08 / 05 / 2024

igdaş fatura neden yüksek

igdaş fatura neden yüksek

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ hakkında başlatılan soruşturmayla ilgili konuştu ve vatandaşların, mevzuata aykırı olarak kesilen faturaları ödemek zorunda olmadığını belirtti.

Bendevi Palandöken: Koronavirüs salgını kira ödemelerinde mağduriyete neden oldu!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken yaptığı açıklamada salgın sebebiyle çok sayıda iş yerinin faaliyetlerine ara verdiğini, kira ve fatura ödemelerinin mağduriyete neden olduğunu kaydetti.

EPDK'den İGDAŞ'a fatura soruşturması!

EPDK Başkanı Yılmaz, İstanbul'da abonelerin şikayetleri üzerine doğal gaz faturalarının incelendiğini belirterek, "Mevzuata aykırı sürelerde fatura düzenlendiğini tespit ettik. Derhal soruşturma başlattık, gerekeni yapacağız." ifadelerini kullandı.

Neden emlak danışmanıyla çalışılmalı?

Aslında “Neden sahibinden değil de Emlak danışmanı ile çalışılmalı?” sorusunun cevabı çok basittir. Çünkü her işin uzmanı ile çalışmak, en doğru ve de en karlı sonucun elde edilmesi anlamına gelir.

Çöp vergisi hangi fatura üzerinden tahsil edilir?

Çöp vergisi, belediyelerin çevre temizlik hizmetlerinden yararlanan konut, işyeri ve diğer şekillerde kullanılan binalar için ödeniyor. Peki, çöp vergisi hangi fatura üzerinden tahsil edilir?

Yeşil Vadi İnşaat neden Bursa'yı tercih etti!

Bursa'daki 7 projesiyle son yıllarda adından sıkça söz ettiren Yeşil Vadi İnşaat'ın Genel Müdürü Salim Al Law, gayrimenkul sektöründe neden Bursa'yı tercih ettiklerini agazete' ik paylaştı.

Mehmet Kocadon'a imar kirliliğine neden olduğu için 15 ay hapis cezası!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "imar kirliliğine neden olduğu ve ruhsata aykırı imalatlar yapıldığı" iddiasıyla hakkında açılan davada 15 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Çukurova'da kaldırım işgaline neden olan 64 işyerine yasal süreç başlatıldı!

Çukurova Belediyesi Turgut Özal Bulvarı’nda kaldırım işgaline neden olan 64 işyerine ültimatom verdi. 2 işyeri işgali sonlandırdı, diğerleri için yasal süreç işliyor.

Artan gökdelen sayısı ısı farklılığına neden oluyor!

Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı olan Hazal Ocak bugünkü yazısında, İstanbul’un tarihi silüetine zarar verdiği söylenen gökdelenleri anlattı. Ocak, gün geçtikçe artan gökdelenlerin ısı farklılığına neden olduğunu belirtti.

Mersin'de imar planları neden sürekli değişiyor?

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi’nde tartışmalara neden olan’ imar planı tadilatları’ bitmek bilmiyor. Kent 1/50, 1/25 ve 1/5 binlik yeni planlar dört gözle beklenirken bu arada Meclise sürekli imar planı tadilatı gelmeye devam ediyor.

Belediye meclislerinde neden hep imar konuşulur?

Posta Çukurova GAP Gazetesi köşe yazarı olan İsmail Güneş bugünkü yazısında ''Belediye meclislerinde neden hep imar konuşulur?'' sorusuna cevap buldu. İşte Güneş'in o yazısı...

Kilis'te kiralar neden arttı?

AĞIRBAŞLI bir sükûnetle misafir edilen Suriyelilere, kira artışına neden oldukları için tepki gösterenler de var. Nüfus iki katına çıkınca Kilis’te gayrimenkuller ateş pahası olmuş. Mülk sahipleri, artan talebi yüksek kâra çevirmiş.

Hakkari ve Şırnak neden taşınmamalı?

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Hakkari ile Şırnak şehir merkezlerinin Yüksekova ile Cizre'ye kaydırılacağını açıklamıştı. Hakkari'de bulunan çok sayıda sivil toplum örgütü bir araya gelerek 8 maddede, 'Hakkari'nin neden taşınmaması gerektiğini' sıraladı.

Kentsel dönüşüm neden ada bazında yapılmalı?

Bolu Express Gazetesi'nin köşe yazarlarından Mehmet İşgörücü bugünkü yazısında kentsel dönüşümün neden ada bazında olması gerektiğinden bahsetti. İşte Mehmet İşgörücü'nün o yazısı...

igdaş fatura neden yüksek Haberi

igdaş fatura neden yüksek

Enerji Piyasası Denetleme Kurulu (EPDK) Başkanı Mustafa Yılmaz, İGDAŞ'a yönelik olarak başlatılan soruşturmayla ilgili A Haber'de açıklamalarda bulundu. Soruşturmanın iki ayağıyla ilgili gelişme olduğunu kaydeden Yılmaz, "İGDAŞ tarafında mevzuata aykırı fatura düzenlenmiş. 75 günlük fatura kesilmiş. Güvensiz bir ortamda hizmetin yürütülmesi mümkün değil. Süreci yakından takip ediyoruz. İGDAŞ'a talimatı verdik, buna uymak zorundalar" ifadesini kullandı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; İGDAŞ'a gereğini yapma çağrısında bulunan Yılmaz, "Gereğini yapmazsa çok ağır cezaları var bunların. Faturalar mevzuata aykırı düzenlenmiş. Sayaç, faturanın terazisidir. Terazi bozulursa güven kalmaz" dedi.

​Yılmaz'ın açıklamalarının devamında şunlar öne çıktı:

*Yüz binleri bulan şikayetler var. Bunun altında siyaset aramak doğru değildir. Faturasını ödeyenlerin mağduriyetleri giderilecek. Her şikayeti tek tek inceliyoruz, vatandaşlar bize göndersin. Biz her şirketi inceliyoruz, şu an başka şirket...