28 / 04 / 2024

ığdır toki başvuru

ığdır toki başvuru

TOKİ, Iğdır Tuzluca Projesi kapsamında 44 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile satışa sunuyor. TOKİ Iğdır Tuzluca 2014 kampanyası kapsamında 44 adet konut satılıyor...

TOKİ Iğdır Tuzluca 2014 kampanyası!

TOKİ, Iğdır Tuzluca Projesi kapsamında 44 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı ile satışa sunuyor. TOKİ Iğdır Tuzluca 2014 kampanyası kapsamında 44 adet konut satılıyor...

Garanti BBVA Genel Müdürü Baştuğ: KKM’nin yarısı ancak bir yılda dönüşür!

KKM hesaplarının vadesi geldikçe yüzde 6’sının TL mevduata döndüğünü belirten Garanti BBVA Genel Müdürü Recep Baştuğ, “Bu şekilde bir yıl sonunda KKM hesaplarından yüzde 45-50 gibi bir rakam erimiş olur" dedi.

Bakan Mehmet Özhaseki açıkladı! Yerinde dönüşüm başvuru sayısı 175 bin 703 oldu!

Yerinde dönüşüm başvurusuna başvurular her geçen gün artmaya devam ediyor. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki bugün itibariyle yerinde dönüşüme başvuru yapanların sayısının 175 bin 703 olduğunu açıkladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı 240 Şube Müdürü Alacak: Başvuru Şartları Nelerdir?

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından 240 şube müdürü alınacağı duyurusu yapıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı, taşra teşkilatında mevcut boş pozisyonları doldurmak amacıyla, görevde yükselme sınavı sonuçlarına göre 240 adet şube müdürü alımı yapacak. İşte bu duyuru hakkındaki önemli detaylar...

TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak?

TOKİ projelerine başvuru yapan ve kurada adı çıkmayan pek çok kişi TOKİ para iadesi 2023 nasıl alınır? TOKİ başvuru parası iadeleri ne zaman yapılacak? sorularının yanıtlarını araştırıyor. İşte o soruların yanıtları...

e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? İşte sorgulama ekranı...

Emeklilikte Yaşa Takınlar (EYT) yasasına ilişkin detaylar netleşmeye devam ederken vatandaşlar e-Devlet ile EYT başvurusu nasıl yapılır? EYT başvuru tarihleri belli oldu mu? sorularına yanıt arıyor.

TOKİ başvuru para iadesine dair detaylar! TOKİ'ye yatırılan para kaç gün içinde alınmalı?

TOKİ başvuru parasının iadesi vatandaşlar tarafından merakla araştırılıyor. Kurada adları çıkmayanlar, başvuru iadesinin ne zaman yapılacağını bilmek istiyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücretini iade ediyor! TOKİ başvuru ücreti nasıl geri alınır?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesinde kuralar çekilmeye devam ediyor. Ancak kuralarda ismi çıkmayan çok sayıda vatandaşın merak ettiği konu başvuru ücretlerinin iade edilip edilmeyeceği. Konu netleşti, TOKİ bu vatandaşların başvuru parasını iade edecek.

TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?

TOKİ başvuru durumu vatandaşlar tarafından araştırılmaktadır. “TOKİ başvuru onaylandı mı nasıl öğrenebilirim?” sorusu sıklıkla sorulmaktadır. İşte detaylar!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022!

TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı sorusunun yanıtı TOKİ Iğdır projelerine başvuranlar tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Peki TOKİ Iğdır kura sonuçları açıklandı mı? İşte Iğdır TOKİ 2+1 ve 3+1 kura sonucu 9 Kasım 2022 detayları...

TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? TOKİ başvuruları uzatıldı mı?

TOKİ sosyal konut projelerine dair detaylar hala gündemde yer alıyor. Ev almayı düşünen vatandaşlar, TOKİ başvurularının ne zaman sona ereceğini araştırıyor. İşte TOKİ başvuru son gün ne zaman 2022? Sorusunun detayları!

TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvurularında son günler yaklaşırken bazı vatandaşlar, iptal işleminin nasıl yapılacağını araştırıyor. TOKİ başvuru nasıl iptal edilir? TOKİ başvuru bedeli iade edilir mi?

TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor?

TOKİ başvuruları hala gündemde yer almaktadır. Ev almayı düşünenler, TOKİ başvuru ne zaman bitiyor? TOKİ 2022 başvuru ne zaman bitiyor? sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

TOKİ başvuru ücreti nasıl yatırılır? TOKİ başvuru ücreti nereye yatırılır?

TOKİ başvuru süreci devam ederken, bazı sorular yanıtlarını bekliyor. İşte sorulan soruların bazıları!

ığdır toki başvuru Haberi

ığdır toki başvuru

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Iğdır Tuzluca Projesi kapsamında 44 adet daireyi kurasız başvuru önceliğine göre konut seçme ve alma olanağı satışa sunuyor. TOKİ Iğdır Tuzluca Evleri kapsamında 44 adet konut satışa çıkarılıyor.



TOKİ Iğdır Tuzluca kampanyası dahilinde satışa sunulan dairelerin büyüklüğü 136 metrekare. 3+1 şeklinde tasarlanan dairelerin satış fiyatları ise 105 bin 234 TL ile 117 bin 301 TL arasında değişiyor.


Iğdır Tuzluca TOKİ projesi için satış işlemleri Ziraat Bankası Tuzluca Şubesi tarafından yürütülüyor. TOKİ Iğdır Tuzluca başvuruları 13 Ocak'ta başladı ve 31 Mart 2014 tarihine kadar devam edecek. 


İlanın detayı için