04 / 05 / 2024

İGA Terminal Otel Projesi

İGA Terminal Otel Projesi

İstanbul Yeni Havalimanı için İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından yapılacak otel 6 ayda tamamlanacak..

İstanbul Yeni Havalimanı'na otel geliyor!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından Arnavutköy'e bağlı Tayakadın mevkiideki İstanbul Yeni Havalimanı'nda otel yapılacak..

İstanbul Havalimanı'na kapsül otel geliyor!

İGA CEO’su Kadri Samsunlu, İstanbul Havalimanı hakkında; "Bir ‘kapsül otel’ yapacağız. 4-5 metrekarelik 40 odası olacak. Yolcumuz isterse orada birkaç saat uyuyup, duşunu alıp çıkacak" dedi...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

İGA Airtport City Otel İnceleme Değerlendirme Komisyonu toplantısı 18 Aralık'ta!

255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak olan  İGA Airtport City Otel için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 18 Aralık 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İGA Airtport City Otel geliyor!

İGA Airtport City Otel için düğmeye basıldı. Proje 255 milyon 792 bin 830 TL'ye mal olacak.

İstanbul Yeni Havalimanı'na otel geliyor!

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından Arnavutköy'e bağlı Tayakadın mevkiideki İstanbul Yeni Havalimanı'nda otel yapılacak..

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İGA Otel ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu.

İga Otel Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi kuruldu!

İga Otel Ve Turizm İşletmeciliği Anonim Şirketi bugün Arnavutköy’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Cengiz, Naci Koloğlu, Cemal Kalyoncu, Nihat Özdemir ve Mehmet Nazif Günal ortaklığında kuruldu .

3. havalimanının terminal binası için düğmeye basıldı!

Havalimanında inşaat çalışmaları hızla sürerken, yeni gelişmeler de peşpeşe geliyor. 3. Havalimanı'nda terminal binası için düğmeye basıldı.ÇED sürecinin başladığı İGA terminal binası yaklaşık 140 bin metrekarelik alan üzerinde yükselecek.

Miranda Otel İşletmeciliği'nin yüzde 46,6'sını Avrasya Terminal aldı!

Avrasya Terminal İşletmeleri A.Ş, Miranda Otel işletmeciliği Turizm ve Ticaret A.Ş' nin yüzde 46,63'ünü 13 milyon 407 bin 988 TL'ye satın aldı...

Avrasya Terminal, Gürcistan'da 65 milyon dolarlık modern tesis açacak!

26 Mayıs'ta Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacak olan Gürcistan'da Avrasya Terminal, 65 milyon $'lık modern tesis açacak. Aynı gün AVM ve yapı marketin temeli atılacak. Sırada 5 yıldızlı otel var

Avrasya Terminal İşletmeleri, yurtdışında da terminal işletecek!

Esenler Otogarı'nı işleten Avrasya Terminal İşletmeleri, 100 milyon dolarlık yatırımla Suriye ve Gürcistan'daki otobüs terminallerini yapıp işletecek. Terminallere AVM ve otel de inşa edilecek

Adnan Kaşıkçı otel ve villardan oluşan proje yapacak

Yıllar sonra Türkiye'ye gelen ünlü işadamı, Leyla Umar'a "Bodrum'da otel ve villardan oluşan turizm projesi Türkiye için de bir fırsat" dedi

Çanakkale Belediyesi otobüs terminal kompleksi yaptıracak!

Çanakkale Belediye Başkanlığı otobüs terminal kompleksi yapma ve maksimum 15 yıl işletme işi yaptıracak

İGA Terminal Otel Projesi Haberi

İGA Terminal Otel Projesi

İGA Havalimanı İşletmesi A.Ş. tarafından Arnavutköy'e bağlı Tayakadın mevkiideki İstanbul Yeni Havalimanı için yapılacak otel projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlıyor. Otel, İstanbul Yeni Havalimanı projesinin hayata geçmesi ile günlük ziyaretçilerin konaklama ihtiyacı karşılamak amacıyla yapılıyor.

İnşaatta 300 kişinin çalışması ve yaklaşık 6 ayda tamamlanması planlanıyor. İşletme aşamasında ise toplam 180 kişinin çalışması öngörülüyor. Projenin 8 milyon 500 bin TL'ye mal olması bekleniyor.

Otel 11 bin 854,78 metrekare alan üzerine kuruluyor. Otel yatak katları olarak 3 kat + lobi katı olmak üzere toplam 4 kat olarak dizayn edildi. Oroje 102 hava tarafı, 349 kara tarafı olmak üzere toplam 451 odaya sahip olacak.

Terminal binası içerisinde kurulması planlanan otel, sektöründeki “Havalimanı Oteli ve Business (İş) Oteli” gereksinimlerini karşılayacak şekilde projelendirildi. Hem hava tarafındaki transfer...