17 / 06 / 2024

İGDAŞın ihalesi

İGDAŞın ihalesi

Sermayesinin yüzde 94.5' lik kısmı İstanbul Büyükşehir Belediyesi' ne ait İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.' nin (İGDAŞ) özelleştirilmesi için düğmeye basıldı...

İzmir deprem konutlarının ihalesi Mart'ta!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında kentsel dönüşüm çalışmaları hız kazandı. Yatay mimariye göre inşa edilecek deprem konutlarının ihalesi Mart ayında yapılacak. 

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi yapıldı!

Bandırma-Bursa-Yenişehir Osmaneli Demiryolu Hattı'nın ihalesi dün gerçekleştirildi.

Karşıyaka Stadı'nın ihalesi yine iptal oldu!

Karşıyaka camiasının 10 yılı aşkın süredir yapımını beklediği Karşıyaka Stadı'nın ihalesi ikinci kez iptal oldu. 

Ordu Şehitlik Anıtı'nın ihalesi yapıldı!

Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında Şehit Anıtı'nın ihalesi gerçekleşti. Belediye Başkanı Enver Yılmaz, projeyle ilgili açıklamalarda bulundu.

İzmit Gedikli Köy Konağı'nın ihalesi yapıldı!

İzmit Belediyesi tarafından Gedikli Mahallesi (Köyü)’ne inşa edilecek olan konağın ihalesi yapıldı.

Kandıra belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Kandıra’da yapılacak olan yeni belediye hizmet binasının ihalesi gerçekleştirildi ve ihaleye 2 firma teklif verdi.

Sakarya Karaman Park'ın ihalesi tamam!   

Sakarya Büyükşehir Belediyesi'nin Karaman’da hayata geçireceği yeni yaşam alanının ihalesi yapıldı.

Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı!

Selçuklu mimari çizgilerinden esinlenip Anadolu'nun geleneksel yapı malzemeleri kullanılarak hayata geçirilecek olan Gaziosmanpaşa Hükümet Konağı'nın ihalesi yapıldı.

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı!

Bingöl Belediyesi yeni hizmet binasının ihalesi yapıldı. İhalesi süreci tamamlandıktan sonra yüklenici firma ile sözleşme imzalanarak inşaata başlanacak.

Alaçatı Havalimanı'nın ihalesi yarın!

Turizmin gözde yerlerinden Çeşme Alaçatı'yı cazibe merkezi haline getirecek havalimanının ihalesi yarın yapılacak...

Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna’nın her fırsatta dile getirdiği ve Ankara’nın en elzem ihtiyaçları arasında yer alan Akyurt Fuar Alanı'nın ihalesi 30 Mart'ta yapılacak.

TOKİ Balıkesir Dursunbey Konutları'nın ihalesi yapıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Balıkesir Dursunbey'de hayata geçireceği konutların ihalesi yapıldı.

Ordu Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak'ta!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi Çatalpınar Kent Meydanı'nın ihalesi 30 Ocak tarihinde gerçekleştirecek.

İGDAŞın ihalesi Haberi

İGDAŞın ihalesi

Sermayesinin yüzde 94.5'lik kısmı İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne ait İstanbul Gaz Dağıtım Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (İGDAŞ) özelleştirilmesi için düğmeye basıldı. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İGDAŞ hisselerinin tamamının özelleştirme sürecini kasım ayında yayımlanacak ihale ilanı ile başlatacaklarını söyledi. Topbaş, İGDAŞ'ın yaklaşık 5 milyar metreküp doğalgaz satış hacmi karşılığında 4.6 milyar lira satış geliri ve 279 milyon lira da net kâr elde ettiğini söyledi. Topbaş ayrıca İGDAŞ'ın aktif büyüklüğünün ise 4.2 milyara ulaştığını açıkladı. 


5 MİLYONDAN FAZLA ABONE 

Sahip olduğu iş hacmi ile doğalgaz dağıtım sektöründe Türkiye'nin en büyük dünyanın ise önde gelen şirketlerinden biri olan İGDAŞ'ın 31 Aralık 2013 tarihli faaliyet dönemi sonu itibarıyla 5 milyondan fazla abonesi bulunuyor. İGDAŞ'ın özelleştirme çalışmalarını danışman kuruluşlar Citigroup ve Burgan Yatırım sürdürüyor. Türkiye'de...