürecini anlattı. Keskin, Havalimanının güneyinde 10.5 milyon metrekarelik Airport City kurulacağını belirtti.

Gökhan Yıldız kimdir? Gökhan Yıldız, Kalyon Gayrimenkul Yatırım’da icra kurulu üyesi oldu!

Gökhan Yıldız kimdir? , Gökhan Yıldız ne iş yapmaktadır? Kalyon Gayrimenkul Yatırım İcra kurulu üyesi olan Gökhan Yıldız hakkında merak edilenler.

Fatih Peker, Peker GYO İcra Kurulu Başkanı oldu!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yönetim kurulu üyeliği görevini sürdüren Fatih Peker, 1 Kasım 2021 tarihi tibariyle mevcut yönetim kurulu üyeliği görevinin yanında İcra Kurulu Başkanı olarak atandı.

Ahmet Buğa, GABORAS İcra Kurulu Başkanı oldu! 

Ahmet Buğa, Türkiye'nin stratejik ihtiyaçlarına yatırım yapma vizyonuyla faaliyet gösteren güç birliği SENYAP Yatırım Ortaklığı'nın; MÜSİAD ile Yıldız Teknik Üniversitesi ortaklığında kurduğu Gayrimenkul Borsası A.Ş.'nin (GABORAS) İcra Kurulu Başkanı olarak atandı. 

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi!

TAV İşletme Hizmetleri İcra Kurulu Başkanlığı'na Güçlü Batkın getirildi. 2005 yılından bu yana TAV Havalimanları Holding'de farklı görevler üstlenen Güçlü Batkın, görevi Bora İşbulan'dan devraldı...

Ekrem İmamoğlu'ndan İGA'ya ziyaret!

İBB Başkanı İmamoğlu, İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu'yu ziyaret etti. İmamoğlu, havalimanıyla ilgili bilgiler aldı...

İstanbul Yeni Havalimanı ile ilgili iddialara İGA'dan yalanlama!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı Kadri Samsunlu,  İstanbul Yeni Havalimanıyla ilgili iddialara cevap verdi...

İşçilerle görüşen İGA’dan basın açıklaması!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu, işçi temsilcileri ile bir araya geldi. İGA Havalimanı İşletmesi basın açıklaması yayınladı.

İGA'dan İstanbul Yeni Havalimanı'ndaki eylemlere ilişkin açıklama!

İGA Havalimanı İşletmesi İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Samsunlu işçi temsilcileri ile bir araya gelecek...

İGA'daki tüm birimler Kadri Samsunlu'ya bağlandı!

İGA Havalimanı İşletmesi AŞ’de yeni organizasyon şemasına göre inşaat ve işletme şirketlerinde çalışan tüm birimler İGA Havalimanı İşletmesi AŞ İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Kadri Samsunlu’ya bağlandı...

Alpay Çepni Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu!

Geçtiğimiz Haziran ayında Vadistanbul'daki görevinden ayrılan Alpay Çepni, Ege Yapı İcra Kurulu Üyesi oldu.

İGA Havalimanı İşletmesi'nde Hüseyin Kadri Samsunlu dönemi!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın inşaatını ve 25 yıllığına işletmesini üstlenen İGA Havalimanı İşletmesi AŞ'nin İcra Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Kadri Samsunlu oldu.

Ahmet Mücahid Ören, İhlas Holding'in İcra Kurulu Başkanı oldu!

İhlas Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Mücahid Ören'in yeni bir atama yapılıncaya kadar İcra Kurulu Başkanlığı görevini yürütmesine karar verildi.

İhlas Holding CEO ve İcra Kurulu Başkanı Cahit Paksoy oldu!

Türkiye’nin köklü kuruluşlarından İhlas Holding’in CEO ve İcra Kurulu Başkanlığı görevine, Cahit Paksoy atandı. Cahit Paksoy, İhlas Holding ve bağlı iştiraklerinin yönetiminden sorumlu olacak.

iga İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin Haberi

iga İcra Kurulu Başkanı Hüseyin Keskin

3. havalimanı ile Türkiye’ye hiç uçmayan ülkelerin havayolu şirketlerini de getireceklerini belirten İGA İcra Kurulu Başkanı Keskin, “Havadan İpekyolu’nu kuruyoruz, ‘100 milyon kulübü’ne gireceğiz” dedi


3. havalimanının 'ezber bozan' yeniliklerle hizmete gireceğini anlatan Keskin, "Burası doğal bir hub'ın yanında teknoloji üssü olacak" dedi. 400 markayla görüştüklerini belirten Keskin, Türkiye'ye hiç uçmayan ülkelerin havayolu şirketlerini de yeni havalimanına getireceklerini söyledi. Keskin, "Havadan İpekyolu'nu kuruyoruz. 100 milyon kulübüne gireceğiz" sözleriyle yeni havalimanın iddiasını anlattı. İşte Keskin'in açıklamaları:


 2018'de ilk etap hizmete girecek. Havayolu şirketleriyle görüşmeler başladı mı?

Türkiye'ye uçan 46 havayolu şirketiyle konuştuk. Ön taleplerini aldık. Ne kadar yolcu ve uçakla gelecekler, lounge istiyorlar mı, hangi tip uçaklarla operasyon yapacaklar? Hepsinin bilgisini aldık. Atatürk Havalimanı'na inmesi mümkün olmayan havayolu araçları var. Buraya bütün havayolu...